TravelingRetninger

Train "Anapa Rostov": hvordan man får fra en by til en anden?

Train "Rostov - Anapa" - dette er ruten mellem de større byer i det sydlige Rusland. Gennem vækst i retning af Anapa afholdt et stort antal fly tog.

History of Rostov Station

F / A "Anapa - Rostov" betragtes som en af de vigtigste områder, der bruges af passagerer i det nordlige Kaukasus. Men det hele startede ikke på denne måde! Den første jernbanestrækning, som afholdes til Rostov, begyndte i Taganrog. Konstruktionen af denne vej blev afsluttet i 1869. Selvfølgelig af hensyn til et tog om dagen er ikke at bygge stationen bygningen blev en, bare sæt den platform til den type moderne tog, som standser i landsbyerne. I 1870'erne, er opførelsen af jernbanen i det nordlige Kaukasus aktivt foregår. Ved Rostov station bragte flere måder fra forskellige retninger, så det blev nødvendigt at bygge en tre-etagers bygning for passagererne. En betydelig stigning i passagertrafikken startede i de tidlige år af det 20. århundrede. Historikere tilskriver denne faktor til udviklingen af den udvej område af Sortehavet.

Station Anapa

Train "Anapa - Rostov" - er begyndelsen på en stor jernbane. Anapa er en blindgyde station, så gennem denne transport hub er ikke transit tog. Gren til byen blev bygget relativt sent - i 1978. I år er blevet åbnet og togstationen. Bygningen blev rekonstrueret i 2005 ved hjælp af energieffektive teknologier. De fleste tog til stationen af sæsonen. Vinter fra Anapa til at sende dem er meget lille, og i sommeren meget mere. Den vigtigste passagertrafik på stationen finder sted i perioden fra juni til september, det vil sige, binder til havet feriesæsonen.

Station modtager ikke kun passagerer, men også godstog. Tog temmelig let at køre op til stationen, da de 10 adgangsveje bygget. Faktisk er den station, udstyret med 2 platforme for passagertog.

Rostov - Anapa afstanden med jernbane og stop station

Afstanden mellem byerne på skinnen adskiller sig fra den vejlængde på sporet, og er 410 kilometer. Nogle tog rejser over en længere sti (493 km). Ved russiske standarder, er denne afstand mellem de store centre for at være lille. Selvfølgelig er der også en mindre afstand mellem de store byer i de føderale fag, men der er mere komplekse muligheder.

Ifølge den standard rute toget "Rostov - Anapa" gør 5 stop. Den første finder sted på parkeringspladsen station Starominskaya som er fjernt fra Rostov 106 kilometer. Den anden er gennem de 51 km efter den første. Det handler om Kanevskaya station. Stop punkt Bryukhovetskaya placeret i 44 kilometer fra den anden parkeringsplads. Blot 20 km til stationen Timashevskaya. Næste vil være 83 km uden afbrydelse, indtil toget når stationen Protoka (sidste stop før en endelig station). Ved kanaler til Anapa sammensætning bliver nødt til at overvinde selv køre 118 km i længden. Train "Rostov - Anapa" hurtigt tager passagerer fra en by til en anden.

Tidsplan for togene i retning af Anapa

Bemærk, at nogle tog gå hver dag, og hver par dage. Den første flyvning af dagen, "Rostov - Anapa" er (aktuel togtiderne) sendt på 0:05. Den måde toget "Moskva - Anapa" vil være 8:00 i 10 minutter. Ankomst tid på den sidste planlagte station er planlagt til 08:15. Train "Minsk - Anapa" fortsætter lige antal dage i 4 dage og blade på 1:01 fra Rostov. Ankomst tid på det sidste stop - 12:00. Varigheden af den måde, mere end det af de ovennævnte flyvninger, fordi dette tog går gennem en anden rute. Trip distance 493 km. Præparatet passerer gennem Kuschevka, Settlement, Korenovsk, Dinskaya, Krasnodar og Abinskaya station. Ved 01:04 (efter den dato ikke er sammenfaldende med Minsk toget) i retning af flyvningen Anapa sendt "St. Petersburg - Anapa" (ankomst til sidste station planlagt til middag). Den næste tog fra Moskva er på 01:27 dagligt. Det er beliggende på vejen 9:00 38 minutter. På 11 timer og 5 minutter tog passagererne komme ud af den endelige. Toget fra Jekaterinburg, som sendes til Rostov jernbanestationen i 01:59, på en måde at holde 8:00 i 1 minut. Denne sammensætning vil fortsætte langs den korteste vej er praktisk taget ikke-stop. Train "Rostov - Anapa" (Moskva) der er på 02:12. Stopper vil også være en lille smule (Kanev, Timoshevskaya, Poltava). I 9 timer 48 minutter passagerer vil Anapa. Hvis du tager dig tid periode fra 4:00 til 04:48, så for denne gang vil det fortsætte 3 tog på ruten "Rostov - Anapa". Tog tidsplan på dette område omfatter også afgangstid af tog fra St Petersburg, Cherepovets, Vorkuta, Kostroma, Ulyanovsk.

Sådan at gå fra Anapa?

Train "Anapa - Rostov ved Don" - en flyvning på en temmelig populær destination. Daglig rute kører flere tog (hovedsageligt transit), der forbinder disse byer. Den tid, hvor et tog af forskellige ruter overvinde vejen fra en by til en anden, væsentligt anderledes. Mindste rejsetid - 6 timer 59 minutter, et maksimum - 11 PM af de 38 minutter.

Tidlig morgen flyvninger fra Anapa til Rostov der. Det første tog ( "Anapa - Moskva") sendes på 9 timer 10 minutter. I Rostov-up vil være på 16:51. Den anden dag starter med et tog til Moskva tog / banegård Anapa til 13 timer og 40 minutter. Passagererne vil være i stand til at nå hovedstaden i Don-regionen i 7 timer og 41 minutter. Den tredje flyvning til Moskva sendt på 14:20. Sammensætning fortsætte sådanne stationer:

  • kanalen;
  • Timashevskaya;
  • Bryukhovetskaya;
  • Kanev;
  • Starominskaya.

Til Rostov sammensætning vil nå om morgenen.

Næste tog "Anapa - Rostov ved Don" (der betyder ikke navnet på flyvningen og den indledende station og for enden af vejen af passagererne) sendes med intervaller på maksimalt 1,5 timer.

konklusion

Passagererne vil være i stand til at få toget fra Rostov til Anapa, samt frem og tilbage, på ethvert tidspunkt af dagen. Tog ply i disse retninger med intervaller på 2 - højst 3 timer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.