TravelingHoteller

Hotel Gangehi Island Resort 5 * Maldives: beskrivelse, serviceydelser, anmeldelser

Maldiverne - er et paradis for rejsende, der søger total afslapning og ro. 1190 små øer omgivet af klare hav og koralrev, er perfekte til dykning under vand med en aqualung. бюджетным. Men resten er næppe budget. Oftest er der fem-stjernede hoteller, hvoraf den ene er et kompleks af Gangehi Island Resort 5 *. Dens placering, antal værelser, vil de tjenester og anmeldelser blive drøftet i denne artikel.

Hotel Gangehi Island Resort: generel information og placering

Turisten kompleks ligger på den nordlige udkant af den lille Ari Atoll. Dets dimensioner er kun 200 meter bred og 150 meter lang. снорклинга . Tæt på øen er et imponerende koraller afsats, så dette hotel er perfekt til dykning eller snorkling. Хухуле находится в городе Мале, который располагается в 83 км от Ари. Huhule nærmeste lufthavn er i Male, som ligger 83 km fra Ari. Du kan komme til hotellet med vandflyver. Rejsetiden tager kun en halv time. Men det er nødvendigt at vide, at flyene flyve kun fra 06:00 til 16:00, så hvis du ankommer efter dette tidspunkt, vil du nødt til at arrangere overnatning i Malé egen regning. På anmodning kan hotellet arrangere en overførsel til at tage over. Fly fra Moskva til Maldiverne direkte tage omkring 9 timer.

Det charmerende hotel blev åbnet i 2008. Det fungerer året rundt, idet besøgende selv under nytår og juleferie. Den mindste ophold i komplekset er 5 dage. Dette kunne komme med små børn, for dem at Gangehi Island Resort personale kan give en ekstra seng. Men kæledyr er forbudt afregning selv for et gebyr. Registrer turist passerer i receptionen fra 14:00 til 20:00 lokal tid. Du er nødt til at forlade hotellet før middag. Betal alle ekstra ydelser kan kun foretages med kreditkort.

Værelser og udstyr

Kompleks har udarbejdet for sine gæster 45 værelser, som er placeret i de små hyggelige bungalows. De fleste af dem er bygget lige ved vandet, så stranden kan nås i løbet af 1-2 minutter. Nogle villaer er placeret på kysten. De er omgivet af en frodig tropisk have. De vigtigste typer af værelser tilbydes Gangehi Island Resort (Maldiverne):

 • Club-værelser - disse lejligheder ligger i det indre af øen i hovedbygningen. De fleste budget værelser, som ikke adskiller sig i et stort område og elegant indretning. Deres område - 34 sq. m. De kan rumme 2 voksne og 1 barn.
 • Garden Villa - rummelige bungalows, som er placeret i en afstand fra stranden. Omgivet af frodig tropisk vegetation. Område - 64 sq. m. i op til 3 voksne. Dette værelse har en dobbeltseng.
 • Beach Villa - bungalow, beliggende på kysten. Ifølge den konfiguration ikke afvige fra Garden Villa, men har direkte adgang til de strand og havudsigt.
 • Overwater Villa - villaer bygget på vandet. En privat terrasse med liggestole. Området - 76 kvadratmeter. m. Tilladt 3 voksne og 1 barn.
 • Overwater Deluxe-villa - Villa med forbedret design af vinduerne hvor du kan se solopgang eller solnedgang. Området - 102 sq. m. Det kan rumme 4 voksne.

мини-баром для хранения напитков. Hvert værelse er udstyret med individuelt kontrolleret aircondition, køleskab og minibar til opbevaring af drikkevarer. På anmodning for et gebyr forudsat kaffe, te. Badeværelset har hårtørrer og badekåbe til hver gæst. вай-фай . Med gratis wi-fi. Rummet har et plasma-tv med lokale kabel-tv, pengeskab, telefon og en fan.

lokal infrastruktur

Da området hotel Gangehi Island Resort i høj grad fjernet fra fordelene ved civilisation, der er alle de infrastruktur er nødvendige for et behageligt ophold. интернет-кафе , в котором гости могут получить высокоскоростной доступ в сеть. I hovedbygningen af komplekset er en internet-cafe, hvor gæsterne kan få højhastighedsadgang til netværket. På øen har sin egen butik, der sælger badetøj og sko, souvenirs og gaver, samt smykker. аюрведические процедуры. Gæsterne kan slappe af i wellness-center, som tilbyder massage og ayurvediske behandlinger. Men det kan kun besøge for et gebyr.

