ComputereProgrammering

Hvad er identitet, og hvor bruges det?

Hvert objekt skal kunne en eller anden måde at identificere. Hvis historien foregår omkring bordet, er det nødvendigt at nævne, hvordan det ser ud, hvordan det skuffer hvor han står. Men hvordan man kan identificere objekter i sådanne usædvanlige kategorier som informationsteknologien? På denne og vil være en artikel.

Hvad kaldes id?

Hvad er identitet? Hvorfor er det nødvendigt? Entydig identifikator kaldet et objekt egenskab, hvormed den kan isoleres fra mange andre. Konventionelt er de delt op i disse typer:

  • unik elektrisk signal (gælder kun kredsløb i indretningen);
  • unik egenskab ved objektet.

data identifikator giver information om, hvor de skal opbevares. Den angiver også, hvilken type kan gemmes (tekst, heltal eller en anden). På grund af den mekanisme af data identifikatorer gennemførte besparelser og deres efterfølgende brug.

ID-krav

Hvis vi taler om identitet, som overfører en unik egenskab ved et objekt, så kan det ske til de krav, som den eksklusive brug af det latinske alfabet eller numeriske værdier. Der kan også være visse indikationer af sin størrelse.

Når man arbejder med et elektronisk signal identifikator skal udelukkende anvendes til aktivering af en enkelt handling. Så for eksempel, hvis du ønsker at lave en radiostyret fly, så for at tænde / slukke for motoren skal opfylde den ene ting (at der ikke var nogen tilfælde, at motoren selv har startet, eller omvendt, på det forkerte tidspunkt slukket).

Brugen af identifikatorer i udviklingen af enkeltstående programmer

Hvad er identitet, hvis vi taler om det i forhold til at arbejde med computer og applikationssoftware på det? Den bør indeholde bestemmelser om brugen af mere end én person, så hvis de skaber deres egne unikke indstillinger, hentede disse parametre, når designe programmer. Og data id'er gør det muligt at definere, hvad resultaterne af arbejdet, og hvor det skal gemmes til senere brug. Så kan Windows identifikator bestemme, hvor du vil gemme de opnåede resultater i "Ordet" eller "Eksele".

Typisk alle de områder, hvor der er indtastet oplysningerne har en specifik identifikator falder sammen med den samme database. Dette er for at sikre, at i tilfælde af problemer kan du hurtigt finde problemområder.

Id'er er til stede selv i centrum for det grundlæggende, når man arbejder med programmer. De findes for hukommelse celler i hver computer. Det gælder både for den permanente hukommelse, og til drift. Når der henvises til hver celle, først kaldte hende id, og derefter data overskrives.

Hvad er den identifikator i de online-tjenester

Identifikatorer i online-tjenester, der anvendes til at genkende forskellige mennesker og har brug for at overføre forskellige datastrømme. Hver bruger tildeles et unikt nummer, hvortil der er knyttet en særlig mulighed: at opretholde en vis mængde data til at videregive oplysninger om en bestemt udvidelse eller størrelse, hastighed dataudveksling.

Id'er når brugen netværk er på nogen ting. Der er de i databaserne og udveksling af oplysninger filer, som regulerer overførsel af alle nødvendige. Hver udelt stykke data bruger sit eget id. Han giver dig mulighed for at finde det blandt de hel vifte af information. Nu, efter at have læst denne artikel, vil du vide, hvad identifikationen og om nødvendigt, være i stand til at forklare det til andre mennesker, der ikke forstår i denne sag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.