SkønhedHudpleje

Almond peeling ansigt - hvad er det? procedure Oversigt

For at holde din hud ung og smuk, er ikke nok kun at bruge Skin Care, fra tid til anden at gøre, og salon behandlinger. De vil forbedre tilstanden af huden, dermis vil glatte terræn, fjerne skønhedsfejl og rynker, vil starte processen med regenerering. For en af disse aktiviteter omfatter mandel peeling ansigt. Hvad er det? En omfattende svar på dette spørgsmål vil give denne artikel.

Almond peeling ansigt: hvad er det?

Mandel peeling - er en overfladisk peeling, som er en AHA syre. I dette tilfælde syren ekstraheret fra bitre mandler. Stoffet har store molekyler ikke i stand til at trænge ind i de dybe lag af huden, så det hører til mildeste. Det bruges selv på sart hud. Det hjælper til at slippe af ufuldkommenheder i dermis. Det udjævner nødhjælp, fjerner pigmentering, akne tørrer. Proceduren er sikkert, velegnet til næsten alle.

Kosmetolog under en session kontrollerer graden af syrekoncentrationen, samt dybden af dens penetration. Som regel efter proceduren, står rød og skællende, men disse effekter forsvinder i et par dage. Efter indgrebet, bliver masken påføres huden, som indeholder kollagen, tang og mælkesyre.

Peeling mandelsyre fjerner fra overfladen af de døde celler af dermis. Bidrager til en mere aktiv collagen og hyaluronsyre, hvilket resulterer i huden bliver mere elastisk og mindre rynker udglattes. Det stimulerer vævsregenerering. Reducerer inflammation, lysner epidermis. Proceduren forhindrer virkningerne af frie radikaler, reducerer fedtethed af dermis og indsnævrer forstørrede porer. Det har komedonoliticheskoe handling. Det anvendes i behandlingen af acne.

Almond peeling ansigt (hvad det er, er blevet beskrevet ovenfor) allerede efter 14 dage, og gør det muligt for solen for at nyde et fuldt liv, uden nogen restriktioner. Næste vil blive betragtet andre vigtige nuancer.

Indikationer for proceduren

Som alle sådanne procedurer, mandel peeling ansigt (hvad det er, denne artikel dækker i detaljer) har specifikke indikationer og kontraindikationer. Kosmetologer anbefale begivenheden i tilstedeværelse af alder pletter, fregner, og hvis huden er uensartet tone. Udbredte mandel peeling ansigt med acne og fedtet seborrhea. Det hjælper til at fjerne spor af acne komedoner. Det forhindrer forekomsten af rosacea og forhindrer forurenede porer og indsnævrer dem. Fjerner rynker og forebygger ældning af huden. Det viser proceduren for rosacea, overdreven sagging hud forårsaget af overdreven tørhed. Tildele den med fedtet og problematisk hud.

Kontraindikationer til proceduren

Almond peeling ansigt (foto efter sessionen kan findes nedenfor) har nogle kontraindikationer, disse omfatter:

 • overfølsomhed over for mandelsyre;
 • krænkelse af integritet af huden, tilstedeværelsen af sår, ridser, revner og så videre d..;
 • inflammatoriske læsioner;
 • herpes;
 • under graviditeten;
 • rosacea.

Forlad mandel peeling bør kvinder, der går i de næste par dage til at gå mod syd, for at gå til et solcenter eller på stranden.

Positive aspekter af begivenheden

Mandel kemikalie ansigt peeling adskiller sig i sin enkelhed og brugervenlighed. Det renser grundigt og revitaliserer huden. Fjerner rynker, udjævner hudens tone, lyser. Det kæmper med acne og eliminerer spor af dem. Strammer porerne og forhindrer rosacea. Bidrager til foryngelse af dermis, forårsager ikke bivirkninger. Efter mødet minimerer hyperpigmentering af epidermis.

Ofte er denne form for peeling til at gøre mere alvorlige procedurer, såsom laser skin resurfacing eller før de mediale kemisk peeling. Det lindrer inflammation og forhindrer udviklingen af utilsigtede hændelser.

Proceduren med mandelsyre er sikkert. Hendes veltolereret hos personer med mørk hud og mørkt, samt mennesker, hvis dermis adskiller overfølsomhed.

