SundhedSygdomme og betingelser

Hæmoglobin hos børn under ét år: sats, årsager til tilbagegangen, mangel behandling

Hæmoglobin er det vigtigste element ansvarlig for erythrocytter og iltforsyning til alle organer og væv. Dens mangel i kroppen fører til hypoxiske betingelser, dvs. iltmangel. Derfor kræves altid hæmoglobin kontrol i blodet under graviditeten.

Børn hovedsagelig født med meget høje niveauer af dette element i blodet (150 til 220 g \ L). Så det har været faldende, og ved en eller to måneder er det som regel fra 90 til 120 g \ l. Efter starten af komplementære tilførselshastighed begynder at stige, således hæmoglobinet til børn under et år i et 105 til 140 g \ l betragtes som normal.

Sådan diagnosticere fald i denne indikator? Ud over øget træthed og søvnighed hos børn er markant tørhed af huden, hyppige forkølelser, dårlig appetit, udviklingsmæssige forsinkelser, både på det fysiske plan, og den psykologiske. Reduktion af hæmoglobin hos børn under et år viser anæmiske tilstand af moderen under graviditeten. Jernmangel erfaring på mere end 50 procent af gravide kvinder. Den bedste forebyggelse af denne sygdom - tidlig diagnosticering. For at vende tilbage til normal hæmoglobin, er kvinder ordineret jerntilskud og en speciel diæt.

Reduktion af hæmoglobin hos børn under et år og efter nødvendigvis behøver at blive genoprettet. Uden jernkroppen vil lide barn begynder ofte match og enteriske virussygdomme, vil akkumulering af kuldioxid provokere toksisk tilstand. Derfor ved det første tegn på symptomer, bør du straks gå CBC. Hvis diagnosen er bekræftet, en børnelæge ordinere behandling.

Når et barn bliver samlet op på amning anbefales at korrigere moderens ernæring med fokus på jern-produkter. Lav hæmoglobin hos børn under et år, der er flaske-fed, reduceres ved tildeling er tilsat jern. Hvis disse foranstaltninger ikke bringe nogen resultater, udpeget særlige præparater i overensstemmelse med barnets alder. Men i en sådan jern absorberes dårligt af kroppen, er der behov for at forbedre processen ascorbinsyre og folinsyre.

Hvad er hæmoglobin hos børn skal være i fremtiden? Indikatorer har ikke ændret sig meget. I seks år den nedre grænse for normal vil være 110g \ l, tolv - 115g \ l, og til femten og derefter - 120g \ l.

I nogle tilfælde er der den modsatte fænomen af anæmi. Forhøjede hæmoglobin i barnets indikerer tilstedeværelsen af visse sygdomme. Årsagerne kan være patologier, såsom cancer, blodpropper, tarmobstruktion, medfødte hjertefejl abnormiteter, kardiopulmonal fiasko, polycytæmi, brænde skade.

I enhver af disse tilfælde som følge af øget viskositet blod, forringes dens sammensætning, blodtrykket stiger, hvilket øger risikoen for hjerteanfald. Succesen af behandlingen afhænger af den positive dynamik sygdommen, der forårsagede stigningen i blodets hæmoglobin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.