Mad og drikkevarerChokolade

Chokolade med mint: en beskrivelse af smagen. Mint chokolade Nestle After Eight

"Søde" virksomheder kæmper om kunderne ved at tilbyde produkter med usædvanlige og originale smag. Chokolade med mynte producerer flere virksomheder. Konkurrencen er høj, den forkælede køber ønsker på én gang: smag og bekvem form og attraktiv emballage, og sikkert, og hvor det er muligt, og nyttig del.

mærkenavn

Det er svært at finde nogen, der mindst en gang ikke står med produkter fra firmaet Nestle. Den schweiziske mærket er kendt på alle fem kontinenter. Grundlagt i 1866, har den lille virksomhed sat sig til opgave at skabe en mælk formel for spædbørn. I slutningen af det nittende århundrede, børnedødeligheden var meget høj.

Henri Nestlé opfundet en mad til spædbørn og etableret sin industrielle produktion. Over tid, sættes til en blanding af andre fødevarer. Ledere aldrig sparer på investeringer i forskning inden for fødevare- og deres virkninger på den menneskelige krop.

I tyverne i sidste århundrede i området af tilsat produktion af chokolade. Candy Nestle hurtigt vundet popularitet, de er af fremragende kvalitet. I dag chokolade sekund vigtigt for virksomheder og 3% af den samlede produktion. I et forsøg på at imødekomme efterspørgslen fra kunderne, eksperter tilbyde nye smag, undertiden ganske uventede, såsom chokolade med mynte påfyldning.

chokolade

Faktisk chokolade - et produkt af forarbejdningen af frø af en bælgplante træ - kakaobønnen. Motherland - Mellem- og Sydamerika. Aztec og Maya brugte det som en kold drik akut. Den består i tilsætning af knuste ristede frø og vand serveret chilipebre. Opnået forfriskende skummende drik med et højt fedtindhold.

I Europa chokoladen fra kakaobønner var i midten af det 16. århundrede. I første omgang blev det fremstillet i overensstemmelse med den opskrift American Indian. Over tid, blev han genfødt i en varm sød drik. Sådan en fornøjelse fra dyre råvarer havde råd kun meget velhavende europæere.

Dens moderne solid sind chokolade forpligtet hollænder Conrad van Guten. I 1828, var han i stand til at udtage patent på første relativt billig måde at presse olie fra kakaovæske. Med en forskel på et år (1847) en solid bar af chokolade dukkede op i Frankrig og England. Mælk "bror" blev født i 1875, efter en vellykket tilsætning af en blanding af mælkepulver præforme. Swiss først pegede forbindelse mellem længden af conchering (forceret mekanisk blanding chokolade) og chokoladesmag. Den korrekte beregning af tilladte konditorer i Schweiz i lang tid til at holde en førende position inden for produktion af lækre desserter.

historie

I lang tid chokolade fra kakao og mynte (før i Europa) er ikke blevet brugt som en dessert. Anlægget var tilgængelige for alle, og en varm drik var et privilegium for de rige. Begge var ingredienserne til fremstilling af medikamenter af kemikere hænder.

Hvem og hvornår opfundet for at kombinere chokolade med mynte, vides ikke. I øjeblikket er mange virksomheder, der producerer chokolade tilbyde kunderne denne interessante dessert. og pebermynte og grøn mynte egnet til dens fremstilling. Det er føjet til slik, kager, is, slik og andre søde sager. Mint går godt med mælk, bitre og hvid chokolade sorter.

Firma produkt er en tynd fliser mørk chokolade mynte fondant påfyldning. Sammenhæng tættere på træede løshed iris.

After Eight (mynte ved Nestle) er tilgængelig siden 1962. På 50-årsdagen for denne begivenhed, har selskabet udgivet en 300-grams pakke med et nyt design. Således blev det markeret med ubarmhjertige efterspørgsel efter varer i generationer. Som før, er dette et godt produkt - mørk chokolade med mint fyld, ingen kunstige farvestoffer, konserveringsmidler og smagsstoffer.

smag

Chokolade med mynte fra Nestle tilbyder en spændende kombination af delikat chokolade smag og eksplosiv friskhed af mynte. Hun havde ikke afbryde en lys behagelig bitter godbidder. Blid "varm" chokolade er ideel til barske "cool" mint, understreger den udsøgte kombination af produkter.

Graden af mætning af mynte chokolade afhænger primært af dets sammensætning og produktionsteknologi. Mint er kombineret med mælk, hvide og sorte typer chokolade. I hvert tilfælde er kunden tilbydes en unik og overraskende flavorful produkt. Han har en grad af mætning af mynte smag og sin egen unikke formel.

