ForretningIndustri

Armeret kabel til udlægning i jorden: brandet, beregningen

Denne artikel vil se på, hvordan man kan udføre underjordiske armerede kabler. Derudover fortæller vi dem om mærkning og direkte om, hvordan beregningen foretages af linjer.

Krav til æglæggende armeret kabel i jorden

Pakning armeret kabel linjer, samt enhver byggeprocessen kan opdeles i etaper. Det er vigtigt at tage hensyn til den præcise rækkefølge og korrekt gennemførelse af planen, samt gennemførelsen af alle installationsforhold.

Før du begynder at lægge kabler, er det nødvendigt at tage hensyn til følgende krav:

 • Kabel linje bør ikke være nogen hindringer for at gennemføre den driftsspænding af netværket, så det bør ikke blande sig lagte underjordiske rør, trærødder og andre objekter. Også utilladelig obstruktion af kabel-linjer.
 • Under ledninger kabel omhandler udvikling af dræning puder af sand eller særlige fibre i forbindelse med denne uddybning grøfter bør være mellem 75 centimeter til 1 meter.
 • Armeret kabel til udlægning i jorden har brug for at være jordet.
 • Den bedste frakke til en pude højen - sandsten, grus og stoffer, der er vanskelige at forbrænding.
 • Hvis der under udlægningen vil blive nødvendigt at optage det samme pit to eller flere pansrede ledere, skal afstanden mellem kabelforbindelsen være mindst 11 centimeter.
 • Ved tilslutning af armerede kabler med afslutninger brugte hånd VLEP.

Udlægning af armerede kabler i jorden

Grøft kabler til en alternativ VLEP. stuvningsplanen ganske enkel, men har en temmelig lang og omstændelig proces værker.

 1. Ved udarbejdelsen linjen for æglæggende armeret kabel til installation i jorden for at kontrollere dens integritet over hele overfladen. I det tilfælde, hvor finde mindre skade, rette dem eller isolere og skifte til en ny mere skade. Det er også nødvendigt at huske, at arbejdet udføres med et hårdt materiale, så dette ikke er beskadiget, monteret på rullende ud og fastgjort på kassen.
 2. Armeret kabel til udlægning i jorden, kan ikke lægges uden en plan. Det bør gøres særligt udviklingsområde, hvor arbejdet vil blive udført. En sådan plan vil hjælpe dig med at forstå det grundlæggende i puderne for de valgte områder. Yama, som allerede nævnt ovenfor, bør være mindst 65 centimeter i dybden, og bredden blev beregnet under hensyntagen længden mellem kablerne og væggene i renden.
 3. Ledningsføring sand eller fiberholdige puder på bunden af renden gøre et jævnt lag. Derefter stable tråden uden at strække - bølger.
 4. Derefter armerede kabel til installation i jorden desuden hældt et lag af sand på mindst 10 centimeter. Så det øverste lag af sand pude lukket murværk eller sten. Dette er nødvendigt for at beskytte de ledende tråde fra ikke-planlagt deformering, når den udføres udgravninger nær udlægning webstedet.
 5. Efter renden er fyldt med et ekstra lag af 15-20 centimeter jord før stampning det.

Funktioner armerede kabler

Power pansrede kabler til æglæggende i jorden er sammensat af et eller flere strømførende ledere. Kabelkorer kan være lavet af forskellige ledende materialer, oftest kobber og aluminium.

Ligeledes kan kablerne være forsynet med en jordleder, sædvanligvis har en størrelsesorden lavere sektion end de vigtigste ledere. Isolering er nødvendig for at tilvejebringe den nødvendige elektriske modstand ledere med hinanden og en pansret shell. Den er fremstillet af forskellige polymermaterialer.

Overvej nu funktionerne i kobber armeret kabel. Armor sådant kabel kan beskytte mod de skadelige og ætsende miljøforhold. Kobber armeret kabel til installation i jorden er perfekt til lægning og installation af ledende spor med en stor sandsynlighed for skader. Produktet fra denne type sejlgarn to pansrede bånd og belagt PVC lag.

Hvilke funktioner har en aluminium armeret kabel? Ledere af denne type anvendes til store dele af lederne, er det ikke udsættes for en stærk bøjning eller strækning således aluminium - temmelig skørt materiale. Armerede aluminium kabel til udlægning i jorden dannes ved at vikle et bånd omkring det isolerende galvaniseret materiale eller blødgjort PVC.

Fordele ved armerede kabler

Som for fordelene ved armerede kabler, de er som følger:

 1. Den store styrke og modstandsdygtighed over for mekanisk belastning.
 2. Minimumskrav lagringssteder.
 3. Lang efterretningstjeneste (under 60 år).
 4. Modstandsdygtighed over for termisk chok og muligheden for at arbejde ved temperaturer fra -60 til +55 Celsius.
 5. Pålidelighed og nem vedligeholdelse.
 6. En bred vifte af anvendelser.
 7. Stort udvalg af produkter.
 8. Beskyttelse mod korrosion og fugt

Typer rustning på det ydre beskyttende lag

Lang levetid og høj korrosionsbestandighed garanterer anvendes til forsvar af kablet materialer. Afhængigt af hvilken type af styling og funktioner i forskellige jordtyper pick rustning. En af de mest kendte mærker er AABL, AVBbShv, VBbShv. Tværsnit af lederne er fra 1,5 mm2 til 270 mm 2. Sådanne linier kan være et forskelligt antal ledninger (1 til 5).

Typer af ekstern beskyttelse:

 1. Stål metalliske bånd - meget stærk rustning, som beskytter den elektriske ledning fra de eksterne fysiske effekter, for eksempel under udgravningen af en gravemaskine spand, skovl eller blæse med et koben.
 2. Stål Rustfri wire giver stabilitet mod fugt og korrosion.
 3. Stål bælter fremstillet i form af bølger. Denne type panserafdækningsdele linje telefonledninger. Et sådant lag giver fremragende beskyttelse mod fugt og mekaniske stød.

Frimærker armerede kabler

Frimærker armerede kabler til udlægning i jorden nødvendig for udvælgelsen af egnede egenskaber, baseret på beregningen betingelser. En Formålet med mærkningen er nødvendig for at vise produktets karakteristika:

 • materiale levende;
 • aftale;
 • type isolering;
 • design funktion;
 • snitbillede af genstanden;
 • nominel spænding;
 • mærkestrøm.

F.eks VBbShv ledende art, hvor:

 • I - kerne isoleret fra polyvinylchlorid.
 • B - et beskyttelseslag trådarmering fremstillet af plader og strandede spiralformet bånd.
 • B - bitumen lag mellem lederen. Det bruges til store dirigenter boede.
 • BC - et ydre lag af polyvinylchlorid.

Beregning af kabel-linjer

Som du kan se fra titlen, vil i dag blive fortalt hvordan man gør beregningen. Armeret kabel til udlægning i jorden beregnes for at vælge den type og optimal wire gauge levede magt. Først nødvendigt at bestemme den anslåede strøm ved formlen, der er præsenteret nedenfor.

Pn - nominel effekt forbrugerprodukter watt.

K - forbrugernes efterspørgsel koefficient.

U med - mærkespænding af netværket B.

cos F - effektfaktor forbruger.

n et - virkningsgrad netværk.

Dernæst beregningen udføres kabel mekanisk styrke.

Efter beregning tværsnit lederen er valgt større end eller lig beregnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.