Publikationer og skrive artiklerFiktion

Half-glemt roman, eller et resumé af de "to kaptajner" Kaverin

Beskriv resumé "To kaptajner" Kaverin - en meget utaknemmelig besættelse. Denne roman bør læses ikke i en kort genfortælling, som i den oprindelige, det var for godt og "velsmagende" det er skrevet. Og det er godt, på den ene side, at det på et tidspunkt ikke er inkluderet i skoleforløbet, ellers formentlig, børnene modtog samme aversion mod Katja og Sanya, som mange af dem har i forhold til Natasha Rostova. På den anden side, de unge i dag ofte ikke hører om dette produkt. Men denne ulempe, vil vi nu forsøge at løse det, og forsøge at give en generel idé om romanen, der skrev Veniamin Kaverin, - "To Kaptajner". Heroes af bogen, til trods for den tid, hvor han skrev en roman, ser ikke overbevist forkæmpere for kommunismen og fred i verden. De er i live den dag i dag, i modsætning til i de sidste mange tegn, og det er muligt, at de vil blive elsket af mange flere generationer af læsere.

Vi vil forsøge at forstå den enorme, og så kort som muligt at fremlægge et resumé af de "to kaptajner" Kaverin. Vi har ikke dvæle ved episoder, og forsøge at gå gennem "top", der angiver kun den epokegørende begivenheder og store plot twists. Så lad os starte.

Veniamin Kaverin "Two Captains"

Hovedpersonerne ved produktet - Sanya Grigoryev og Katya Tatarinov. Det er deres kærlighed løber gennem alt det arbejde, således at en vis del af eBook læsere kunne være interesseret i som en kærlighedshistorie. Men kærligheden er ikke begrænset til linie Kaverin. I sin roman er der en kamp og forræderi, har modstandskraft og modet hos nogle tegn, fejhed og smålighed af andre.

Men vi sidespring fra emnet igen. Vores opgave - at skrive et resumé af de "to kaptajner" Kaverin, ikke at tale om det evige.

Romanen begynder med en beskrivelse af barnets slæde. Han var med sin mor og søster bor i en lille provinsby. Søster, så mærkeligt som det lyder i dag, også kaldet Sasha. Det er, at børnene har mistet begge forældre, og de er på internatet. Ikke ønsker at blive en velgørenhedsorganisation-dreng, Sanka, sammen med sin ven Petya Skovorodnikov kører om natten fra hjemmet, uden kendskab til sin nabo undslippe tante Dasha, betragter sig selv ansvarlig for forældreløse. At Tante Dasha læse Sana'a ved aften breve fundet druknet i en pose postbudet, ikke engang at vide om den rolle, de spiller i livet i vores helt.

Drengene ønskede at få først til Moskva og derefter at give op på en varm fe Tasjkent, som Petka sagde en anden legende. Det var dengang, og blev opfundet og implementeret af et motto, som Sanya fulgte hele sit liv: "At stræbe, til at søge, finde og ikke at give op".

Til Moskva, lykkedes fyrene at nå, trods vanskelighederne i vejen for det krigshærgede land og revolutionen, men i hovedstaden kom under razziaen. Petka var i stand til at undslippe, og Sanya givet til undervisning i børnenes hjem.

Det så skete det, at han blev godt modtaget i familien rektor, hvor det blev holdt, og et børnehjem. Efternavn Direktør Tatarinov var, med ham levede enke efter hans fætter med sin mor Nina Kapitonovna og datter Katya. Sana'a sagde, at ægtemanden til Maria Vasilievna var kaptajn for "Hellige Maria" skib forsvandt for et par år siden i polarisen. Kaptajn Tatarinov Nadel finde for sit land i Nordøstpassagen og bevise, at du kan gå med båd fra Arkhangelsk til Kamchatka direkte. Direktør for samme, Nikolay Antonovich, præsenterede sig selv velgører af kaptajnen, og den sidste familie var til ham vores oprigtige påskønnelse.

Alt dette Sanya lært ikke én gang, men snart sluttede i hovedet fragmentariske minder fra barndommen, da han åndeløst lyttede til tante Dasha, læse ham breve fra sin taske postbudet druknede, og historier om modige polar kaptajn. For at gøre dette, han havde brug for at forstå, at han elsker Katja, kom for hende at N-sk, besøge tante Dasha og søster og fundet på en hylde gamle breve. Have genlæst dem, indså han, at skæbnen for den mystisk forbundet det med familien Tatarinov længe før kærlighed, som det var breve kaptajn rettet til Maria Vasilievna.

Sanya beskylder Nicholas Antonovich, at han ikke hjalp kaptajnen Tatarinov, men blot sendt ham til hans død, giver ekspeditionen uegnede produkter og udstyr. Men for at bevise, at han ikke kan endnu. Og så sværger at finde den forsvundne ekspedition.

Men børnenes hjem som en dreng, der netop har afsluttet skole, kan gøre det? For at finde ud, skal du læse bogen helt, ikke bare løbe gennem øjnene på en sammenfatning af de "to kaptajner" Kaverin. Andelen af Kathy Sledge og falder mange tests. Sanya kommer ind i flyvningen skole, ønsker at gå mod nord, men forhindre krig, og i stedet for polære pilot, han blev en militær og sendt til kæmpe fascisterne. En Katja efter geologisk afdeling flyttede til Leningrad, hvor den fanger og blokade. Gendannelse efter at være blevet alvorligt såret, Alexander begynder at kigge efter Kate, men hun vidste ikke noget om skæbnen for deres elskede, også er på udkig efter ham. De går i deres søgen efter en parallel gade, ikke at vide, at deres møde blev udskudt på ubestemt tid. Det var først efter krigen Sane formår at holde sin ed, og for at finde den forsvundne ekspedition af sin kones far.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.