Mad og drikkevarerHovedret

Sidste rengøring: steriliserede glas med emner i ovnen

Gør emner til fremtidig brug, er det vigtigt at overholde sterilitet. Alle patogene bakterier i fødevareforarbejdning og fremstilling af beholdere til oplagring skal destrueres. sylteglas nødvendigvis oprenset sæbe eller sodavand, og derefter vasket med rindende vand. Så hæld kogende vand, hold i et par, sætte et par minutter i mikrobølgeovnen eller aerogrill og låg grundigt kogt.

Dette sidste punkt kan skræmme nogle husmødre, der er bestræbelser på at rense beholderne synes vanskelig opgave. Og det er forgæves, fordi der er måder at sterilisere krukker til emner, der er tilgængelige, selv de mest uerfarne unge damer. Fremgangsmåden kan stærkt forenklet ved anvendelse af en konventionel køkken ovn.

Sterilisering krukker med emnerne

Der er ingen grund til at placere i køkkenet potter og spande til randen fyldt med kogende vand, kan du gøre meget lettere. Længe siden, vores bedstemødre bruges til at opdage nye muligheder i hjemmet køkken ovn. Det er tilgængeligt, rummelig og let at bruge. Det kan dekontamineres før om dække produkter (naturligvis kun jern og uden gummiindlæg), banker, potageskeer og andre nødvendige redskaber.

Undertiden en opskrift billede steriliserede glas med blanke. I ovnen kan det gøres uden megen besvær. Betydningen af handling - den fuldstændig destruktion af alle bakterier og svampe, der kan ødelægge konserves og skadelige for menneskers sundhed.

Du skal først nøje undersøge de banker for tilstedeværelsen af chips og revner. Ved opvarmning, kan de briste, dog sterilisering dåser med præformene i ovnen udføres kun på den betingelse, at hele beholderen.

Så er det nødvendigt at udarbejde en beholder og derfor er det nødvendigt at fastsætte pickles, marinader eller marmelade. Færdige produkter bør bevares dækning, uden at skrue dem. Endvidere er sterilisation udføres dåser med blanktegn.

I ovnen første beholder blev placeret på nettet, og først derefter gassen tændt. Det er nødvendigt at overvåge temperaturen: det kan ikke løftes mere end 120 grader, da glasset kan knække.

tilberedningstid angivet i opskriften. Det er generelt 10-15 minutter for volumen på 0,5-0,7 liter dåser og 20 minutter for en 1 liters dåser. Efter den nødvendige tid, er det nødvendigt at slukke for gassen og lade bankerne i nogen tid, at de køles lidt ned.

Forsigtig, varm bjørn!

Fjern opvasken omhyggeligt, ved hjælp af specielle stof eller silikone grydelapper. En vigtig pointe: det skal være tørt. For det første, det andet fra temperaturforskellen kan knække det varme glas for ikke at brænde hånden gennem en fugtig klud. Banker har brug for at holde deres sider, kan halsen glide ud af hånden, så skal du ikke undgå forbrændinger. Umiddelbart efter beslaglæggelsen af bankerne udjævnet.

pasteurisering

Sterilisering krukker med emner i ovnen indebærer en varig indflydelse på den høje temperatur produkter, hvori en del af biologisk aktive stoffer og vitaminer uundgåeligt kollapser. Pasteurisering udføres ved en temperatur på 75-90 grader og er mere blid måde af forarbejdning af produkter. Det bruges til kompot, pickles, som har en masse eddike eller blanke, som ikke er planlagt at blive gemt langt sigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.