ModeTøj

Sable pels: fotos, beskrivelse. Fur mår og zobel - forskellen. Produkter fremstillet af zobel pels

Sable - værdifulde pelsdyr, svarende til mår. Distribueret denne lille dyr i skoven og skov-tundra zoner fra Stillehavet til Uralbjergene. Sable pels er højt værdsat af amatører sande luksus. Smuk, silkeagtig, frodige - kort sagt, bare en drøm for enhver dame.

Sable pels. Nøglefunktioner

Så mere. Hvad er det zobel pels? Skind sin længde fra 15 til 50 centimeter, og fra 12 til 30 centimeter brede med en anden farve. Det varierer fra lys gul til næsten sort, afhængigt af den enkelte og geografisk variabilitet.

Generelt mellem en meget lignende pels mår og zobel. Forskellen på de steder af deres samliv er minimal. Imidlertid zobelskind er en mere silkeagtig, blød og tyk. Hertil kommer, at halsen af dyret på stedet af hans bryst ikke gå. Dens form - oval eller rund.

forskelle

Således bliver det klart, hvad der adskiller pels mår og zobel. Forskellen, selv om små, men der stadig. Men i sig selv zobel pels har også visse forskelle. Den er opdelt, fx i 4 grupper. Affect farverne på zobel pels.

Den første type er de mest mørke farver - fra mørkebrun til sort. Farve fnug - grå-blå eller mørkeblå, ensfarvet på hele længden af håret.

Den anden type - brun. Dækhår af pels - mørkebrune og fnug - Rød top og grå-blå i bunden.

Den tredje type - brunt hår, medium-mørke. Chestnut ryg og blågrå fjer i bunden med lysebrune tip - en karakteristisk træk.

Og den sidste, den fjerde gruppe - den letteste pels. Dækhår er lette kastanje farve, fjer - grå, blålig ved basis, med toppen af sand.

Pelse opdelt i grupper og kamme og afhængigt form og fjerne skind ændringer. Hvad betyder det?

Den første gruppe omfatter fire Ridge - Kamtjatka (frodige, tyk, ru pels) Jak (en silkeagtig medium højde), Sakhalin (kort ru skæg) og Amur (malopyshny, lav hårvækst). Disse skind er fjernet ved hjælp af en strømpe. Shape Changes - afrundet.

Den anden gruppe - det Barguzin højderyg. Pelsen af disse skind er meget silkeagtig, frodig og tyk. Tag dem ud af røret. Formændringer - rektangulære.

Den tredje gruppe - Jenisej (gennemsnitlige højde, frodige, ru pels) og Tobolsk kamme (grove, tykke hår). Skindet fjernes ved hjælp af røret. Formen ændres - halvlang.

Og den sidste gruppe omfatter tre højderyg - Minusinsk (en tyk, silkeagtig slør med kort awn), Altai (frodig, tårer, buet top) og Tuvan (ikke tyk, med høj hår). Skind fjernes også ved hjælp af røret. De formændringer - længe.

To gange om året, ...

Kort sagt, en god sort er pels zobel. Billeder af animalsk, i dette tilfælde, og siger mere at to gange årligt, små dyrestalde. Om vinteren, farven er ensartet lys på grund af det store antal dunet hår. Tail farve - det samme som de andre. Kun til spidsen farve er lidt mørkere. Men det, der ændrer sig i løbet af sommeren pels zobel? Billedet viser et dyr med en lav og en sjælden dæksel. Plys om det er praktisk fraværende. Farve pels generelt mørkere end om vinteren.

Afhængig af tidspunktet på året flere skind er opdelt i flere grupper. Fur, som allerede nævnt, selvfølgelig, er anderledes. Om vinteren, med sable fjernes f.eks, første sandpapir. Pelsen på hendes fuldt dannet - skinnende, tyk og høj. Sent vinter pels viser sig at producere den første klasse med et gennemsnitligt defekt. AWN på siderne begynder lidt tynd, men fade hår. I efteråret, sommeren og foråret dækning på skind allerede giver klare tegn på over-modenhed. Spine endnu mere kedelig og udtynding på siderne og bagsiden af halsen. I sommeren pels er for lav. Den vokser med omkring halvdelen i midten af efteråret. Well skind anden klasse kan fås tidlig vinter. Pelsen på dem ganske høj og tæt.

Trin nummer et

Med hvad det hele starter? Før opnå pelse af zobel, med det, selvfølgelig, skal du først fjerne skind. For at fjerne røret på, er det nødvendigt at foretage et snit på den midterste finger af en bagpote på indersiden af hendes finger til den anden. Halen skæres ved den nedre side fra roden til spidsen. Skrælle skind, da bagbenene. Kroppen er ophængt i raznoge kanter er trukket ned. Som et resultat, huden fjernet fra forpoterne og hoved. Afslutningsvis trimmet læbe og nasal brusk.

