Sport og FitnessFodbold

FC "muhamedanske" (Calcutta, Indien)

Fodbold er en af de bedst kendte og mest almindelige typer af moderne sport. Men kun få fodboldfans interesseret i, for eksempel, Indiens mesterskabet. Alle øjne på de store mesterskaber i lande som Spanien, Tyskland, England og Italien - og, selvfølgelig, for store turneringer såsom Champions League og Europa League.

Men hvis peer mesterskaber i Indien, kan du se mange vidunderlige og mindeværdige ting. En af dem er mesterskabet i en by som Kolkata. Indien har et standardsystem af mesterskaberne, men adskilt fra den i denne by er vært for sin egen turnering. Og ved at gøre det, han er en af de ældste i verden. Så bør du helt sikkert vide om, hvad der sker i fodboldens verden en by som Kolkata.

Indien gav verden klub "muhamedanske" - moderne om det fodboldfans er usandsynligt at høre, men det er også en af de ældste klubber, der på én gang var en af de stærkeste i Indien og er stadig en af de mest respekterede.

berømte klub

Fodboldklub "muhamedanske" (Calcutta, Indien) er en af de mest berømte og populære i hele landet, da det er velkendt for mange fans af fodbold i verden. Historien om denne klub starter tilbage i 1891, det er den ældste i landet, og det er holdet for første gang i historien om den legendariske vundet mesterskabet Calcutta, om hvilke flere detaljer vil blive diskuteret yderligere. Som for de fleste af klubben, er han blevet en trendsætter i fodbold i landet og havde en stor indflydelse på den videre udvikling i Indien. Desværre, til dato den tidligere storhed blev efterladt, og i fodbold vilkår FC "muhamedanske" (Calcutta, Indien) er ikke i den bedste tilstand.

fremskridt

Hvad er succes for deres utroligt lange historie har gjort klubben? I betragtning af, at under dannelsen af historien om denne sport i landet var der en række regionale og nationale kopper, næsten hver eneste af dem "muhamedanske" vandt mindst én gang. Men hvis vi taler om den mest prestigefyldte trofæ af det land, der modtager vinderen af mesterskabet i Indien fodboldlandshold, han ikke bukke under. Desuden kunne den "muhamedanske" ikke engang vinde i anden division - den største bedrift var udgivelsen af den første liga med det andet sted.

Men hvis du er opmærksom på ovennævnte Calcutta Cup, her, dette team haft stor succes. Desværre, rekorden for mest vundet "muhamedanske" trofæer blive ude af stand, men det er første gang i klubbens historie vandt turneringen i 1934. Siden da har han vundet elleve sejre, hvoraf den sidste går tilbage til 1981.

Ni gange holdet stoppet på randen af sejr, sidste gang var i 2016, dvs. i sidste spil af turneringen - så vandt værste fjende "muhamedanske", "East Bengal." Lige præcis "East Bengal", og har rekorden for sejre i mesterskabet Calcutta - tilfalder ham trofæet 38 gange. Samtidig spillede klubben i den store liga i Indien, hvor han sluttede på tredjepladsen sidste år. Naturligvis, den mest prestigefyldte turnering er mesterskabet i Indien - Calcutta League, snarere er en historisk venlig turnering.

Nylige resultater af "muhamedanske"

Hvis vi taler om, hvordan spillet i det sidste årti af denne klub, kan vi roligt sige, at det er ikke er bange for hele Indien. Kolkata League spillere endda lige under for sidste gang i lang tid. I 2009 blev klubben forvist fra toppen division, spillede fire år i den anden division. På samme tid i 2013. "muhamedanske" rangeret tredje, stopper et skridt kort af produktionen i den første liga, og i 2014 tog andenpladsen og brød i den mest prestigefyldte nationale mesterskab.

