Kunst og underholdningTeater

Teater Pokrovsky. Moscow State Academic Moskva Chamber Musical Teater

Moskva Performing Arts giver seerne med et stort udvalg af forskellige typer af kunst. Classic eller moderne avantgarde mellemstationer handlinger indsamles mange meddelelser i hovedstaden. I hjertet af mange kunstneriske bevægelser er udødelige skole Stanislavsky Gnessina og andre lige så vigtige personligheder.

Folk er forelsket i sin profession, fuldstændig absorberet Melpomene rejst templer kunst. Teater Pokrovsky takket være sit ophav er stolt af sted i Moskva kreative miljø.

Historien om skabelsen

Boris Aleksandrovich Pokrovsky begyndte at arbejde på en lille opera "Ikke alene kærlighed" i 1972. Hvilket bragte succesen af produktet, den talentfulde komponist Shchedrin, markerede begyndelsen på eksistensen af kammerets teater Pokrovsky.

Entusiasmen hos chefen direktør kendte ingen grænser. Tynde følelse gennem kunsten verden, discipel af E. Gnessina, Boris har arbejdet med alle de "stjerner" af alder, eller var deres opdageren. Energi nok at mestre undervisning i GITIS, gennemførelsen af produktioner på Bolshoi-teatret, og endelig oprettelsen af hans udtænkt, den frie, ikke bukket under for presset af censur, hvor unge skuespillere kan legemliggøre de dristigste kreative ideer.

Men selv hædret fremtrædende direktør for fødslen af et nyt projekt, ikke alle veje var åbne. Teatre Moskva tog et ungt team med deres forestillinger, mens indsatsen for T. Khrennikov og Shostakovich i 1974, gjorde han ikke officielt forankret i kælderen i et lejlighedskompleks.

Den tornede vej til succes

Besættelsesmagtens den tidligere lokaler i biografen "Falcon" chef direktør står med en masse på hverdagens problemer. Staten svarer ikke til sanitære og brand en tidligere beskyttelsesrum med stort besvær, men levede en ny teater opkaldt Pokrovsky. Den unikke smag i musik mestre tillod den kreative objekt hurtigt vinde kærligheden til publikum. Popularitet hjalp i 1997 for at ændre scenen, og nu borgen i operaen ligger på ul. Nicholas, 17.

foretrukne produktioner

En af visitkort er premiere arbejde Shostakovich "The Nose". Bright oprindelige Gogols ironi åbenbaret gennem værkerne indgik opgørelsen af "Dead Souls", "Dagbog af en Madman", "The Overcoat" og "Ægteskab". Dmitri Shostakovich selv kategorisk indsigelse mod operaen, hans selvkritik ikke kender grænser. Gennem deltagelse Gennadiya Nikolaevicha Rozhdestvenskogo "The Nose" så ikke bare Moskva, men hele verden. Teater Pokrovsky og efter døden af den ikoniske komponist bevarer produktet i sin oprindelige form.

Produktionen af "Don Giovanni, eller straffet ødsle", som også deltog en stor dirigent Lev Ossovsky, stadig indsamler et fuldt hus. Evige Mozarts musik skaber en stemning amplituden af mousserende humor til den håbløse tragedie. Udskiftning flere af de medvirkende i mere end et kvart århundrede, at produktet bevarer den ideologiske grundlægger af ideen.

"Lastens vej" i den sovjetiske æra var en kæmpe ramaskrig. Erklæringen rørt i spørgsmål om sjælen og eksistensen af Lucifer som syg teatralske tendenser kun skabe real-life billeder. Sammen med Josef og Sumbatashvili uændret Gennady Rozhdestvensky bragte stor succes og kærlighed til publikum. Og i dag, til at deltage i ydeevne, du kan fange den usynlige hånd af master, som også angiver alle de nødvendige retning spillet aktører.

Musikteater Pokrovsky kan med rette være stolte af iscenesættelse opera, VA Mozart. Bag kulisserne, det kreative værksted er åbenbaret til publikum i de mest levende farver. Moral finurlige aktører viklet ind i endeløse intriger i kampen for den bedste position under lysene, så godt som muligt overføres gennem de sjove dialoger og let musikalsk ledemotiv.

en innovativ tilgang

Teater Pokrovsky afveg kraftigt mod hans produktioner. Den ledende instruktør ønskede publikum, der kom for at se hans arbejde, kastet ud i et eventyr udstyrsstykke, som er så langt fra virkeligheden i livets problemer.

Hans innovative ideer meter var svært at gennemføre med erfarne kunstnere, og gennem undervisning, tjente han et hold af deres egne elever GITIS. Alle studerende Pokrovsky har fremragende data og uvurderlig erfaring under vejledning af den store mester, var med til at polere deres talent og fortsætte yderligere succesfuld karriere. Hver Arbejdet blev udført med vægt ikke på sættene, kostumer og endda vokal. Den vigtigste skuespiller var evnen til at formidle de følelser af publikum, som er forbi, vil blive en del af handlingen.

Har længe slået ting, der lyder med hver scene i Moskva, var jeg ikke interesseret i Boris Aleksandrovich. Takket være de talentfulde medarbejdere, Gennady Rozhdestvensky og Dmitri Shostakovich, var han i stand til at implementere alle dine ideer og planer. Den støbte entusiastisk arbejdet på komplekse og interessante forestillinger, der passerer dramatisk spil af midlerne til musik.

dygtighed reinkarnation

Har ringe betydning rum i det gamle beskyttelsesrum, som husede teatret Pokrovsky, var centrum for kulturlivet ikke kun i Moskva eller Unionen. Selv erfarne udenlandske publikum var tilfreds med de værker skabt af talentfulde kreative alliance.

Den mindste detalje, gestus, kropsholdning, stress - alt økologisk. Skuespilleren er overbevist spille på scenen, dygtigt formidle den indre verden af hans helt. Beundrere af musik, besøger kun én ydelse vil sætte pris på det enorme bidrag af instruktøren, der skærper den mindste bevægelse af hvert tegn i scenen til perfektion.

Boris Aleksandrovich havde et talent for læreren, der med faderlig kærlighed at formidle viden til hans "baby" for at fortsætte udviklingen af opera Craft.
Endnu en gang et nyt værk ved at passere gennem prisme af hans geni, den legendariske leder formået at skabe en helt ny mesterværk, relevante og efterspurgte i dag.

fortsætter med at leve

Moscow State Academic Chamber Theater Pokrovsky i dag opererer uden hans favorit instruktør. Men efter at have investeret mange kræfter på at forskellige scener, både indenlandske og udenlandske, for at leve i sit hjemland væggene i hans skabelse titanium opera fortsætter. Høj standard indstillet af skibsføreren, det giver eleverne mulighed for at sætte det arbejde, der guider dygtighed som for skuespillere og publikum. Pokrovsky geni fortsætter med at blive oversat til ikke mindre talentfulde opførelser af hans elever rundt om i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.