FormationUngdomsuddannelse og skoler

En tønde olie. Hvad er tønden?

En meget lang tid, der medgår til menneskeheden for erhvervelsen af færdigheder, som har tilladt ham at bære en rimelig og avancerede væsener. Mastering processen med at gøre ild, produktion af redskaber af forskellige materialer, opfindelsen af hjulet og gearing, domesticering af dyr, dyrkning af landbrugsplanter - her er de første trin i mennesket på vejen for fremskridt. Hvis tidligere processen med opfindelsen og indførelse af innovationer i deres hverdag tog snesevis eller endda hundredvis af år, i dag er det et spørgsmål om et par dage.

Fire har længe været brugt af menneskeheden i hverdagen som et dekorativt element. Jagt ud af vejen for at skaffe mad er blevet et middel til underholdning og adrenalin. Lange afstande ikke skræmme nogen. Biler, tog og fly gøre processen behageligt og komfortabelt bevægelse. Ocean dybder og mysterier kosmos - alt er underlagt mennesket. Fremad og kun fremad ind i god tid ukendt! Dette er den vigtigste motto i vor tid, der bevæger sig livet fremad med vanvittig fart.

motoren på fremskridt

Nemlig naturressourcer givet den ledende rolle i udviklingen af menneskeheden. Alle aktiviteterne i verdens supermagter, der skal sikre deres aktiviteter og skabelsen af reservekravene krævede ressourcer. Den moderne verden har længe glemt krige, årsagerne til udbruddet af dem var kvinder, moralske værdier og en følelse af pligt. I mange årtier, dør folk ikke for høje idealer, og for metal og andre materielle goder.

Blandt den enorme mængde af ressourcer, der er blevet tæmmet af mennesket, olie indtager den førende position. "Sort Guld" - det er det navn, der definerer den sande betydning af stoffet i den moderne verden. Medierne daglige fortælle den simple indbygger af noteringerne og priserne på oliemarkedet verden separat at fremhæve betydningen af et element, såsom en tønde olie. Værdien af denne mystiske begreber afhænger af mange ting: stabilitet i verdensøkonomien, velfærd og budget enkelte stater og, som en konsekvens - skæbne millioner af almindelige mennesker, der ikke engang ved, hvad der virkelig er nøglen til deres almindelige liv. Hvad er det, der er et koncept? Hvad er det mystiske tønde? Lad os tale om dette i flere detaljer.

oversigt

Tønde - måleenhed for olie. Dette koncept blev født i England. Fra engelsk Barrel oversat tønde. Og ikke så mærkeligt, siden de tidlige dage af olieindustrien på grund af manglen på særlige tankskibe og tankskibe, der transporterer produkter af denne aktivitetsområde er produktion transporteres i tønder, som oprindeligt blev beregnet til transport af sild. I den globale økonomi tønde bruges overalt og er den standard.

På baggrund af disse historiske fakta, kan man komme til at tænke på er et naturligt spørgsmål: "En tønde olie - dette er, hvor meget?" Værdien af de enheder, der bruges til at bestemme mængden af denne type mineralforekomster, er 42 gallon.

Den kvantitative karakteristisk for en tønde

Begreberne "tønde" og "gal" af lande i ikke-metriske (engelsk) målesystem, såsom USA, Storbritannien, og så videre. D. For en bæredygtig forståelse af mængden af disse vilkår kan nemt omdannes til den sædvanlige form for os. For eksempel, er lig med US gallon 3,785 liter, og engelsk - 4.546 liter. Baseret på disse minimale betingelser, kan den samlede værdi af en tønde olie let bestemmes.

Hvis du aldrig har inspireret de aritmetiske processer addition og multiplikation er altid forårsaget kun modet, men spørgsmålet "Hvor mange liter i en tønde olie?" Er stadig relevant, så skal du ikke fortvivle. Svaret er ganske enkel. Mængden af en tønde olie i form af en mere velkendt for os målesystem er 158.988 liter.

Disse eksempler viser, at cylinderen er en måleenhed for volumen og har mange relevante karakteristika.

Hvor mange tønder pr ton råolie

I Rusland og SNG-landene til at måle den "sorte guld" for alle de salgsprocesser ofte bruger udtrykket "ton". I forbindelse med dette spørgsmål: "En tønde olie - i ton er, hvor mange" - ofte nok interesserede. En person, der ønsker at modtage information om dette emne kan være meget overrasket. Efter den sædvanlige, ved første øjekast, konkrete og simple spørgsmål har ikke noget klart svar. Processen med konvertering tønder per ton, og i omvendt rækkefølge i forskellige lande er forskellige. Hvad er årsagen til den manglende sammenhold? Hvad påvirker værdien af resultatet?

