SundhedMedicin

Polyclinic №122 (Moskva): patient Begejstring, adresse og åbningstider

I Rusland enhver borger har ret til at udøve valg af organisationer til at overvåge deres helbred. Ifølge reglerne, er hele befolkningen garanteret gratis lægehjælp. I dag vil vi mødes med klinikker i Moskva. Det handler om den voksne og børneinstitutioner. Hvad er №122 klinik i hovedstaden i Rusland? Er det et godt sted for helbredskontrollen? Hvad folk tænker over det, beboerne i Moskva? Hvordan institutionen? Først efter at besvare alle disse spørgsmål, kan du komme til en konklusion om, hvordan antallet 122 er en god klinik.

beskrivelse

Først skal vi nødt til at forstå, hvad der er på spil. Hvad er den by Poliklinik №122?

Denne institution - en slags diagnostisk center for behandling af mennesker og til at overvåge sundheden hos den enkelte. Hvor du kan få testet, gå gennem ultralyd eller få professionel rådgivning.

Polyclinic №122 har flere divisioner - Adult og børns institution. I overensstemmelse hermed i det første tilfælde, institutionen tilbyder lægehjælp til voksne, i den anden - til børn.

Hovedparten af de tjenester i frie institutioner. Polyclinic har en betalt tjeneste, men kun efter anmodning fra en borger. For at få gratis lægehjælp, skal du have den politik MLA og snils.

Om betalte tjenester

Hvad №122 klinik tilbyder betalte tjenester? Listen er magen til de frie kapacitet institutioner. I klinikken (hos voksne og børn), for et gebyr, kan du:

  • lave en aftale for at se en læge uden for den vigtigste linje;
  • kursværn eventuelle tests og til at gennemføre noget forskning til rådighed (ultralyd, EKG, ECHO);
  • få forskningsresultaterne på kortest mulig tid.

Med andre ord, etablering tilbyder en komplet liste over gratis tjenester på et kommercielt grundlag. For de penge, vil borgeren være i stand til hurtigt at optage din læge og gå til en specialist i strengt angivne tidspunkt. Hertil kommer, som allerede er blevet påpeget, manden gør analyser hurtigere. Ingen andre væsentlige forskelle mellem de frie og betalte ydelser der. Læger lige gøre deres arbejde i begge tilfælde.

Særlig opmærksomhed bør rettes mod de betalte ydelser, der giver Poliklinik № 122 i børneafdelingen. Sagen er, at den forælder i dette tilfælde kan tilmelde barnet i lægeundersøgelse med rabat, for at få hjælp i form 026-y eller købe en billet til den årlige overvågning af sundheden for barnet. Alt dette er meget bekvemt. Alle planlagte scanninger på en øget komfort - noget, der mangler i nogle.

adresse

Og hvor er klinikken №122? Svaret på dette spørgsmål kan ikke være entydigt. Sagen er, at denne institution flere filialer. Der er flere børns afdelinger og én voksen. Så vi er nødt til at huske på, om hvilke specifikke gren pågældende.

I dag kan vi finde №122 voksen klinik på Moskva, Gade 2. Pugachev, 8. Ikke flere afdelinger eller kontorer i institutionen der.

Men børnenes klinik nummer 122 har 4 bygninger. Alle af dem er placeret på forskellige adresser. Mere specifikt er det muligt at finde en institution i følgende koordinater:

  • Izmailovo Boulevard, Bygning 61;
  • Shchelkovo highway, 82, bygning 2 (branch 1);
  • Baikal Street, Bygning 28 (filial 2);
  • Amurskaya, hus 62A (Branch 3).

I denne behandling til rådighed for den institution, løbe tør for adresser. Hvad du behøver at vide alle potentielle patienter af de undersøgte institution?

tilstand

For eksempel, hvordan det fungerer et bestemt rum. I modsætning til sygehusene har normalt en vis tidsplan. Læger udføre modtagelse kun på bestemte tidspunkter. Hvad er det?

Den nøjagtige virkemåde bør præciseres i forhold til den enkelte ekspert. Polyclinic №122 tilbyder reception specialister på løbende basis. Mere information bør præciseres i registreringsdatabasen af en gren af organisationen.

Ikke desto mindre, nogle interessante arbejde tidsplan klinikker som helhed. Det er nødvendigt at huske på, at №122 klinik (voksen) er åben på hverdage fra 08:00 til 08:00, lørdag - fra 09:00 til 18.00, søn- og helligdage fra 9:00 til 16:00.

Børns ambulante centre er åbent mandag til fredag fra 8:00 til 20:00 pm, lørdag - fra 9,00 til 15,00 timer. Derudover skal du huske, at vagtlæge i hjemmet udføres på hverdage og 14:00 i weekender og på helligdage - 14:30.

Om lægerne

Klinikken står №122 (barn eller voksen - er ikke så vigtigt)? En kæmpe rolle for de medicinske institutioner har læger, der arbejder her. Hvad kan man sige om den specialister klinik?