Almond peeling kan bruges om sommeren og har en temmelig kort rehabiliteringen, i modsætning til andre lignende arrangementer.

Ulemper ved mandel peeling

Ud over de førnævnte fordele ved anvendelsen af mandel peeling det har nogle ulemper, blandt hvilke:

 • Den skrøbelighed af proceduren.
 • Omkostningerne (højere end glycol).
 • Det forårsager alvorlig afskalning. Få dage efter sessionen bliver nødt til at bruge derhjemme.
 • Den har en svag effekt, ude af stand til at løse problemet ved roden.
 • Ømhed begivenhed.

For den ønskede effekt skal udføres ikke én, men 8-10 procedurer, der tager lang tid, og vil resultere i en pæn sum.

Stadier af peeling i kabinen

Mandel peeling ansigtshuden er bedre do i kabinen, da det er umuligt selvstændigt vurdere tilstanden af dermis og beregne koncentrationen af syre. Under proceduren, er en specialist nøje reaktion af huden på steder, hvor der er for meget rødme, kosmetolog fjerner syre i utide.

I gennemsnit mandel peeling session varer en time. Det omfatter følgende trin:

 • Rensning af huden. I dette trin rydder skønhedsekspert dermis anvender mælk eller tonic, der indeholder ca. 10% mandelsyre.
 • Predpiling. Læder behandling udføres med en sammensætning indeholdende en blanding af 5% glycolsyre og mælkesyre. Hud fremstilles til jævn fordeling af mandelsyre. Også i denne fase er evaluering af hudreaktioner Peeling stof.
 • Peeling. Den væsentligste del af sessionen. Dens varighed er 30-40 minutter. Der påføres en mere koncentrerede opløsninger af mandelsyre (30-40%).
 • Beroligende maske. Anvendt i et par minutter. Lindrer irritation af huden. Efter påføres hendes fugtighedscreme.

Efter behandlingen vil huden være tør, strammet og rød. I løbet af denne periode, kosmetologer rådgive det aktivt fugter og smøre fed creme. En person kan være afskallede, men halter bagefter overfladen af skorpen kan ikke rip off, de har til at bevæge sig på egen hånd.

Omkostningerne ved begivenheden i kabinen spænder fra 1900 til 3000 rubler per session, og den fulde kursus vil koste 20-25 tusind rubler.

Hvor ofte mandel peeling ansigt? kemiske peels naturligvis består af 5-10 procedurer udføres 7-10 dage. Scheme kosmetolog tildelt individuelt, under hensyntagen til den tilstand af huden. Ud over disse procedurer foreskrevne modtagelse antioxidantmidler indeholder store mængder af C-vitamin og E. Dette forøger kroppens forsvar og stimulerer vævsregenerering.

At efter indgrebet, var der ingen pigmentering af huden, bør udelukkes i de første dage efter et møde i solarium, sauna (bad) og stranden.

Almond peeling kan anvendes ikke kun i ansigtet, men også i den øvre bryst og hænder.

bivirkninger

Enhver kemisk peeling fremkalder en negativ reaktion i huden. Denne rødme af det behandlede område, afskalning, brændende fornemmelse, overdreven tørhed af dermis. Siger overdreven acne, allergiske reaktioner, hyperpigmentering. I nogle tilfælde brænde opstår.

Alle disse fænomener kan undgås ved omhyggeligt følge anbefalinger til en kosmetolog derma behandling efter skrælning mandelsyre.

Poslepilingovy pleje

Pleje efter mandel eksfolierende ansigtsbehandling påvirke det endelige tilstand af huden efter indgrebet. Disse damer, hvis hud er særlig følsom, kan specialister anbefale en salon pleje. Efter denne begivenhed bør være ved hver udgang til gaden for at bruge en solcreme med en høj SPF-faktor. Det anbefales også at dække deres ansigter fra solen hat, Panama hat eller kasket. I de første par dage må ikke bruge scrubs. I poslepilingovy pleje bør omfatte særlige cremer og renseprodukter, der er intenst nærer og fugter huden. De forhindrer også den inflammatoriske proces. På de "klumper" peeling af huden ikke kan rip off, de har brug for at gøre for at bevæge sig væk fra overfladen.

