ForretningLandbrug

Voksende agurker i en tønde - en ukonventionel måde at spare plads og øge udbyttet

Dyrkning af agurker i en tønde er meget almindelig i Kina. Med denne dyrkningsmetode er ikke kun stedet reddet, men en anstændig høst foregår også. I Rusland er denne metode til dyrkning af agurker endnu ikke blevet udbredt, og årsagen er, at mange mennesker simpelthen ikke ved om det, men dyrkning af agurker i Sibirien på denne måde kan for eksempel give meget gode resultater.

Men nogle lastbilbønder har allerede taget denne metode i brug og er meget tilfredse med resultaterne. Selvfølgelig! Trods alt er tre tønder agurker i stand til at erstatte den seks meter lange seng. Og næsten ingen problemer!

Dyrkning af agurker i tønde kræver ikke stor indsats og tid. I begyndelsen af april fyldes metal tønder til toppen med sidste års græs og ukrudt, madaffald, kompost, tilsæt to skovle gylle, hæld varmt vand, dække med en film og forlade i en uge.

Tønder indpakket i sort film og sat på det mest solrige sted for opvarmning. I løbet af denne tid begynder rottningsprocessen at begynde og tønderne vil bosætte sig. Før plantning strøges tønderne med jorden fra haven blandet med chernozem og hældes med varmt vand.

Det er bedre at så frø på Egoryev den 6. maj, 6-8 stykker pr. Tønde. Ovenstående er buerne indstillet og dækket med et uvævet materiale, der bevarer varme og passerer vand. Du kan holde sig midt i tøndertællingen, som du skal lægge på en plastikflaske og dække med en film. Hvis foråret er kold, så bliver spiring af frø stærkt reduceret, og frøplanterne vokser dårligt. I dette tilfælde skal nogle frø sås hjemme hos frøplanter. Problemet vil selvfølgelig øge, fordi du skal sørge for, at kimplanterne ikke strækker sig, de bliver stærke og sunde.

Plante kimplanterne bedre i separate tørrepotter og hold den solrige side, og lyst lampen om nødvendigt op. Ved udbrud af varme dage er frøplanterne hærdet og plantet i tønder. Hvis kimplanterne ikke er hærdet, så kan planterne dø eller være syge, og høsten kan derfor ikke forventes at være god. Du kan selvfølgelig købe kimplanter i basaren, men så kan du ikke med sikkerhed sige, at dette er den slags, du har brug for.

Dyrkning af agurker i tønde er forbundet med valget af en bestemt sort. God viser sig selv hybrider F1 - Othello og Connie og den mest modnesmagende sort af Murom, med en ægte agurkånd. De resterende sorter modner senere, og faktisk er formålet med tønderen at give en tidlig høst af agurker. Til salater slettes små agurker med tynd hud, men hvis agurkerne har vokset op, så kan de saltes med dild, vinblad og hvidløg - de er meget velsmagende i let saltet form.

Dyrkning af agurker i en tønde er meget bekvemt. For det første kan du arrangere improviserede senge næsten hvor som helst, og for det andet er agurker bekvem at samle og de er altid rene. Ja, og ser sådan en usædvanlig bed-tønde ud er meget imponerende - piskene hænger over kanten til jorden og maskerer tønderen.

Til plantning er der ikke behov for særlig pleje: Hvis jorden i tønderne er stærkt afgjort, hæld lidt frugtbar jord, skal sengene ikke udvindes, du behøver heller ikke at klemme buske. Kræves kun regelmæssig og rigelig vanding med tilsætning af urteinfusion eller mullein.

Du kan tilføje mineralgødning til vandet, men du skal kun vand med varmt vand. Men hvis du ikke har tid til at skylle, kan du bare lægge en fem-liters flaske ned på tønde - fra en sådan flaske vil vandet sive ind i jorden selv efter behov. Med sådan pleje bliver agurker næsten ikke syge, og høsten modner i slutningen af juni.

Ønskes det, kan du dyrke og dyrke agurker om vinteren - i den solbelyste vindueskarm i en bylejlighed eller i opvarmede drivhuse. Kun det er nødvendigt at give planter gode lysforhold og til at belyse dem med en lampe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.