Generelt er patienterne overladt til de forskellige anmeldelser. Vi begynder med den voksne klinik. Her på eksperter taler ikke i det bedste lys. Men mange patienter udtrykte taknemmelighed over for læger og til nogle smalle specialister. De fleste mennesker klager over uhøflighed på den del af medicinsk personale. Nogle læger klinikker №122 kan ikke sætte den korrekte diagnose og ordinere den rigtige løsning. Sådanne eksperter er ikke så meget. Men de kan få nogen. På trods af dette størstedelen af læger i den voksne klinik №122 i Moskva - er erfarne og uddannede fagfolk, der behandler hver dag og spare en enorm mængde af mennesker.

Hvad med børnenes afdeling? №122 klinik (børn) får gode bedømmelser af læger, der arbejder i anlægget. Forældre hævder, at hovedparten af specialister forsøger at finde en individuel tilgang til hvert barn, er forældrene ikke intimideret diagnoser, behandling forsøge at tildele uden antibiotika. Samtidig, nogle læger er forskellige uhøflighed og ligegyldighed. For eksempel, teenager børnelæge ser selv på en patient kort før inspektionen. En ENT specialist kan sætte den forkerte diagnose, med henvisning til disse eller andre manifestationer af sygdommen. Men først og fremmest i børnenes klinik №122 lykkes at få god service. Ikke perfekt, men du kan stole på ham. Ja, nogle læger laver fejl, nogle af dem foretrækker at behandle børn med stærke antibiotika (fx øjenlæger), men det betyder ikke, at lægerne er uagtsom til deres opgaver. Under tvivlsomme diagnoser kan være til enhver tid en konsultation på enhver privat klinik.

møbler

Polyclinic №122 (Moskva) er ikke alt for tilfreds med de besøgende, deres udseende. Dette gælder også for den voksne afdeling, og børn.

Sagen er, at folk fremhæve det lave niveau af komfort i institutionerne. Kosmetiske reparationer er lavet, men det betyder ikke at skabe en afslappet atmosfære. Hun er spændt, undertrykkende. For de fleste eksperter køer af patienter i hele postyret.

I kontorer polyclinics №122 (i alle dens filialer) installeret nyt udstyr, der erstattes fra tid til anden. Men i betragtning af den overordnede atmosfære af den tunge sediment er ikke den mest behagelige af besøget til specialisten. Især hvis lægen ikke var i humør - det menneskelige element er ikke blevet annulleret.

Kvaliteten af tjenester

Polyclinic №122 (Izmailovo Boulevard) skiller sig ud i, at det ikke klage for meget. Omtrent det samme antal forældre siger den dårlige og den gode service i institutionen.

Som regel i børnenes klinik i Moskva №122 mange står over for store køer, især for børnelæger. Gratis at komme på meget problematisk. Hertil kommer, at nogle eksperter institutioner ikke meget samvittighedsfulde om hans arbejde. Men generelt tilfredse med de ydelser, som forældrene. Hvem han er ikke glad, han går til private medicinske centre for yderligere diagnose. Tilsvarende de ting i den voksne afdeling institution - en som alt, nogen skuffet. Normal for staten budgetmæssige institution.

Det er umuligt ikke at være opmærksom på de vurderinger, der peger på en konstant rod i registreringsdatabasen. For at nå klinikker problematiske medarbejdere er uhøflig og uforskammet. Men det er ikke alt. Polyclinic №122 (Izmailovo Boulevard) er berømt for det faktum, at patienter mister deres kort her. Nogle snart finde nogle tabt for evigt.

Tab af kort - en svøbe ikke kun klinikker №122 i Moskva, men også hovedparten af de offentlige ambulatorier. Dette er ikke en grund til at opgive besøg på klinikken. Typisk patientjournaler gemt i arkivet, men ikke til det punkt, hvor de skal opbevares. Den faktiske tab af kort - en stor sjældenhed.

Generelle bemærkninger

Nu lidt generelt om de undersøgte institutioner. Hvad skal man sige om dem?

Polyclinic № 122 (børn) i lang tid arbejdet uden nogen ændringer. Her er der en mangel på specialister, men kvaliteten af tjenester i mange år ændrer ikke - det er normalt. Ikke perfekt, men acceptabel.

Men den voksne klinik №122 begyndte at arbejde mindre i de senere år. Så siger de mennesker, der er observeret i institutionen i lang tid. Fra institutionen tager mange gode specialister for hver patient tildeles mindre og mindre tid, men ventetiden er ikke reduceres. Man får det indtryk, at med ankomsten af en ny overlæge klinik begyndte at kollapse. Ofte er disse vurderinger kan ses på etablissementet.

resultater

Nu er det klart, hvad der udgør №122 klinik. Hendes børneafdeling den dag i dag er et godt sted for en gratis baby helbredskontrol til voksenliv. Hvis du ønsker at få en betalt service, er det bedre at gå til en privat klinik.

Voksen ambulatorium tidligere arbejdet bedre. Ikke desto mindre, for den gratis service, du kan få registreret. Lægerne på institutionen arbejder ikke værre end i nogen anden stat hospital.

Fra nu af, er det klart, hvor god en №122 klinik. På Lunacharskogo finde en institution kommer ikke ud i Moskva. Og det er ganske forståeligt. Efter klinik værelse №122 på denne gade ligger i St. Petersborg. Det er en helt anden institution, som det ikke var.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.