HjemlighedVærktøj og udstyr

Elektromagnetisk starter 220V: applikation, tilslutning

Elektromagnetiske startere 220 V er koblingsanordninger, der er designet til at starte motoren. De er også ansvarlige for at beskytte den. Karakteristika ved elektromagnetiske startere er helt anderledes.

Nogle modifikationer kan arbejde i et netværk med vekselstrøm. For at forstå dette spørgsmål mere detaljeret er det nødvendigt at overveje de vigtigste typer enheder.

Anvendelse af enkeltfase modifikationer

Startpersoner af denne type anvendes som regel i industrielle sfærer. Du kan møde dem på både såmaskiner og fræsemaskiner. De er også velegnede til motorer med kortslutte rotorer. Tilslutningen af den elektromagnetiske starter foregår normalt via et konventionelt relæ. I dette tilfælde vil ensretteren kræve en åben type med høj strømledningsevne.

Hvis du overvejer en motor på 5 kW, skal outputmodstandsparameteren være mindst 50 ohm. Til gengæld skal tærskelspændingen være i niveauet 25 W. I nogle tilfælde foregår forbindelsen af denne type startpersoner via omformere. I dette tilfælde benyttes kenotronerne. De udstedes puls- og frekvenstype. Den første mulighed bruges ofte i drivmekanismer. Hvis vi overvejer frekvens kenotroner, så installeres de på strømforsyninger.

Enhed af tofasede modeller

Modeller af denne type er velegnede til motorer med manuelle forretter. Den 220V elektromagnetiske starter er forbundet til DIN-skinnen gennem en enkeltpolet transceiver. Udvideren vil blive påkrævet med bredbåndstransistorer. I nogle tilfælde anvendes dinistorer.

Hvis vi betragter småmotorer, kan du forbinde starteren uden en ekspander. I dette tilfælde er udgangsresistensen omkring 30 ohm. I gennemsnit overstiger tærskelspændingen på viklingen ikke 15 W. Til sikker brug af starteren anvendes isolatorer.

Tilslutning af trefasede enheder

Modeller af denne type kan kun arbejde i et netværk med en likestrøm. Egnet er en trefaset starter (elektromagnetisk) 220V til motorer med kortslutte rotorer. Endvidere anvendes enheder aktivt til boremaskiner og forskellige presser. I gennemsnit overstiger tærskelspændingen ikke 20 W. For beskyttelsessystemer er starterne ret forskellige. Brug enhedens dioder for at beskytte apparatet.

Hvis vi overvejer en standardmotor med en rotor på 3 kW, bliver tilslutningen lavet via et relæ med en strømkonduktivitet på 5,7 mikron. Udgangsbestandigheden er i gennemsnit 45 ohm. Hvis vi taler om motorer med en effekt på 10 kW, forekommer forbindelsen mellem starterne med deltagelse af magtfulde dinistorer. Det er også vigtigt at bemærke, at isolatorer anvendes med vikling. Tærskelspændingsparametre er lig med 30 W. Til gengæld overskrider udgangsbestandigheden af kredsløbet ikke 15 ohm. Det skal også bemærkes, at højden af overbelastningen afhænger af motoren beskyttelsessystemet.

Modeller til synkronmotorer

Startere 220 V til synkronmotorer fremstilles med klemkasser. Apparater anvendes i presser og værktøjsmaskiner. Standardstarterforbindelsesordningen involverer anvendelse af en enkeltpolet transceiver. Juster i dette tilfælde anvendes sjældent. Hvis vi taler om en motor på 5 kW, vælges transistoren som en ekspansionstype. I dette tilfælde overstiger udgangsmotstanden af starteren ikke 40 ohm. Til gengæld er tærskelspændingen i niveauet 35 W. Overbelastningsindikatoren overskrider som regel ikke 3,5 A.

Hvis vi overvejer motorer med 15 kW, er de kun forbundet via kommuterede udvidelser. Som regel sælges de med høj gennemstrømning. I dette tilfælde oscillerer begrænsningsspændingen på viklingen omkring 40 W. Til gengæld overskrider udgangsresistensen ikke 14 ohm. Overbelastningsindikatoren afhænger af motorbeskyttelsessystemet.

