FormationHistorie

General Petrov og hans omfattende teori bogoderzhiya

I moderne historie, var der mange enkeltpersoner, der troede, at de havde fundet på sidste roden til alle de onder, der plager den elendige menneskeheden. Efter sådan en opdagelse er en lille ting - at fjerne gener på vej til universel lykke. Desværre, oftere end det synes lettere løsning, så i virkeligheden mere kompliceret opgave.

Major-General Konstantin Petrov tænkt ufuldkommenhed af verden for længe siden, da jeg tjente i de militære rum kræfter i USSR. En kandidat af fremragende Academy of Missile Forces opkaldt efter Dzerzhinsky, han forsvarede sin afhandling, holdt han en høj position i Baikonur, så underviste på St. Petersborg Military Space Academy, der udfører opgaver den stedfortrædende leder af institutionen. Han var i hvert fald en af de mest respekterede ledere af den sociale-politiske bevægelse, fik en mindeværdig navn "Dead Water".

Beskrivelse af de begrebsmæssige grundlag for partiet siden 2000, kaldet "enhed", ville det tage mere end én side af småt, der viser tvetydigheden af programmet, på trods af den overflod af sin grafik og endda matematiske fundament. General Petrov beskriver den teoretiske position af organisationen som enkelt og forståeligt sprog, som viser en betydelig lærdom og enestående intelligens.

Ved at deltage i møder i neo-hedninge, kaldte han for enhed omkring de oprindelige værdier, der er faktisk tilbage til tilbedelsen af naturens kræfter. Selvfølgelig, i de slanke rækker af forsvarere af alle "hamp" og "vadmel" Kristne ikke har et sted, derfor, General Petrov "raskrestilsya", og derefter ændret sit navn og blev Miragorom.

Bevægelser, hvor denne mærkelige mand deltog, ændret deres navne, men han holdt dem konsekvent ledende stillinger. selv opfandt udtrykket "bogoderzhie", der symboliserer støtte til de højere magter i det nye politiske parti. I 1995 blev General Petrov afskediget fra de væbnede styrker, men så var der en splittelse i den inter-regionale organisation, som var opdelt i "døde vand", og alle de andre.

Aktivt at fortsætte sin politik med social bevægelse har forsøgt flere gange. General Petrov fremsatte sit kandidatur til guvernør og borgmester Novosibirsk, og for nybegyndere politiker viste gode resultater, idet det gennemsnitlige sted i popularitet ratings.

valget til Dumaen i 2003 viste en forsigtig holdning til vælgerne bevægelse, der tilbyder en sådan radikal social og ideologisk forvandling: de fem procent barriere blev ikke overvundet.

Økonomisk støtte af "død vand" forudsat Efimov, den tidligere ideologiske sekretær for Leningrad parti, som blev de nye betingelser, "kongen af pasta." Tilsyneladende, stak de eneste korrekte og omfattende lærdom blev hos ham fra fortiden.

Siden 2005, Constantine Pavlovich, som også er Miragor træffer MTR (Unionen af slaviske samfund). Af juridiske årsager, foreningen skiftede navn til KPE ROD ( "Course of Truth og Unity"), og han blev dets formand, ikke at forglemme om det litterære aktivitet. To-binds bog "Secrets of menneskeheden forvaltning" blev udgivet i 2008.

Død generalmajor Petrov Konstantin Pavlovich i 2009, han var 64 år. På trods af alle de mærkværdige, i henhold til de erindringer dem, der kendte ham godt, det var en fantastisk mand, han tror på sin idé.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.