FormationUngdomsuddannelse og skoler

Subequatorial: funktioner og forskelle, flora og fauna

På Jorden, er der en række klimazoner, som hver er ledsaget ikke blot af en bestemt temperatur, men også en helt forskellige arter af planter og dyr, den originale prægning og mange andre ting. Deres undersøgelse giver mulighed for bedre at repræsentere den forskelligartede karakter af planeten. For eksempel sub-ækvatorial bælte. Hvad kendetegner det?

Vigtige funktioner

På planeten er der to subequatorial, en i hver halvkugle. De dækker et område mellem 20 og 30 grader. I havene subequatorial falder sammen med grænsen af Ækvatorial Strøm. Den adskiller sig monsunen klimaændringer og luftmasse efter årstiden. Sommer område blæser fugtig vind om vinteren - tørre og tropisk. Den gennemsnitlige temperatur i den kolde årstid, spænder fra 15 til 32 grader, ledsaget af frost og sne kun i bjergområder. Vandet i havet i dette bælte er altid forskellige temperatur plus 25. I forbindelse med den øgede saltholdighed Dette resulterer i en tilstrækkelig lav biodiversitet i bassinet.

territoriale forskelle

Kendetegn subequatorial noter sine vigtigste funktioner, men der er forskelle forårsaget af hver bestemt sted. For eksempel i områder nær ækvator, den maksimale mængde af nedbør, nåede over ni måneder og skabe op til to tusind millimeter nedbør. dette tal stiger seks gange på bjergrygge. På samme tid i nogle regioner kan være perioder med tørke. For eksempel i Afrika, vandstanden udsving er så stærk, at i sommeren fuld strømmende floder og søer i vinteren simpelthen forsvinde.

vegetabilsk verden

Sub-ækvatorial klimazone karakteriseret ved røde eller gule jord, som hurtigt nedbryder organisk materiale. Dette fører til en særlig plante. De er godt tilpasset til det lokale fugtighed og nedbør - vokse en række forskellige niveauer og forskellige tykke tykke blade og et stærkt rodnet. Biodiversitet er imponerende: her kan du finde mange træarter med spiselige frugter eller værdifulde bark, der er kaffe træer, palmer. Subequatorial bælte omfatter og savanne zone. De er kendetegnet ved separat voksende træer med omfattende krat af buske og højt græs. I mere frugtbare savanne rød-brune jord. Vegetation repræsenteret racer såsom akacie, palme, baobab, mimose. I meget tørre områder, fjernes de aloe. Den overflod af græsser også typisk for områder af savanne.

dyrenes verden

Mangfoldigheden af dyr afhænger af vegetation, som er kendetegnet ved sub-ækvatoriale bælte. I områder med regnskov i løs jord beboet af alle mulige hvirvelløse dyr og mikroorganismer. I det nederste lag kan findes skov svin, okapi, små hovdyr og endda elefanter. I områder med søer beboet af pygmæ flodheste og gorillaer. Træerne bebor en bred vifte af primater, gnavere, fugle og insekter, hvoraf de mest almindelige myrer og termitter. Den største rovdyr er leoparden. I Savanna betingelser opholde række klovbærende det og bøfler, og antiloper og zebraer, og næsehorn. Der kan du også finde de elefanter, flodheste, giraffer. Alsidig og rovdyr lever på savannen, geparder, løver, hyæner, sjakaler. En verden af fugle er repræsenteret af strudse, sekretærer fugle, storke marabou. Af fugle og strudse kan bemærkes, at nogle gange forekomme selv i Sahara. I de fleste tørre områder fundet en masse firben og små slanger, små antiloper bor der.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.