Når du fjerner huden indsnit er lavet første strømpe på hans hoved. For hende og suspenderede slagtekrop. Huden er fuldt kontraheret. På poter er lavet nedskæringer. I slutningen af halen er skåret på undersiden.

Funktioner redigeringer

De følgende trin - en skrabning og affedtning skind opnået. Glem ikke, at for at få en smuk produkter af høj kvalitet, der skal behandles meget omhyggeligt zobel. Typer pels påvirke de valgte ruteændringer. Pravilki hver kam bør vælge den bedst egnede. Oftest anvendes den følgende konstruktion.

For at redigere skind fjernet rør designet pravilki Elkova. De giver det en rektangulær form.

Ikke mindre populære er brugen af byggeriet Ignatov. Disse pravilki giver skindene en lang formular. de er opdelt på sin side tre typer (65, 60 og 55 centimeter i længde og henholdsvis 10,9, 10 og 9,2 centimeter i bredden). Bredden af lamellerne er 2,5 cm, tykkelse - 1 centimeter.

Opretning taget strømpe skind anvendes pravilki ovale design. Tak til dem, og formår at opnå en oval form. Made struktur i de tre værelser. Længde - 48, 40 og 32 cm, bredde - 12, 10 og 8 centimeter.

kvalitet

Hvad jeg ønsker at se pels og zobel mink forbruger? Selvfølgelig kvalitet, uden tilstedeværelse af eventuelle mangler. Men det er absolut umuligt, fordi dyret ekstraheres med en af de to mest effektive måder - skyde en pistol eller bruge alle slags samolovy. Begge muligheder er selvfølgelig forkæle pelse. Guns efterlade spor af lumbago, skader hår kugler og skudt, pels farves med blod. Hertil kommer, ingen er immune over tårer en jagthund. Samolovy også føre til nogle defekter. For eksempel fravær eller skader poter og pels.

Hud kan også lide, hvis de er korrekt fjernes og behandles. I betragtning af de betydelige omkostninger af pels jægere skal være meget opmærksomme på behandlingsprocessen. Det er ikke på nogen måde forhindre dannelsen af huller, uregelmæssige nedskæringer, udkast og så videre. D.

Valg af pels

Så vi går til shopping. Hvordan at skelne en zobel pels fra en enorm mangfoldighed repræsenteret i dag i butiksvinduer? Når man gør det bedst?

Om den tid ... Hvis din garderobe er ikke nok fluffy frakker, forår - tid til sådan et køb. Omkostningerne ved bælgen bare falder i specialbutikker og på forskellige messer. Mere praktisk at foretage sådanne indkøb i sommeren. Men i den varme årstid til at prøve på pels ønsker ikke meget.

Nu mere om zobel. Denne "konge af pels" kan nemt findes. Luksuriøse og dyrt - det er den første til at være i stand til at tiltrække sig opmærksomhed fra smukke kvinder, der ønsker at se elegant, feminin, glamourøs. Den virkelige juvel af denne pels blev anset siden de dage i det gamle Rusland. Når Tatar-mongolske åg, han inkluderer endda en hyldest på samme niveau med guldet. Zobelskind nødvendigvis til stede i festlige dragter af boyarerne og prinser. Han ændrede ikke hans status og over tid. Sable frakker og kraver i det russiske imperium viste størrelsen af tilstanden af deres respektive ejere. Således har jeg ingen tvivl om, at denne pels, vil du se det samme. Strålende, rig, blød og tæt - omkring det er ikke uden beundrende blikke.

Skønhed og elegance

Kort sagt, bare toppen af elegance og charme er en zobel pels. Beskrivelse af det, ud over skønhed, og siger mere om holdbarhed. Slidt det godt og længe. Sammen med hovedbunden hud er meget tæt forbundet, fordi jeg har ingen tvivl om, at efter den første pels sokker sæson begynder at falme. På dens holdbarhed zobel rangerer fjerde blandt sine "brødre". Forud for hans eneste odder, bæver og sæler. Desuden at bevare sin glans og skønhed zobel formår næsten uden yderligere behandling. Under alle omstændigheder, sådan et køb du vil være tilfreds.

Af den måde, den dyreste og dermed den smukkeste betragtes Barguzin zobel. Mættet mørk brun farve med en masse "grå" hår giver os mulighed for at give det en særlig glød. Lidt mere beskedne ser Jenisej zobel. "Herring" hår i det meget mindre, og den vigtigste farve ser lysere. Den billigste pels (så vidt kan fortælle) er den såkaldte canadiske zobel. Selv eksperter ofte bruges til at argumentere for, at et sådant dyr i naturen findes ikke. Fur mår og zobel er meget ens i tekstur. Forskelle, som nævnt ovenfor, ikke så meget. Derfor er en mår maling, posere for zobel. En absolut garanti for rigtigheden af denne erklæring, selvfølgelig ikke. Dette ville imidlertid forklare den relativt lave omkostninger, og hvordan man kan forsikre eksperter, denne ukarakteristisk pels tvivlsom kvalitet.