Anvendelse af startere af asynkronmotorer

Startere til asynkronmotorer er tilgængelige med bevægelige og faste kontakter. Typisk forbindes indretningen via en lavledningsmodulator. I dette tilfælde anvendes relæet ikke. Tærskelspændingsparameteren overstiger ikke 10 W. Til gengæld er udgangsbestandigheden på viklingen mindst 20 ohm. Det er dog vigtigt at overveje motorkraft.

Hvis vi taler om modifikationerne til 5 kW, så stabiliserer enheden ved hjælp af kenotroner. Nogle forretter er udstyret med dinistors, som er fastgjort til terminalbokse. I dette tilfælde er tærskelspændingsparameteren ca. 40 W. Til gengæld er udgangsbestanden lig 35 ohm.

Funktioner af højspændingsmotor startmodeller

Startere af denne type fremstilles kun med bevægelige kontakter. Omfanget af enhederne er meget omfattende. Mange modifikationer er forbundet med motoren gennem terminalkasserne, som er placeret i bunden af konstruktionerne. For at stabilisere kontrolprocessen anvendes zener dioder. Hvis vi taler om starter med et beskyttelsessystem, så bruger de isolatorer.

ABB-serien

Starteren (elektromagnetisk) 220V i denne serie er kendetegnet ved en høj overbelastnings parameter. Gælder kun for induktionsmotorer. Til drevmekanismerne er modellerne ideelle. Modifikationen er tilsluttet direkte via et lavlederrelæ. Rectifiers bruges oftest i en åben type. Til styring af motorer anvendes kommuterede udvidere. Hvis vi overvejer en motor på 8 kW, svinger tærskelspændingsparameteren omkring 22 W. Udgangsbestandigheden overskrider som regel ikke 12 ohm.

Enhed til at starte "Schneider"

Den starter (elektromagnetiske) 220V af denne type kan fungere i et netværk med en likestrøm. Overbelastningsparameteren er 20 A. Hvis vi taler om 5 kW motorer, er enheden forbundet via et relæ. Dinistor kan kun bruges i ekspansionstypen. Efter fastgørelsen af terminalboksen er isolatoren fastgjort. Det er værd at denne elektromagnetiske starter (markedspris) i området 16 tusind rubler.

Apparater til havskibe

Starter til marinefartøjer skelnes ved kontakt med wireplader. I dette tilfælde anvendes transceiverne med pladerne. Modulatorer af den ortogonale type bruges til at forbinde enheder. Isolatorer er nødvendige for stabilitet i arbejdet.

Kenotronen på starteren (elektromagnetisk) 220V er kun egnet til impulstype. Hvis vi taler om motorer med medium effekt, svinger tærskelspændingsindekset omkring 40 W. Omgående modstand er omkring 22 ohm. Overbelastningsindikatoren afhænger udelukkende af graden af motorbeskyttelse.

Ændringer til 25 A

Den elektromagnetiske starter 220 В 25А produceres som regel med bevægelige kontakter. Mange modifikationer er udstyret med højkvalitetsbeskyttelsessystemer. Egnede indretninger til synkronmotorer med forskellig kapacitet er egnede. Hvis vi overvejer en konfiguration på 5 kW, bliver tilslutningen lavet via et konventionelt relæ. Zener dioder bruges til at beskytte enheden.

I nogle tilfælde anvendes kompakte modulatorer af den ortogonale type. Hvis vi taler om motorer med høj effekt, skal relæet tages med transistoren. I dette tilfælde vil en di-nistor kræve en høj-wire type. I gennemsnit er tærskelspændingsparameteren ikke mere end 30 W. Udgangsbestandigheden af startere af denne type overstiger ikke 14 ohm.

Specifikationer for 40A modeller

Den elektromagnetiske starter 220V 40A på markedet er almindelig. Terminalbokse i mange modifikationer er lavet med et beskyttelsessystem. Apparatets kapacitet svinger omkring 5,5 mikron. Til tilslutning af enhedens terminalkasser anvendes kontakter. Hvis vi overvejer konfigurationerne for kollektormotoren, kan relæet bruges med lav strømledningsevne. I dette tilfælde vil udgangsresistensen være mindst 15 ohm. Til gengæld er tærskelspændingen lig med 35 W.

Hvis vi overvejer modifikationer for steppermotorer, bruges ekspansionsdisistorer til at forbinde enhederne. I dette tilfælde anvendes relæet med en høj strømkonduktivitet på 6 mikron. Udgangsbestandigheden i kredsløbet svinger omkring 40 ohm. Tærskelspændingen overstiger i sin tur ikke 28 W.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.