SundhedKosttilskud og vitaminer

"Complivit" vitaminer "11 vitaminer, 8 mineraler": sammensætning angivelse af anvendelsesformål

"Complivit" - en serie af vitaminer og mineraler, produceret af russisk farmaceutisk plante "Ufavita". Dette er en af de mest almindelige vitamin komplekser, der er populære blandt befolkningen, hvilket gør det en reel national produkt "Complivit". Vitaminer "11 vitaminer mineraler 8 'give kroppen med de mest nødvendige stoffer til normal funktion.

Den unikke "Complivit"?

kompleks vitaminer bagtanke er meget populær. Det er ikke kun økonomisk overkommelig måde at modtage behandling med vitaminmangel og den generelle svækkelse af kroppen, men også en stor lægemiddel til forebyggende formål. Det faktum, at der er taget udviklingen af den nødvendige daglige dosis af komponenter i betragtning. Hvert element er indeholdt i de mængder, hvori dets anvendelse er mest optimal. Det viser sig, at selv lang tids brug er der ingen overdosis. Dette giver dig mulighed for at bruge stoffet i lang tid som en forebyggende foranstaltning. Produceret selv særlig emballage "Complivit" forberedelse - Vitaminer "11 8 vitaminer mineraler" mærket "365", det vil sige, for hele året rundt brug ...

Lidt om mineraler

Mineraler kræves af kroppen til sin normale funktion. Ved deres mangel krænkes udskiftningsreaktion og vand-base balance, svækkelse af skeletstrukturen. Mangel på selv en af mineralet kan føre til alvorlige helbredsproblemer.

Det største problem er manglen på mineraler i kroppen er, at de ikke kan produceres uafhængigt, og skal komme udefra, med mad. Tidligere, når folk spiser naturlige produkter af deres egen gård, og jorden var rigere på mineralske forbindelser, en person, der mangler den mængde stoffer, som han indtages med mad. Men nu mere og mere nødvendigt at tale om fattigdom i jordbunden og, som en konsekvens, reduktion berigelse af grøntsager og frugter nyttige elementer. I forbindelse med denne person, selv en afbalanceret kost, og nogle gange kan ikke give kroppen den nødvendige mængde af mineraler. Eksperter anbefaler at tage dem i form af vitamin- og mineraltilskud for at undgå mangel på næringsstoffer og dårligt helbred.

grundlæggende makro

Mineraler er opdelt i makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer. Den første gruppe kræves af kroppen i store mængder end sidstnævnte. Men hver af dem er vigtigt for den normale funktion af kroppen. Blandt makronæringsstoffer er følgende vigtigste uorganiske stoffer og forbindelser:

 • calcium;
 • magnesium;
 • chlor;
 • phosphor;
 • natrium;
 • magnesium;
 • kalium.

Hvert af disse elementer i den ene eller anden måde involveret i organismens liv. Ifølge eksperterne, kan en mangel på calcium føre til udvikling af 80 sygdomme. Dette element er brug alle steder på en gang. Uden det ikke vil arbejde den nervøse, kardiovaskulære, muskuløs og skelettet af den person. Desuden er calcium aktivt involveret i proteinsyntese, udviklingen af mange enzymer og hormoner, såvel som effekten på blodpropper.

Natrium og kalium er involveret i processen med sammentrækning af muskelvæv, herunder hjertemusklen. Magnesium påvirker driften af de nervøse og det kardiovaskulære system. Fosfor og calcium - konstant "kollega rejsende." Uden interaktionen af disse stoffer med hinanden, er det ikke muligt nogen udveksling. Fosfor er en universel bærer af energi.

Makronæringsstoffer i "Complivit"

"Complivit" (vitaminer "11 vitaminer mineraler 8") omfatter macroelements er nødvendige for daglig brug doser:

 • calcium - 50,5 mg;
 • magnesium - 16,4 mg;
 • phosphor - 60 mg.

Mængden indeholdt i en tablet. Som det kan ses, de fleste vitaminer "Complivit" indeholder phosphor og calcium, som er afgørende elementer i hvilke metaboliske reaktioner forekomme. Således kan de vitaminer levere kroppens normale mængder af calcium og phosphor, samt at forebygge mangel.

Sporstoffer og deres betydning i menneskers liv

Sporstoffer indeholdt i kroppen, hvor færre, men den rolle, de spiller i processerne i livet, er det usandsynligt at nævne sekundær. For eksempel er jern - er et sporstof. Kun få mennesker er ikke klar over dens betydning for sammensætningen af blodet. Dette er en af de vigtigste komponenter i røde blodlegemer - røde blodlegemer. Desuden jern er en direkte indvirkning på mængden af hæmoglobin, der udfører en meget vigtig funktion: transporterer ilt i hele kroppen.

