Mad og drikkevarerSalater

Vegetarisk salat til veganere

Vegetar salater som ikke kun for vegetarer. Salat med linser, agurk og selleri sker efter reglerne i en afbalanceret kost og kan anbefales som et vægttab måltid.

I fire portioner af salat, vi har brug for: en kop linser, to frisk agurk, to stilke af selleri, hvid og rød løg - én ad gangen, tre fed hvidløg, citron, og halvtreds gram vegetabilsk olie, urter og krydderier (laurbærblade, nelliker, timian ), peber, salt.

Først og fremmest, er du nødt til at skylle linserne og kog i en og en halv liter vand med hvide løg, nelliker, et fed hvidløg og laurbærblad. Efter kogning, kog i omkring femten minutter.

Så kassere de linser i et dørslag, til at fjerne fra hendes alle krydderier og efterlade i et dørslag til vandglas godt.

I løbet af denne kogte linser, vasket agurker og selleri stilke skåret i tynde strimler, rødløg skåret i halve ringe, Hak resterende hvidløg.

I en stegepande med vegetabilsk olie stegte løg og hvidløg i fem minutter, tilsæt derefter timian blade. I en stor skål, linser, stegte løg og hvidløg mix. Denne blanding bør afkøle.

Med rivejern citronskal at fjerne det øverste lag, presse saft. Zest, juice, kogte agurker og selleri, tilsæt resten af olien til linserne. Vegetar salater aldrig forberedt på fremtiden, på serveres bordet med det samme.

Denne salat er forberedt hurtigt i tredive minutter.

For mange tilhængere af vegetarisk mad opgivelse af animalsk føde er et vigtigt ideologiske kategorier. Veganere, tilhængere af strenge vegetarisme, spiser ikke kød og fisk, mælk og æg. Nogle veganere nægtede endda honning. Ikke så ortodokse vegetarer medtage i din kost mælkeprodukter, men opgav æg.

Vegetariske retter er tilgængelige i alle køkkener i verden, de udgør grundlaget for frugt og grøntsager, korn og kerner, nødder, bønner, brød. Som anvendte fedtstof vegetabilsk olie. I varme klimaer, med den tøvende tempo i livet er sådan en kost er passende, men vegetarer blandt mange mennesker aktivt lever i barskere klimaer. Kun vegetabilske fødevarer, uden nok protein, kan føre til uønskede resultater. For at undgå dette, eksperter anbefaler at tage kosttilskud.

Ikke alle vegetariske retter og salater kan anbefales til terapeutiske diæter. Usædvanlige kombinationer af fødevarer, varme og krydrede krydderier kan forårsage irritation af maven, provokere et anfald af gastritis. Sådan usbekiske salat af granatæble og løg. For ham, vi har brug for tre løg løg af medium størrelse og en stor granatæble, lidt salt.

Granatæble skåret i fire dele, én kvartaler presse saften. Af den anden - for at få korn.

Hele løg skrællet, to løg meget finthakket, og en til at lave en "sokkel" - en slags kop. For at skære løg bliver mindre skarp og bitter, skoldede ham med kogende vand. Så, lidt salt, bland med granatæble juice og granatæble frø.

Ved udløbet af stævnen sætte kornet fra de seneste kvartaler, og dekorere dem granatæble salat. Denne eksotiske salat sort og mager bord. Og det hjælper fordøjelsen, hvis måltidet er rigelige og fedt, er det ideelt til kødretter.

Generelt vegetarisk salat passer godt med den menneskelige menuen, spise normalt. Kød bliver absolut nødvendigt, hvis de gælder for korn, kartofler, pasta. Kulhydrater er perfekt kombineret med grøntsager.

Vegetar salater er koldt og varmt. Varm salat med bønner, linser, bønner - de vigtigste leverandører af vegetabilsk protein og kulhydrater - kan serveres til middag som en fuldt uafhængig fad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.