LovStat og lov

Art. 46 Strafferetsplejeloven i den nye udgave med kommentarer

Art. 46 strafferetsplejeloven (med senere ændringer) har i høj grad udvidet de grunde, som emnet kan betragtes mistænkte. Normalt definerer også ansvarsområderne for retshåndhævende personale (investigator / investigator) og ret en anholdt. Overvej art. подробнее. 46 Strafferetsplejeloven i detaljer.

mistænkte

Del 1 of Art. в качестве него признает гражданина: 46 Strafferetsplejeloven som det genkender borgeren:

 1. Med hensyn til hvem straffesag har påbegyndt som foreskrevet i artikel 20 i kodeksen.
 2. Hvem blev tilbageholdt i henhold til bestemmelserne i reglerne 91, 92.
 3. Hvortil anvendt en af de forebyggende foranstaltninger, indtil ladningen i henhold til bestemmelserne i Art. 100.
 4. Hvem informeret om, at han er mistænkt for en forbrydelse i den angivne måde Art. 223,1.

vigtige punkter

Emnet, som foranstaltningen er etableret ved artikel. 91, det er at blive afhørt senest dagen efter sin anholdelse. I dette tilfælde er den mistænkte får mulighed for at foretage et telefonopkald på russisk til at underrette pårørende eller slægtninge til deres opholdssted. Samtalen er lavet i tilstedeværelse af inspektøren / investigator, der til gengæld skal opfylde kravet om meddelelse i henhold til bestemmelserne i art. 96.

rettigheder den mistænkte

De er etableret af del 4 i Art. . 46 Strafferetsplejeloven. Den mistænkte har ret:

 1. Ved, hvad præcis han er mistænkt, og få en kopi af beslutningen om at indlede en straffesag mod ham, en kopi af den tilbageholdelse eller anvendelse af forebyggende foranstaltninger.
 2. Giv beviser og forklaringer, eller at opgive dem. I tilfælde af samtykke mistænkte advaret om, at alle hans ord kan bruges som bevis. Denne regel gælder også i tilfældet med den efterfølgende afvisning af den person, fra de data, der tidligere præsenteret. Undtagelsen er leveret af n. 1, kap. 75 2 Artikel kode.
 3. Tage hjælp fra det tidspunkt, hvor advokat er angivet i punkt 2-3.1, kap. 3 v. 49, at have et møde med ham privat og alene før den første afhøring.
 4. Giv beviser.
 5. For at indsende indsigelser og andragender.
 6. For at give en forklaring eller beviser på deres eget eller kendt sprog.
 7. Udnyt gratis tolkebistand.
 8. Fortrolig med de protokoller, der udføres med hans deltagelse undersøgelser.
 9. Deltage i aktiviteter, der udføres på egen anmodning eller efter anmodning fra repræsentanten / råd. For at gøre dette, skal du indhente samtykke fra investigator / investigator.
 10. Send klager over manglende handling / action, afgørelsen af medarbejdere, herunder anklagemyndigheden og domstolen.
 11. Motion beskyttelse på andre måder og midler ikke er forbudt ved lov.

Kommentarer til artiklen. 46 i strafferetsplejeloven

Det skal erindres, at begrebet en mistænkt i den givne norm er givet i den formelle og juridiske, snæver forstand. Som påpeget af COP, forfølgelsen og dermed rettet mod en bestemt borger anklagemyndighedens aktiviteter bekræftes ikke kun handle direkte på starten af produktionen, men også opfyldelsen af en række undersøgelser. Især for søgningen, forhør, identifikation og så videre. Desuden er denne kendsgerning bekræftes også af andre foranstaltninger, der bliver taget for at afsløre et emne eller indikerer tilstedeværelsen af mistanke mod ham. For eksempel, kan dette være en forklaring på borgerrettigheder mod selvinkriminering (artikel 51 i forfatningen). Emnet, for hvilke disse handlinger udføres, skal anerkendes som en mistænkt i en bred forstand. En bred fortolkning af begrebet gør det muligt at straks tage ved hjælp af en advokat, uden at vente på det tilsvarende certifikat af registreringsmyndighederne.

pligter medarbejdere

I den anden del af Art. установлено, что допрос субъекта должен осуществляться не позднее 24 часов после его фактического задержания. 46 CPC fastslået, at et emne skal udføres spørgsmålstegn senest 24 timer efter dens faktiske tilbageholdelse. Det skal forstås, at afholdelsen af denne begivenhed i en bestemt periode, er ikke kun som en vagthavende, men også er en vigtig ret for en borger. Dette skyldes det faktum, at det meste af den position h på tidspunktet for anholdelsen. 4 Art. . 46 Strafferetsplejeloven. Især kan emnet finde ud af, hvad der præcist der er mistanke om. Hertil kommer, at inden for 24 timer borgeren kan benytte lejligheden til at mødes med en advokat.