Hovedopgaverne poslepilingovogo pleje relaterer maksimal beskyttelse af huden mod solen, reducerer skade af huden, stimulering af celle genopretning og fremskynde helingsprocessen samt forebyggelse af mulige komplikationer.

Peeling (mælk, mandel eller glycol) flade: hvoraf den ene er bedre?

De mest populære Overfladiske peels er: mandel, glykolsyre og mælkesyre. Den første - den mest skånsomme. Det kan bruges til følsomme dermis, såvel som dem, der har en tendens til at couperose. Det forbedrer tilstanden af huden tendens til akne. Glycolsyre, i modsætning til mandel har mindre molekyler, som trænger ind i huden dybere end mandel. Det virker mere intensivt. Det bidrager til at bekæmpe tilintetgørende hud og fjerne indlæg acne. Ikke egnet til kvinder med følsom hud. Mælk peeling fugter godt, så det er ofte brugt til tør hud. Det fungerer gnidningsløst og forsigtigt. Egnet selv for dem, der er andre typer af peelinger er kontraindiceret. Det fjerner kun overfladen problemet, uden at ændre dem i opløbet. Egnet for kvinder til 30 år.

Der er mange andre skræller med frugtsyrer, og deres valg bør bygge på alder, hudens tilstand, tilgængelighed af materielle ressourcer. Det er nødvendigt at være opmærksom på rehabiliteringen, for at overføre en komponent, bør overvejes for handling, og midlerne til indtrængningsdybde.

Resultat efter peeling

Ansigt efter skrælning mandel transformeret fuldstændigt. Det dermis er renset af døde hudceller, bliver det opdateret. Det glatter huden. Vid udstrækning reducerer inflammation og sebum. Almond peeling giver let løft effekt og udglatter fine linier.

Proceduren har en positiv indvirkning på strukturen af huden, stimulerer produktionen af kollagen og elastin, forbedrer sin elasticitet og udglatter teint, hvilket gør det mere ensartet, lyser. Succesfuld korrigerer aldersrelaterede forandringer i overhuden.

Almond peeling derhjemme

Hvis du ikke kan lave en afskalning i kabinen, er det muligt at gennemføre proceduren derhjemme. For at gøre dette, købe en let adgang til mandel peeling. Som regel er det sælges i butikkerne af professionelle kosmetik, skønhedssaloner eller direkte på kosmetologer.

Ingredienser til hjem behandlinger kan fremstilles og uafhængigt. For at gøre dette, tage 50 gram mandler, den samme mængde havregryn, en teskefuld mælkepulver og olivenolie. Nødder og havregryn omhyggeligt male i en kaffemølle, bland dem med mælkepulver og olivenolie. Mask sat på ansigtet i 15 minutter og derefter vaskes.

Denne peeling giver salonen, men stadig dens virkninger på huden vil være positiv. Proceduren bør ske to gange om ugen.

forbruger udtalelse

Almond ansigtet skræl (anmeldelser, fotos bekræfte sin effektivitet) - ganske populært procedure. Kvinderne siger, at huden efter indgrebet er fuldstændig forvandlet, forynget, fade fine linjer, og jo større bliver mindre mærkbar. På linje med huden. Det hjælper mandel ansigtet skræl (foto kan betragtes i detaljer i artiklen) i kampen mod acne, acne tørrer, reducerer inflammation, rydder komedoner. Det eliminerer pigmentering. Den dermis bliver glat og silkeblød.

Der er også en negativ udtalelse. Under sessionen, mange kunder føler tilstrækkelig stærk brændende fornemmelse i huden, epidermis og efter indgrebet så rød og skalle inden for en uge. Nogle forværret acne udslæt, som forsvandt efter et par dage.

Ikke alle af denne procedure er nød. Nogle kvinder bemærker en kortvarig effekt. Det siges, at porerne i to uger er tilstoppede, og huden var fedtet og akne begyndte at dukke op. Nogle ønsker ikke at udholde en sådan ubehagelig procedure af hensyn til kortsigtede effekt. Bemærk, at mandel skrælning berettiger ikke de penge og prisen for et sådant resultat kunne have været bedre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.