Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger saucen "Cæsar" med kylling?

Cæsarsalat er velkendt for alle, i dag er det kan bestilles i næsten enhver café eller restaurant, mange husmødre tilberede det hjemme i dit eget køkken. Sikkert alle har deres favorit opskrift, og mellem dem er der en enorm mængde. Selv den sauce "Cæsar" med kylling, kan fremstilles på meget forskellige måder! Lad os undersøge nærmere de mest populære opskrifter.

Dressing i hast

I dag er mange producenter af mayonnaise og saucer til salater tilbyde sin egen version af "Kejserens." Den største ulempe af færdige fyld - deres overdrevne tæthed og for lyse smag af krydderier. Om ønsket kan den færdige sauce "Cæsar" med kylling fortyndes yoghurt.

På grundlag af denne gæret drik mælk, kan du gøre dig selv saucen. I yoghurt indtaste mayonnaise i et forhold på 1: 2. Tilsæt knust hvidløg, salt og peber. Hvis du tror, påfyldning utilstrækkeligt udtryksfuld, skrive i de foretrukne krydderier.

Den oprindelige fyldning for "Cæsar" med kylling

Den europæiske version af salat med hjemmelavede croutoner af ristet baguette og kød - er også en "Cæsar" med kylling. Opskriften, som du har brug for en speciel sauce, vil vi nu overveje.

Vær forberedt komponenter. Nødvendigvis ansjosfileter og kapers, og andre produkter der er sikkert i dit køleskab. For at forberede fyldet skal du bruge en blender. Placer i skål af indretningen ¾ kop yoghurt uden tilsætningsstoffer, den samme mængde mayonnaise, 100 g ansjoser. Tilføj nogle revet hård ost, kapers og sennep. Alle komponenter i chop og blandes med en blender. Prøv saucen til at smage, tilsæt krydderier og salt, hvis det ønskes. Det færdige forbinding kan forblive i køleskabet i en overdækket beholder for omkring en uge. Hvis komponenterne blandes i et bestemt beløb, bør saucen være tilstrækkelig til 10 salat portioner.

Madlavning sauce "Cæsar" med smør eller fløde

Det menes, at for en salat med kylling nødvendigvis dressing med hvidløg. Forberede det muligt for naturlig creme eller olivenolie. For flødesauce skal bruge:

- 200 g fedtstof fløde;

- 2 æggeblommer;

- lidt af hård ost;

- 1 tsk .. sennep;

- 2 fed hvidløg.

Alle faste stoffer blev knust, grundigt rør saucen (en foodprocessor kan anvendes til dette). Du kan tilføje hakket frisk dild. Opskrift sauce med olivenolie, der minder om denne mulighed, men flødeost og behøver ikke. I stedet tager de 1/2 og olie 2 store skeer af citronsaft. Gem andelen af andre komponenter, som i creme opskrift, alle mix og piskeris. Sauce "Cæsar" med kylling, kogt i denne opskrift kan opbevares i flere dage i køleskabet. Hvis du følger opskriften, den færdige fyldning er nok til mindst 2 portioner.

Mange husmødre tænker: hvor meget sovs føje til salat? Bedst tjent "Caesar" portioner og en plade for at tilføje omkring 2-3 spiseskefulde af sauce. Men det er et spørgsmål om personlig smag. Nogen så lignende sauce "Cæsar" med kylling, som er en del tager mindst et halvt glas.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.