ForretningIndustri

Organisation og produktionsplanlægning: forvaltning af logistikomkostninger i virksomheden

Organisationen og planlægning af produktionen, ændringer i konkurrencevilkårene, kvalitetskontrol og datamatisering af produktionsprocesser, der er behov for forbrugerne til mad - alle disse krav nødvendiggør Problemløsning virksomheder effektiv kontrol af produktionsomkostningerne. Reduktion af omkostningerne til opbevaring, transport forbedrer virksomhedens position blandt konkurrenter og lederskab i systemet af markedsrelationer. Essential i dette tilfælde af organisationen, og den teknologi, industri, valget af en optimal løsning i forhold til omkostningerne ved spillet logistiske operationer.

Logistikomkostninger i forbindelse med oplagring, transport, indkøb, indsamling og behandling af ordrer data. Ifølge det indhold, de ligner produktionsomkostninger, transportomkostninger for levering og forsendelse af varer. Eksisterende virksomhed organisation af produktion, forberedelse af et nyt produkt til dets transport og levering til kunden er en væsentlig sæt af problemer, hvis løsning er nødvendig for at sikre en effektiv udnyttelse af de finansielle ressourcer i virksomheden.

Transportomkostninger er summen af udgifter til forvaltningen og gennemførelsen af logistiske processer inden for visse grænser bevægelse af materialet flow er ikke isoleret fra de regnskabsmæssige virksomhedens udgifter. Det gør det vanskeligt at vurdere deres niveau, og analysere deres indvirkning på effektiviteten af logistiksystem.

De vigtigste komponenter i logistikomkostninger er omkostningerne ved lagerstyring og transportomkostninger. Organisering og planlægning af produktionen tage hensyn til, at logistiske omkostninger opstår som følge af, hvordan levering kanaler, metoder og distributionskanaler. For enkelte virksomheder bør de være repræsenteret som summen af tre hovedkomponenter: leveringsomkostninger (LCN), produktion og forarbejdning eller driftsomkostninger (IX) og distributions- og salgsomkostninger (IX): LC = LCN + LCQ + LCP. Den nuværende organisation og produktionsplanlægning på virksomhedsniveau, bestemme, at logistik omkostninger bestemmes af en procentdel eller pengebeløb af salg pr enhed af komponenter eller råstoffer forsyning.

omkostninger logistikstyring bør være baseret på visse principper: direkte kommunikation med omkostningerne ved produktionsprocesser, trafik og salg; planlægning af logistik omkostninger; pålideligheden af de oplysninger for planlægning; dannelsen af logistikomkostninger i virksomheden som helhed og særskilt for enheder; beregning af logistikomkostninger for en bestemt tidsperiode.

Således er den effektiv organisering og planlægning af produktion, høj kvalitet logistikstyring opnås ved at minimere de logistiske omkostninger i virksomheden, som dækker forsyningsområderne for produktion og markedsføring.

Problemet med at vurdere effektiviteten af innovation viet en hel del af videnskabelige artikler. Generelt vurderer effektiviteten af mulige projekter af investeringer i innovation i disse værker. I hjemkundskab traditionelt anvendes teorien om produktionseffektivitet. I den vestlige litteratur om emnet er der forskellige tilgange til evaluering af effektiviteten af innovation. Det mest interessante arbejde, kan du ringe til artiklen "Måling af innovation effektivitet", af Hugo Hollanersa (Hugo Hollanders) og Funda Selikel Esser (Funda Celikel Esser), som analyserer innovationsresultater en række EU-lande. Undersøgelsen anvendte data omringning analyse (DEA) - en metode baseret på principperne om lineær programmering, er designet til at bestemme den relative effektivitet af produktionsenheder, der er udpeget som (DMU - Beslutningstagning Unit).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.