Men der havde han ikke vare længe - i den første sæson holdet tog 13. plads og kom tilbage i anden liga. De resterende to år af klubbens der og brugte, men uden at være i stand til at re-tilbagevenden til det højeste niveau. Som du ved, er den vigtigste turnering i denne sport som fodbold, mesterskabet i Indien. Calcutta League er ikke så vigtigt, hvad angår sport turnering, men alt om det er værd at diskutere hver for sig. Generelt er det nødvendigt at fortælle om meget indiske fodbold-system i flere detaljer.

Indiske Super League

Denne turnering er den yngste og mest i overensstemmelse med ånden i moderne fodbold som fuldt kommercielt. Det blev oprettet i 2013, hvor en auktion solgt rettighederne til otte hold, der skulle deltage i denne turnering, USA og andre forretningsfolk. Umiddelbart efter at have købt holdene er begyndt at komme gode spillere, der tidligere var vigtige tal i europæisk fodbold. Givet sådan en lille størrelse af turneringen, i en standard liga spillede kun 14 runder. Derefter spilles playoff fase, hvor vinderen findes. Til dato har det hidtil været spillet kun to mesterskaber - i 2014 vandt klubben "Atletico" fra Calcutta, og i 2015 - "Chennayin".

National Football League

Men den indiske Super League er ikke et foregangsland turnering - det er blevet kritiseret, fordi dens sæson er for kort, og det tager ikke sigte på at udvikle indisk fodbold og at tiltrække finansiering. Den vigtigste turnering er I-League, som er, at mesterskabet i Indien. Det er denne turnering og blev den førende i det land, hvor fodbold, før det blev udelukkende udviklet på amatør niveau. Der er denne turnering i 1996, men det blev derefter kaldt National Football League, og selv om det blev grundlagt af den lokale fodboldforbund, var stadig semi.

Allerede i 1997 blev det tilføjet til den anden division, og i dette format turnering varede næsten ti år. I 2006 blev det tilføjet en tredje division, men selv da der var tanker om den globale reformation, og i 2007 National Football League er ophørt med at eksistere, for at gøre plads til den første professionelle fodbold turnering.

Indien League

Den første vinder var klubben "Dempo", som i sidste ende vandt tre trofæer, og har rekorden som klubbernes Churchill Brothers "" Bangalore 'og' Mohun Bagan "vandt hidtil kun to gange. Formatet forbliver ikke stabilt i et enkelt år - er i konstant forandring enhver vare, fra den mindste detalje til antallet af hold i ligaen. I øjeblikket mellem en leg 11 hold uden playoff fase. De bedste hold er i Asian Cup, og nogle har en chance for at kvalificere sig til asiatiske Champions League, men der er små klubber, som følger formatet af turneringen.

League Two

Med hensyn til den anden liga, det er den turnering, hvor de svageste er elimineret Indiens mesterskab hold - og hvor i mesterskabet i Indien kommer de stærkeste klubber i den anden liga. Det er "muhamedanske" nævnt ovenfor er der nu står.

Calcutta Cup

Men det mest bemærkelsesværdige begivenhed, som kan prale af Indien - Calcutta Cup. Resultattavle det er mere end interessant, da det er med deltagelse af mere end hundrede klubber fra sådanne indiske byer som Calcutta. Han er en af de ældste fodboldturneringer siden afholdt siden 1989.

Hvordan kan Indien spille fodbold? Calcutta mesterskabet, der er opdelt temmelig indviklede måde, er et glimrende eksempel. I den nuværende mesterskabet har seks afdelinger, den første og sidste delt i to poddiviziona. Hver af dem spiller en mere end 10 hold, der først gennemførte den første halvdel af sæsonen i den generelle tabel, som i sidste ende delt i to halvdele. Den første halvdel af udførelse af anden del af sæsonen i kampen om mesterskabet, og den anden - forsøger ikke at flyve til en lavere division. Et interessant faktum er, at i den øverste division siden 1982, vandt kun to klubber - "Mohun Bagan" "East Bengal", og