FinanserHandel

Petroleum Exchange (St. Petersborg, Rusland)

Anerkendte olieprodukter fremstillet i råolie behandling. De er skabt under destillationen af råmaterialet fra hvilken fraktionen separeres ved destillation, kendetegnet ved kogepunktsinterval.

råolie markedet kan opdeles i markedet af lette olieprodukter, som omfatter benzin, dieselolie og sort olieprodukter marked: bitumen, fyringsolie, olie og mere.

Købere er råolie olie handelsselskaber, tankstationer netværk. Og udvekslinger fungerer som mellemled, som gennemføres bud de mest praktiske måder for virksomhederne, samt beregning og levering.

Den største børs i verden

Hovedparten af olie i verden af handel foregår på følgende børser:
- The New York Mercantile Exchange (NYMEX) - er den amerikanske børs, etableret i 1872 og indtager det første sted i verden på olie-futures handel.
- London International Petroleum Exchange (ICE, tidligere IPE) - Denne udveksling, der blev grundlagt i 1980.
- Singapore Exchange SGX, etableret i 1999 efter fusionen af Singapore Fondsbørs og Singapore Stock Exchange. Denne udveksling er et edb, hvor handlerne foretages udelukkende i elektronisk format.

Udveksling i Rusland

Sammenlignet med verdens førende børser er meget unge, men samtidig få hurtig fart. De vigtigste handler foretaget to børser:

  • Exchange St. Petersborg petroleum (SPIMEX).
  • Moskva Interbank Currency Exchange (MICEX).

Hovedformålet med organisationen er at markedsføre varer med den mest forenklet mekanisme for dannelsen af priser på olie, olieprodukter og andre råvarer, der produceres i Rusland. Den største russiske udvekslingsplatform genkender alligevel Exchange St. Petersborg råolie. Brancher, undtagen olie, udføres i olie, gas, energi, skov og landbrugsprodukter.

Exchange binder raffinaderier og olie virksomheder, som leverer det til markedet for brændstof i staten. Alle olieprodukter, der sælges på børsen har en pris, som er dannet af udbud og efterspørgsel. Men de fleste priser er afhængige af den økonomiske politik i de politiske og leverandør priser - handlende.

Pris i praksis under valutakurser citater kan ikke være, i det mindste i teorien eksisterer en sådan mulighed. Omkostningerne skal være godt kendt ikke kun for de virksomheder, der er direkte relateret til olie. Faktisk er alle de strukturer i staten og handelstype i dag er forbundet med benzin og diesel priser, petroleum, og så videre. Derfor vil udsving i disse priser i alle tilfælde have en indvirkning på virksomheden, uanset dens omfang og tilbehør.

Petroleum Exchange (St. Petersborg)

Til dato, Exchange er den største udveksling af olieprodukter i Rusland. Det blev etableret i første halvdel af 2008, og den treogtyvende af september i år, afholdt den første auktion.

CJSC "RDK" gennemfører clearing tjenester til alle tilbudsgivere.
Grundlæggerne af børsen er selskaber, herunder "Russiske Jernbaner", "VTB-Invest", "Rosneft", "Gazprom Neft", "Transneft", og andre.

SPIMEX Petroleum Exchange handler i reelle varer og futures-kontrakter. På spotmarkedet gennemføres alle de grundlæggende olieprodukter gruppe. Og på futures-markedet, er futures handler foretaget.

Exchange St. Petersborg råolie implementerer udveksling og OTC-transaktioner. De vigtigste råvarer om udveksling af råvarer produceret på Ruslands område og landene i SNG, er olieprodukter. Handler med andre varer også bærer Exchange St. Petersburg råolie. Beregning af jernbanetariffer og levering finder sted her såvel som på andre børser.

Indikatorer 2014

I øjeblikket russisk olieprodukter omsætning på børsen er omkring 95%. Fra 2011 til 2013 det samlede volumen af handel var mere end 915 milliarder rubler, og det stiger hvert år. Så i 2013, oversteg det beløb på 13,5 millioner tons olieprodukter, og beløb sig til næsten 17,5 millioner tons i 2014. På futures markedet sidste år, omsætningen oversteg 3,5 milliarder rubler. Gas omsætning i 2014 var mere end 521 millioner kubikmeter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.