Afhængigheden af mængden af olie på dens massefylde

For at løse dette mysterium, skal du huske de grundlæggende værdier er karakteristiske for ethvert stof og påvirke dens tilstand. Density - fysisk mængde, der er lig med forholdet mellem kroppens vægt til volumen, målt i g / cm og kg / m3. Denne definition er velkendt for alle fra skole, og dette udtryk er relateret til mange af fysikkens love.

Evnen til at holde genstande på vandoverfladen, definitionen af flydende spænding og mange andre begreber, og afhænger udelukkende bestemt densitetsværdi. Olie - et stof, den normale tilstand, som svarer til udtrykket "væske" - er ingen undtagelse fra den generelle regel. Det er forskellene i tætheder af olie, på grund af geologiske og historiske årsager, og påvirke nogle digitale spredning baseret på ODP.

På grund af det faktum, at tætheden af "sorte guld" er ikke en enkelt værdi, og varierer afhængigt af stedet for dets udvikling, er der nogle forskelle i oversættelsen. Og da tætheden af olien afhænger af dens temperatur, er det også tages i betragtning i processen med konvertering.

Lad os tælle

For eksempel når oliedensitet 750 kg / m3 antal tønder pr ton:

 • ved en temperatur på 15,60 ° C - 8,34.

Når olie densitet 800 kg / m3 antal tønder per ton vil allerede være lig med:

 • ved en temperatur på 200 ° C - 8,39;
 • ved en temperatur på 200 ° C - 7,86;
 • ved en temperatur på 15,60 ° C - 7,83.

Disse eksempler klart spore afhængighed af antallet af tønder pr ton densitet og temperatur af selve olien. Og når man tænker på, at tætheden af "sorte guld" varierer i forskellige grænser, værdier forskellen som er meget markant, mens den tvetydighed af problemet bliver tydelig.

Hvor mange tons per tønde olie

For at få det nøjagtige tal, nok af dem i den mest opdelt i tusind ton. Denne aritmetiske operation, som under kraft af hver, vil give et præcist svar på dette spørgsmål.

For eksempel, hvis oliedensitet 750 kg / m3, og dens temperatur omkring 200 C, tønderne (som forklaret ovenfor) er 8,39. Derfor, under sådanne betingelser som antallet af toner i cylinderen bliver værdien 0,00839 m.

Hvad kan fås fra en tønde olie?

For bedre at forstå mulighederne i en tønde olie, er det nødvendigt at overveje antallet af produkter fremstillet under behandlingen. Så han vil gøre:

 • Benzin - 102 L;
 • diz. Brændstof - 30 l;
 • flybrændstof - 25 l;
 • Raffinaderigas - 11 l;
 • petroleumskoks, som anvendes til fremstilling af elektroder og korrosion af udstyr - 10 l;
 • olie - 7 l;
 • flydende gas - 5,5 l;
 • Trækul - 1,5 kg;
 • propan - 12 cylindre;
 • motorolie - 1 L;
 • vokslys til kagen - 120 stk.

Hertil kommer, olieprodukter har et stort udvalg af applikationer i forskellige områder. Farmaceutiske produkter, plast, kosmetik, fødevarer - alt dette er kun en lille del af de funktioner, der er i stand til en tønde olie.

Dannelse af oliepriserne

Hvor meget er en tønde olie? Spørgsmål, som meget afhænger i dag. Omkostningerne ved en tønde olie i dag er bestemt af mange faktorer, hvoraf den ene er bare menneske. Da budgettet for en række stater afhænger af prisen på olie til dato, er mængden af sin produktion og leverancer strengt kontrolleret. Overforsyning af olie på verdensmarkedet på grund af den lave efterspørgsel vil føre til dens afslag i prisen, og tværtimod, vil det medføre en lille mængde af større efterspørgsel og dermed påvirke væksten i priserne på udgifterne til "sorte guld".

Til dato, prisen på en tønde olie gennemsnit på 110. e. På grund af det faktum, at økonomien i de fleste lande tæt knyttet til de olie verdens reserver af, som ikke er uendelig, vil prisen for "sorte guld" fortsætte med at vokse. Allerede nu er det muligt at være vidne til en militær konflikt, hvis årsag er ønsket om at få aflejringer af dette mineral.

Vi håber, at du har fået nok tilfredsstillende svar på deres spørgsmål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.