Mad og drikkevarerDesserter

Jelly Jam - en af de mest lækre gelé

Normalt for at forberede en velsmagende gelé, bruge en række saft eller te og infusioner af frugt. Men få ved, at denne enkle dessert også kan være forberedt og ud af en marmelade. For at få den gelé ud af en marmelade du kan bruge nogen af sin slags, for eksempel, æble, kirsebær, jordbær. Det eneste du skal gøre - er det nødvendigt at opløse marmelade i en lille mængde vand afløb fra bær og frugt (om ønsket), tilsættes gelatine, varme og hældes i en støbeform. Her er nogle enkle opskrifter, hvordan man laver den gelé af marmelade.

Simpel gelé flydende pectin

komponenter:

 • jam (nogen);
 • flydende pektin i en mængde på hundrede gram.

Korrekt kogt marmelade selv er tyk og klistret, smattet. Men for at forberede gelé af marmelade, er det ikke nok. For at få en velsmagende og stærk nok gelé, skal syltetøj vælges korrekt. Afhængigt af, om det er konsistensen af den flydende pektin er valgt. Vi filtrere marmelade fra bær og frugt (hvis det ønskes, de kan stå), tilsættes lidt vand, blot et par skeer, opvarmes i vandbad til en temperatur på fyrre grader og vent til marmelade vil være lidt vandig. Derefter fjernes fra varmen og tilsæt flydende pectin, omrør grundigt. Derefter basen hældes i forme til at køle og sæt i køleskabet i flere timer. Skriv en dessert kan dekorere forskellige cremer eller ostemasse masse. Især børn vil kunne lide denne dessert.

Marmelade gelé med gelatine

komponenter:

 • pose 20 gram gelatine;
 • fem spiseskefulde af din favorit marmelade;
 • vand - to glas.

Gelatine dyppet i varmt vand. Vente, indtil mængden af gelatine vil stige med flere gange. Derefter gelatine mix med marmelade, tidligere fortyndet vandglas og anspændt gennem en sigte. Opvarmet i et vandbad, indtil indtil gelatine er helt opløst, hvilket gør sikker blandingen koger ikke, ellers gelatinen vil miste deres geleringsegenskaber og retter vil ikke fungere. Derefter hældt den resulterende gel på de formularer og sættes i køleskabet til at hærde i 4-5 timer.

Den multi-lag gelé af flere slags marmelade

komponenter:

 • Cherry marmelade og orange to glas;
 • fire glas vand;
 • en kop sukker;
 • Halvtreds gram gelatine.

Hæld gelatinen to glas vand og lad svulme. Marmelade kirsebær hæld et glas vand og varme, stamme. Det gør det samme med den anden marmelade. I en gryde hæld halv kop sukker og hæld kirsebær syltetøj, tilføje en halv kop gelatine. Opvarmet til helt at opløse gelatinen ikke koge! De samme manipulationer gøre med den anden del af marmelade. Når både ære gelé forberedt, går vi videre til forberedelsen af lagene. I enhver form hælde lidt gelé, ca omkring to centimeter. Sæt i køleskabet og vente, indtil hærder, så bare hælde den næste portion, alternativ farve. Således har vi fylde hele formen. Når gelé fuldstændigt hærder, skæres i portioner og tjene.

Indstillinger Jelly - en store ocean! Du kan endda gøre det til en kage eller tærte, for eksempel, er meget lækre hjemmebagte kage fra wienerbrød, og på toppen en kage dækket med gelé kirsebær. Sådan gør du:

 • Først forberede dejen baseret på mel, smør og sukker;
 • derefter bage kagen i en ovn eller i en særlig form af en stegepande;
 • at sprede de afkølede pie kirsebær;
 • den resterende del af marmelade mix med det opsvulmede gelatine opvarmes fra oven og fylde kage (det skal være i form);
 • Vi sætter en fastfrysning i køleskabet og et par timer senere kagen er klar!

Jeg håber i denne artikel, du fik svaret, hvordan man laver gelé ud af en marmelade. Vær modig, eksperimentere og lave mad retter med en bred vifte af smag!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.