FinanserFast ejendom

Rækkehuse - hvad er det?

Det lader til, at alle allerede kender rækkehuse. Hvad det er, det er ingen hemmelighed, og nogle detaljer om historien om udviklingen af denne type strukturer er fortalt i tusindvis af artikler. Vi vil ikke omskrive det som det kom frem i lyset i retning af bygningen, og tale om det vigtigste: fordele og ulemper. Desuden lad os ikke kun i bygninger, men også overveje rækkehuse inde i landsbyen.

Først, lad os præcisere en lille detalje, som den slags bygninger. For engelsk, eller amerikanerne, udtrykket har en entydig definition - Rækkehus (bogstavelig oversættelse). For dem, der bor i Rusland byhuse derhjemme - det er ikke kun bygninger, væg til væg i byen, sparer dyre jord, men også banale hytter til to, tre eller fire-familie med egen indgang / indgang og udgang til grillplads i en nærliggende landsby. Finesser af bygninger - et spørgsmål om valg. Under alle omstændigheder er denne tendens udvikler sig meget aktivt og årsagen er enkel - efterspørgsel.

Fordele ved at leve i sådanne huse som rækkehuse. Hvad er det og hvordan håber?

(Sorry for sådan gratis behandling til udtrykket, men det kombinerer alle improvisation på et givent emne.)

  1. Du har ikke fået over hovedet på naboer, der kan oversvømmes, begynder at synge, danse eller flytte møbler ved midnat.
  2. Oftest er huset udstyret med stationære varmesystemer, varmtvandsforsyning og så videre. E., hvilket i høj grad reducerer mængden af kontrollen for forsyningsselskaberne.
  3. grillplads - et klart plus.
  4. For udgifter til en gennemsnitlig to-værelses lejlighed kan få en rummelig to-etagers hus med en garage og flere parkeringspladser.
  5. Anlagt område foran huset.
  6. Nærheden til naturen (ofte nær byens huse der er en skov eller park).
  7. Gratis planlægning.

Ulemper ved at leve i sådanne huse som rækkehuse. Hvad er det og hvordan håb bedraget

1. Fordi bygningerne oftest involverede små, private bygherrer, er mulighederne meget begrænsede udvikling af infrastruktur konstruktion er uden for rammerne af budgettet. Som et resultat, får du en komfortabel indkvartering på "bosættelser" uden butikker, apoteker, børnehaver og skoler. Hvis du ikke er tynget af sin familie, spørgsmålet er ikke særlig relevant, selvom som du vil ride en ambulance? Og hvis en familie har børn, så en person fra forældrene nødt til at forlade arbejdet for at ledsage barnet i skole, i sportsklubber eller ballet klasser i en nærliggende by. Du kan leje en husholderske, barnepige eller driver, som du vil være enig, øger omkostningerne.

2. Det næste minus kan også tilskrives den forrige element, men stadig skelne det som en særskilt post. Retning er relativt nyt, og dens udvikling er svag. Vi er i hvert fald ikke bagvaskelse andet end udviklere, der tilbyder sine kunder og den efterfølgende vedligeholdelse af hele komplekset (landsby). Prisen på boliger i dem er meget højere, naturligvis, at betingelserne er bedre. Vi taler om den gennemsnitlige statistiske marked denne form for ejendom - nemlig bygninger til dem, der har ændret den to-værelses lejlighed på tre-etagers hus med et stykke jord. Som et resultat, beboere samles omkring de banale lejligheder, der er villige til at stille op gaten eller din papirkurv bunke murbrokker. Skandaler, fornærmelser og trusler bliver normen.

I sidste ende, vil jeg gerne sige, at alle kan lære russisk rækkehuse: hvad det er, og behageligt at bo i dem. Værd at prøve at lave en konklusion. Måske er det for dig nu bygget et smukt hus, hvor du vil blive glad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.