Kunst og underholdningFilm

Alexandra Hedison: biografi og film

I dag vil vi vise dig, hvem Alexandra Hedison. Hendes film, samt biografi vil blive givet i det følgende. Det er en amerikansk skuespiller, instruktør og fotograf. Hun blev født i 1969 den 10. juli.

biografi

Skuespillerinden er datter af David Hedison (skuespiller) og Bridget. Det har en italiensk-armensk oprindelse. Hun studerede på Los Angeles, University of California, såvel som i Percheyz College.

Karriere og personlige liv

Alexandra Hedison interesserede skaberne af tv-serien, ved at tilbyde hende en række roller. "The L Word" blandt dem filmen. Den første til at udstille værket af fotokunst blive abstrakte landskaber. I 2005 i en serie med titlen (Re) Bygning det afsløret recovery emner af overgang og tab, idet der som en metafor for opførelsen af det ubevidste som en hukommelse arkitektur.

Alexandra Hedison i at udstille i London en række "Ithaca", som blev opkaldt produkt af Konstantinosa Kavafisa, fotograferet regn tempererede skove, der findes i Nordamerika. Ugentlig kaldet The New Yorker værket indgår i "Pas på de Arts" i 2008.

I 2001 - 2004 år var i et forhold med Ellen DeGeneres. I 2014 giftede med Dzhodi Foster.

filmografi

I 1994 Alexandra Hedison interesserede filmskabere "Sov med mig", og tilbød hende rollen som den brunette skuespiller, som hun spillede. Hun medvirkede i form af Remy i filmen "Lois og Clark". I 1995 arbejdede han på filmen "Melrose Place". Næste var rollen som Rebecca i filmen "Max er forsvundet."

I 1998 screener ud filmen "Nu en dag" med sin deltagelse i form af Ronda. I 1999 Alexandra Hedison spillet Sally Bensen i filmen "Seven Days". I 2000 dukkede han i billedet af Victoria Trechsel agent i "Nash Bridges". Han arbejdede på maleriet "I standen," i 2005. "The L Word" Siden 2006, Dylan Moreland spillede i filmen. Vi kan ikke glemme sit arbejde som instruktør. I denne egenskab har hun handlet for at skabe den animerede film "I standen."

plots

Alexandra Hedison spillet en rolle i tv-serien "The L Word". Plottet fortæller historien om otte kvinder. Handlingen foregår i Los Angeles.

Også skuespillerinden medvirkede i tv-serien "Nash Bridges". Hans historie fortæller om lederen af afdeling med ansvar for særlige undersøgelser. Hans navn er Nash Bridges. Hans afdeling hører formelt til politiet, men i praksis er det undersøger de mest komplekse sager. I Nash hjælper holdkammerat og ven Dzho Dominges og Harvey Leek (computer geni) og Evan Cortez. I serien er der også ikke-permanent sekundær personale. I grunden er der Cassidy (Nash datter) og Nick (hans far).

Alexandra Hedison fik en rolle i sci-fi tv-serie "Seven Days". Hans historie fortæller om en hemmelig afdeling af det amerikanske National Security Agency, der har udviklet en metode til tidsrejser. Den er baseret på de særlige fremmede teknologier, der er blevet fundet i New Mexico, Roswell.

Den "Step Back" giver dig mulighed for at sende i de sidste 7 dage per person for at forhindre visse katastrofe. Begrænsninger pålægges på grund af egenskaberne af de fremmede reaktor, samt brændsel. Brugen af "Sphere" er kun tilladt i tilfælde, der er relateret til den nationale sikkerhed. Projektet er beliggende i Nevada-ørkenen i en hemmelig militærbase.

Skuespillerinden arbejdede også på den dramatiske tv-serie "Nu på en given dag." Hans historie fortæller om to kvinder: Mary Elizabeth Sims hvid og afrikansk-amerikanske Rene Dzhekson. De var venner i tresserne under bevægelsen for borgerlige rettigheder. Men efter et skænderi, de talte i tyve år. Det var ikke før den går væk af sin far René. Han var en fremtrædende advokat og menneskerettighedsaktivist. Mary Elizabeth på grund af graviditet forlod college, blive en husmor. Rene, til gengæld blev en advokat. Efter flere år med kæreste er sammen, og være med til at gøre en levende. Hver episode inkluderer scener fra den nuværende og de sidste to heltinder.

Også skuespillerinden medvirkede i filmen "Max er forsvundet." Plottet er det bestemt fortjener opmærksomhed. Han fortæller historien om drengen Max. Hans far forlod ham med sin mor ved at gifte sig en anden.

Så vi fortalte dig om Alexander Hedison. Billeder af skuespillerinden er knyttet til dette materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.