Frygt bør også købe produkter fra "celle" zobel. Dyr, der er opdrættet i fangenskab, værdiansættes meget mindre, så kvaliteten af deres pels meget lavere.

De vigtigste "eksperter"

Og nu er der et andet spørgsmål: "? Frakker af zobel pels, som producenterne tilrådeligt at købe". De vigtigste "eksperter" på dyret er Italien (HB pelse, Mala Mati, Vinicio Pajaro), Rusland ( "Anden Fur", Brodski, Claudia).

Og, selvfølgelig, i hvert fald ikke kan glemme alt om den berømte West russiske pels designere - om Helen Yarmak. At det kaldes "Dronningen af russisk zobel." Erhverve sin oprettelse mange stjerner. Det er virkelig sande mesterværker.

Af den måde, fremme dit fashionable hjem i deres taler, hver sætning hun ikke gør. Hun bare giver gode råd til kunderne. Virksomheden skal have et godt omdømme, og pels - certifikat. I dette tilfælde, er du sikker på at købe, vil blive opfyldt.

Hvordan til at bære?

Endelig er den sidste vigtige nuance. Hvordan til at bære en pels zobel? De fleste stylister siger, "er understreget henkastet, lidenskabsløst." Det er ikke værd at fortælle stolt kaste tilbage hovedet, forsøger at gøre det klart for andre, at du er en stolt ejer af den dyrebare pels. Dette er så helt klart.

Jeg vil gerne bemærke endnu et vigtigt punkt. Sable værdsat siden oldtiden. Bygget velhavende mennesker nødvendigvis indeholde frakker eller jakker med smarte kraver. I dag er mange velhavende mennesker forsøger at imødekomme det samme livsstil, som de mener, at engang eksisterede, og danner den såkaldte nye russiske aristokrati.

I dag, mange mennesker kommenterede forskellige outfits repræsentanter for popmusik, film og så videre. E. Ordene "smagløs" og "vulgære". Overskuddet af diamanter, guld og pelse, selvfølgelig, mange "cut øje". Men det viser sig, det var altid så. Velhavende mennesker i fortiden har forsøgt at vise gennem tøjet deres status. Men vi bør ikke glemme det faktum, at de høje omkostninger ved pralende outfits, overflod af ædle pelse, stolt båret på skuldrene, ofte ikke fornemme adelsmænd og købmænd og købmandsgårde koner. Fordi i dag zobel pels, og alle de andre luksusforbrug bør ikke bære med løftet om "se, hvad jeg er på mode." Naturligvis, mange af jer fangede mit øje. Og nogle vil endda misunde. Men de fleste intelligente mennesker bare grine af dig.

Kort sagt, fokusere på vej pels er ikke nødvendig. Opfør enkelt og uden alt for meget "window dressing". Ægte kendere under alle omstændigheder, vil sætte pris på dette luksuriøse pels. Stadig andre blot vende deres opmærksomhed på noget så naturligt og, på samme tid, du ser godt ud.

Lad os opsummere. Sable pels - en stor luksus element. Fur værdsat ikke kun for deres skønhed, men også for det faktum, at i meget lang tid, han fortsætter med at opretholde sit udseende. Og det er ligegyldigt, hvor længe den købte model - kort eller lang pels "skønhed" i gulvet. Under alle omstændigheder vil det se rig, smuk og feminin.

Sable pels dejligt attraktive i sig selv, så din frakke kræver ingen yderligere elementer i indretningen. Af samme grund er det praktisk taget umuligt at mødes og malet model. Skind til syning skind kan være anbragt både på langs og på tværs (eller endog diagonalt). Disse er et tegn på god garderobe elementer rigdom, elegance og stil. Må ikke tvivl om, at denne overtøj vil tjene dig ikke bare til dig frøs i de kolde vintre. Det vil være din ornament, hvilket skaber en lysere storslået uforglemmelig billede.

Af den måde, har længe haft enorm popularitet ikke kun sable frakker, men også andre tilbehør. Smukke udseende, vidunderlige glans, fremragende varmeisolering egenskaber - alle disse er de vigtigste fordele ved denne pels. Dens naturlige skønhed og unikke tekstur bidrage til, at den zobel - den eneste af sin art, der anvendes af designere i deres naturlige form. Konstant attribut berømte modyvsegda boliger vil tiltrække sig opmærksomhed fra kvinder. Frakker, hatte, handsker, tasker, boaer, kraver ... Sable pels tillader damerne til at føle sig smuk, luksuriøse, elegant og ønskelig. I et ord, det giver dem et eventyr!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.