Mad og drikkevarerHovedret

VVS-normer og regler at være opmærksom på og overholde

VVS-normer og regler ledsage os næsten til fødslen og bredte sig til alle områder af menneskelig aktivitet. Overholdelsen af disse standarder vil i høj grad reducere den negative påvirkning af mange skadelige for menneskelige faktorer. For eksempel sundhedsbestemmelser for køleskabe installeret for at beskytte befolkningens sundhed og gælder for alle virksomheder, institutioner af enhver form for ejerskab. For overtrædelse af disse regler kan ikke kun disciplinære eller administrativt ansvar, men også kriminelle. Ordet "køleskab" forstås koldt lagerfaciliteter og distributionsomkostninger køleskabe. VVS-normer og regler, der er fastsat for dem, giver stort set alle nuancerne i deres arbejde, herunder krav til territoriet, vandforsyning og sanitet, opvarmning, belysning, ventilation mv Alt dette er meget vigtigt, fordi størstedelen af befolkningen bruger de mest forskellige frosne produkter. Det afhænger af kvaliteten af sundhed og til tider livet for mange mennesker.

En anden meget vigtigt dokument, som vedrører mange er sanitære regler for børnehaver. Størstedelen af befolkningen, hvis ikke deres egne børn går, eller vil gøre dette, børnebørn eller endda oldebørn. Den nye udgave af de træder i kraft i oktober 2010. De er blevet designet til at skabe gunstige betingelser for børns sundhed deltager førskole-organisation. Disse regler, sammen med kravene til almindelige børnehaver, registrerede og former såsom familie og korte ophold, som ikke engang er nævnt i tidligere dokumenter.

Disse sanitære regler og forordninger blev opfattet tvetydigt. Særligt negative, mange forældre har reageret på den lille stigning i antallet af mennesker i grupper. Men dette punkt, på grund af de enorme køer er villige til at sende deres børn i børnehave, primært er en anbefaling. Mange mennesker kan ikke lide det punkt at forbyde såkaldt strømførende dele. Men mest sandsynligt, kan det være begrundet i den stigende forekomst af allergiske reaktioner, selv i en tidlig alder. Og således skal børnene beskyttes mod allergener, bærere, som kan være hamstere, rotter, papegøjer, mv I dokumentet er betalt en masse opmærksomhed på sådanne vigtige elementer:

  • Organisation af ordentlig ernæring, det vil sige, ingen stegt og fed mad bør ikke være på menuen. Det er også signifikant forøget listen over produkter, der ikke anbefales til babymad;
  • Evolved og krav til legetøj, for eksempel, aflyst myagkonabivnye forbud mod deres typer;
  • Under hensyntagen til interesser både højre-hånds og venstre-hånds børn, ordentlig organisation belysning mv

VVS-normer og regler til at pre-skoler, hvor børn er korte, meget blødere, hvilket gør det muligt for organisationen at bruge til deres forskellige værelser, herunder annekset. For at gå disse haver er placeret ved siden at bruge parker eller offentlige haver. Men den væsentligste forskel mellem denne haven - barnet at være her bare et par timer. I overensstemmelse med reglerne, hvis opholdet ikke overstiger 4 timer, magt og søvn er der ingen grund til at organisere. I tilfælde af at finde barnet i institutionen til 5 timer, var det nødvendigt, når fodret, tilstedeværelsen spisning eventuelt være tilstrækkeligt og skab. Hvis barnet bliver mere end denne gang, de behov og lur.

VVS-normer og regler der er mange, men nogle af dem gælder for et meget snævert område, mens andre dækker stort set hele befolkningen. Men under alle omstændigheder, bør de holde sig til, og for at forhindre misbrug af skruppelløse spillere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.