вай-фай , но скорость его подойдет только для просмотра социальных сетей. Ved receptionen og i baren med gratis wi-fi, men dets hastighed er kun egnet til visning sociale netværk. Gæsterne kan også slappe af i stuen, hvor aircondition og TV, eller i biblioteket. Medarbejdere betalte vasketøj vil tage sig af dine ting. Hertil kommer, at hvis det er nødvendigt, kan du bede administratoren om at ringe til en læge på øen.

underholdningsprogram

Underholdning i Gangehi Island Resort 5 * kompleks fokuseret på en afslappende badeferie. Den private strand, kan turisterne gøre gratis brug af liggestole og parasoller. Du kan også dykke eller snorkle. Hertil kommer, at hotellet har en erfaren marine biolog, der vil tage dykning interessant historie om beboerne i huset revet. Gratis, turister kan besøge gym. Flere gange om ugen instruktører gennemfører gruppe klasser i yoga og vandgymnastik. På stranden kan du også sejle i kano, spille volleyball eller fiske. Animatorer aftenunderholdning og et diskotek. I baren kan gæsterne spille mange brætspil.

tilbyde mad

Siden Gangehi Island Resort Maldiverne er placeret væk fra hovedøen, er hotellet fuldt tager sig af alle de catering. Når du foretager en tur du kan købe kun morgenmad, betale helpension eller systemet "all inclusive".

Fuld måltid i restauranten, som ligger i hovedbygningen. Her er det serveres hver dag, hvor der er et udvalg af internationale og asiatiske køkken. Efter anmodning, kan alle gæster nyde særlige diæt-menuer. Hvis du ønsker at prøve noget særligt, at der for et gebyr kan du besøge restauranten, en udendørs terrasse med havudsigt. De tjener grillet fisk og andre skaldyr. снек-баре . Du kan også have en snack i snackbaren. Alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, der serveres cocktails i baren.

Gangehi Island Resort: anmeldelser positivt

Før du vælger et hotel og shopping kuponer erfarne turister normalt tendens til at finde anmeldelser om den påståede hvilested. I modsætning til brochurer, de sandfærdigt beskrive ikke alene den værdighed af hotellet, men også sine mangler. Hoteller i Maldiverne, som regel har et fremragende ry, fordi det giver første klasses service. Jeg var ingen undtagelse, og vi beskriver kompleks. Hans gæster bemærkede følgende fordele hvile på dette sted:

 • Absolut renlighed på hele øen. Værelserne bliver rengjort 2 gange om dagen, regelmæssigt opdaterede bad og badehåndklæder.
 • Venligt personale, der er glade for at hjælpe dig med at løse problemerne. Men det er værd at bemærke her, at administratorerne ikke taler på russisk.
 • Varieret og altid friske retter på buffet i Gangehi Island Resort restaurant. фреши и свежевыжатые соки. I menuen er der altid en masse frugt, hvorfra du kan forberede frisk juice og friskpresset juice.
 • Store portioner på restaurant, som serverer a la carte. Du kan gemme og sikkert tage en skål for to.
 • Afhængig af tilgængelighed ved indtjekning tilbyde turister bosætte sig i Superior-lejlighed gratis.

Negative anmeldelser om hotellet

Det skal bemærkes, at den negative feedback på Gangehi Island Resort skriver meget ofte. Typisk, de beskriver de mindre fejl, som sandsynligvis ikke i høj grad at ødelægge indtryk om resten. Vi liste de vigtigste hotel ulemper, der er identificeret turisterne:

 • Personalet kan arrangere en shuttle service er meget dyrt. Få dig kan være meget billigere at øen.
 • Restauranten kan ikke tages sammen med mad og drikkevarer.
 • Ubehagelig lugt i badeværelset på værelserne.
 • работает с перебоями, а скорость его оставляет желать лучшего. Wi-fi fungerer med mellemrum, og dens hastighed lader meget tilbage at ønske.

Vi drage konklusioner

Vi kan sige, at dette hotel giver kvalitet og service, velorganiseret mad og et rigt udvalg af underholdning, derfor fuldt ud retfærdiggør prisen. Den eneste nedadrettede til turen dette sted kaldes normalt en lang flyvning fra Moskva til Maldiverne, som er tidskrævende. Oftest, her kommer dykning elskere, unge par, men turister med børn næsten aldrig sker her. Ofte øen fejrede vielsen. Hotellet er perfekt for både aktiv og afslappende badeferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.