Kobber betragtes feminine element, da det er indeholdt i kollagen, som er ansvarlig for hudens ungdommelighed. Men zink betragtes som en af de vigtigste elementer for at sikre sundheden for mandlige reproduktive system. Jod - den vigtigste komponent i mental aktivitet og udvikling. Hans mangel på intelligens sænker og nedbryder den generelle sundhed, nedsat immunitet, opstår endokrine problemer. Silicon pleje af unge krop af sikkerhed og en robust skelet. Reducere fluorid i kroppen fører til problemer med tænderne.

Sporstoffer i komplekset "Complivit"

8 mineraler 3 positioner udgjorde makronæringsstoffer. Det betyder, at hovedparten af regnskabet for mikronæringsstoffer, herunder vitaminer "Complivit" præsenterer:

 • jern - 5 mg;
 • mangan - 2,5 mg;
 • kobber - 750 mcg;
 • Zink - 2 mg;
 • kobolt - 100 mikrogram.

Mangan er vigtig for knogle og bindevæv maskine. Cobalt er involveret i produktion af proteiner, hormoner, carbohydrater, fedtstoffer og visse enzymer. "Complivit" (vitaminer "11 vitaminer mineraler 8") er beriget med nødvendige mikroelementer sat til at opretholde sundhed og ungdommelige krop.

vitaminer

Vitaminer - er organiske forbindelser, hvoraf de fleste også kroppen ikke er i stand til at syntetisere deres egne (undtagen vitamin D og visse typer B). Derfor er brugen af fødevarer af høj kvalitet og sandt for forebyggelse af beriberi. Vitaminer - er meget vigtige for kroppen at det aktive stof, hvor en person har brug for hele tiden, især i en periode med intens vækst og udvikling, med den mentale og fysiske stress under sygdomme.

En omfattende vitamin-mineral præparat "Complivit" indeholder følgende fedtopløselige vitaminer :

 • A (1.135 mg) havde en positiv indvirkning på huden, retina, der er involveret i proteinsyntese og lipidmetabolisme. Det understøtter vækstprocesser, og tilvejebringer modstandsdygtighed over for infektioner.
 • E (10 mg) normaliserer muskelvæv, det er en kraftig antioxidant. skønhed vitamin og ungdommelig hud.

Den anden gruppe af vitaminer kaldes vandopløselige. Som en del af "Complivit" Du kan finde de vigtigste:

 • C (50 mg) er involveret i alle typer af metaboliske reaktioner, øger modstanden til det ydre miljø.
 • B1 (1 mg) er involveret i metabolismen af kulhydrater og er nødvendig for nervesystemet og fordøjelse.
 • B2 (riboflavin - 1,27 mg) deltager i væv respiration, metabolisme af fedtstoffer, kulhydrater, proteiner, essentielle for de fleste af kroppens systemer.
 • B5 (calciumpantothenat - 5 mg) er involveret i metaboliske reaktioner.
 • B6 (5 mg) er påkrævet for udveksling af aminosyrer og proteiner.
 • B9 (Folinsyre - 100 g) er vigtig for vækst og udvikling.
 • B12 (12,5 g) er nødvendig for nervesystemet og hæmatopoiese.
 • P (25 mg) - antioxidant.
 • PP (7,5 mg) og stimulerer cellulær energimetabolisme, er en katalysator for oxidationsreaktioner.

Præparatet omfattede også liponsyre forbedrer lipid og kulhydrat metabolisme. Tablets "Complivit" er den bedste indflydelse på organismen, forsyne det med alle de nødvendige organiske og uorganiske forbindelser.

Instruktioner for brug, formen frigivelse og omkostningerne

Vi har allerede skrev, at "Complivit" kan bruges hele året rundt. Men mest effektivt tage vitaminer kurser: en måned efter tre eller seks måneder, afhængigt af behovet. Til forebyggende formål anbefales det at bruge en tablet 1 gang om dagen. På de udtrykte symptomer på beriberi - 1 tablet 2 gange om dagen. Den gennemsnitlige varighed af behandlingen er 1 måned. Det er vigtigt at tage vitaminer på daglig basis i stedet for på en sag til sag.

Vitaminer er tilgængelige i plastflasker hvirvlende hvori 60 stykker af tabletter "Complivit". Prisen på en pakke er omkring 120 rubler. Kunderne er tilfredse med lave omkostninger og gode resultater fra programmet.

Gode vitaminer er nu blevet behov for hver familie. Det anbefales mindst en gang om året bælle et kursus af sådanne tilsætningsstoffer for at bevare sundhed af kroppen, såsom "Complivit" stof. fastsætte prisen lav, hvilket gør det tilgængeligt for alle lag af befolkningen. Ifølge læger, at indholdet af vitaminer og mineraler "Complivit" optimale menneskers sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.