Den bogstavelige oversættelse af navnet på After Eight - "efter otte om aftenen" - præcist afspejler formålet med forfriskende dessert. Det vil fungere som en vidunderlig dekoration af eftermiddagste i behageligt selskab af deres kære.

pakning

Chokolade med mynte te ligner en pakke med mørkegrøn farve. Inde i oprindelige foring er i form af en harmonika, den omfatter en tynd plade pakket (21 piece 200-gram pakke). Den lille størrelse af chokoladebarer er meget bekvemt for dem, der er bekymrede for deres mængder. De er kvadratisk form, den omtrentlige størrelse på - 5 til 5 cm, tykkelse - kun 5 mm. På den ene side er der teksturen af bølge mønster på den anden - en navnebeskyttet etiket. Pakning plader selv repræsenterer konvolutter af sort farve med trykt mønster. Multilayer emballage gør det muligt at opbevare chokolade i lang tid ved normal stuetemperatur.

struktur

Mint chokolade Nestle, som enhver anden virksomheds produkt, fremragende kvalitet. Den består af:

 • fedt mælk (base - komælk), giver blødhed og mildhed;
 • mælkesukker (lactose, kulhydrat), er ansvarlig for energiværdi
 • stabilisator (invertase, et enzym) eller E1103, accelererer nedbrydningen af saccharose, bidrager til at forøge holdbarheden;
 • emulgator (lecithin) eller E322, fungerer som en antioxidant, forhindrer "aldring" af chokolade;
 • surhedsregulerende (citronsyre), eller E330, tilføjer elasticitet og øger holdbarheden;
 • pebermynteolie;
 • sukker;
 • kakaovæske;
 • glucosesirup;
 • kakaosmør;
 • skummetmælkspulver ;
 • salt;
 • naturlig aroma - vanilje.

Alle tilsætningsstoffer kategori "E" er tilladt i EU. Alle pakker fabrikanten angiver deres oprindelige navne, det hjælper køberne bedre navigere, når du vælger et produkt. kakaoindhold - 51%. På 100 gram, den indeholder:

 • protein - 2,5 c;.
 • fedt - 12,8 g;.
 • Kulhydrater - 74,4 g;.
 • Energi værdi - 418 kcal.

sorterer

Fødevareindustrien er i stand til at opfylde de mest forskelligartede smag. Dette gælder også for chokoladeprodukter. Producenter tilbyder et udvalg af tre typer:

 • Sort bitter. Vigtigste ingredienser: flormelis, kakaosmør, kakaomasse. Ved at ændre forholdet af kakaopulver og opnå ændringer smagskarakteristika. Den højere procentdel af kakaomasse, desto mere udtalt smag og bitterhed.
 • Mælk. Dets struktur blev tilsat mælkepulver, fedtindhold af filmen er sædvanligvis 2,5% eller creamer. Kakao giver sin aroma og smag bestemmer mælk og pulveriseret sukker. Det har en lysebrun farve og tåler ikke den høje temperatur af luften begynder at smelte.

 • Hvid. Det omfatter ikke kakaopulver. Mælkepulver med en antydning af karamel giver en karakteristisk smag af denne sort. Den indeholder ikke koffein og theobromin. Produktet var et cremefarvet, let smelter ved den omgivende temperatur stiger.

Mint chokolade er tilgængelig i alle tre versioner. Ud over disse typer af virksomheder tilbyder luftet chokolade i alle variationer (bitter, mælkeagtig, hvid). Vegansk, ofte mørk, mælk eller uden placeres på vegetabilske ingredienser (ris, mandel, kokos, eller sojabønnemælk). Særlig diabetisk chokolade i sin sammensætning indeholder sødestoffer i stedet for sukker.

konkurrent

Nestle vigtigste konkurrenter i produktionen af et originalt produkt af det tyske selskab Ritter Sport. Chokolade med mynte "Ritter Sport" ser lidt anderledes. Dette er ikke en plade, og chokolade terninger. 40% af pebermynte behandler påfyldning. Det særlige er, at råvarerne er økologiske sorter af kakao fra Den Dominikanske Republik og Nicaragua. Tætte pakning af moderne materialer beskytter produktet, garanterer aroma og smag.

Det skal bemærkes, at den første mynte chokolade lancerede salget af den schweiziske. I 1962 var markedet ikke eksisterer analoger lignende dessert. Selskabet har ikke fortrænge konkurrenter ikke vundet en kamp markeder. Virksomhedens specialister præsenterede gourmeter en vidunderlig kombination af varianter. Den originale After Eight fast holder førende position.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.