nuancer

Suspect som medlem af produktionen er der temmelig begrænset tid. Hvis en borger blev anholdt og senere fængslet, kan denne gang af de generelle regler ikke overstige 10 dage. - fra det øjeblik tilbageholdt, inden han blev anklaget. Hvis der inden for 48 timer. Blev den forebyggende foranstaltning ikke valgt, skal emnet blive frigivet. Efter at han formelt ikke kan betragtes som mistænkte. Undtagelsen er, når act retsforfølgning rette angivet oplysninger om denne borger. I løbet af undersøgelsen kan være en borger i en mistænkt før registrering af anklageskriftet dokument.

vidnesbyrd

De repræsenterer specifikke beviser af omstændighederne i sagen. Følgelig h. 4 spsk. субъект вправе давать показания или отказаться от предоставления каких-либо сведений. 46 Strafferetsplejeloven, emnet har ret til at vidne eller nægte at give nogen oplysninger. Hvis du er enig, borger advare om konsekvenserne. Navnlig kunne hans vidnesbyrd senere bruges som bevis, herunder om han senere opgive dem. En undtagelse er tilfældet, når blev givet oplysninger inden for rammerne af præ-retssagen i mangel af forsvarerens og understøttes ikke af emnet i retten.

forklaringer

Som regel er de under efterforskning verifikation. Forklaringer er argumenter, at en borger har fremført i sit forsvar. De fungerer som en udgivelse og antagelse, som giver en fortolkning af fakta. For eksempel kan det være oplysninger, som forklare det faktum, for at blive fanget på fersk gerning person bliver stjålet, peger på opdagelsen af en genstand, en person tabt. En borger kan nominere antagelser om årsagen til et offer eller vidne til at give falsk Vidnesbyrd imod ham. Proceduremæssig betydning af denne information er, at det virker som et middel til at beskytte en person mod de afgifter. I dette tilfælde, er forklaringen lå på medarbejderen ATS deres pligt til at kontrollere, bekræfte eller afkræfte. Det skal siges, at sommerhuset forklaringer og beviser, i henhold til art. , является правом подозреваемого. 46 Strafferetsplejeloven er den rigtige mistænkte. Det betyder, at han kan, men ikke give visse oplysninger.

Møde med en advokat

Ret til det, der er fastsat i punkt 3 t. 4 kommenterede normen. Møde med en advokat er fremlagt, inden den første afhøring. I denne samtale med en advokat er fortrolige. Men i henhold til art. 18 (h. 2), at advokater kan udføres under forhold, hvor en borger i stedet for den ansatte kan se dem, men ikke høre. Det lader til, at denne bestemmelse gælder tilsvarende for efterforskerne / efterforskere. Varighed advokat besøger den mistænkte er begrænset til de interne regler for frihedsberøvelse.

Indhentning kopier af dokumenter

Ifølge s. 1 h. 4 i artiklen, kan den mistænkte modtage beslutning forekomst af starten af produktionen mod ham eller påføring derpå en forebyggende foranstaltninger eller protokol for tilbageholdelse. Hertil kommer, at i overensstemmelse med stk ottende normer, en person har ret til at komme i nærkontakt med de dokumenter, der er udstedt i produktionen af efterforskningsmæssige tiltag, hvis de gennemføres med sin deltagelse. Som påpeget af COP, bør de proceduremæssige bestemmelser ikke begrænser muligheden for forsvarerens eller den mistænkte, indtil undersøgelsen er afsluttet protokoller til at studere alle de aktiviteter, der blev udført med sin tiltrækning til ham. Dette, i særdeleshed, om de efterforskningsmæssige foranstaltninger, der gennemføres indtil anerkendelsen af mistænkelige borgere. Hertil kommer, at emnet har ret til at få kendskab til alle de dokumenter, som præsenteres for ham, eller bør gøres.

derudover

Normalt ikke eksplicit mulighed for højre for emnet at lave kopier af de dokumenter, der indgår i sagsakterne. Denne mulighed er fastsat i forbindelse med den anklagede. Men loven ikke forbyder den mistænkte drage fordel af det. I dette tilfælde fungerer den s. 11 h. 4 betragtes som normal. Ifølge det, kan borgeren og dennes advokat lave kopier af dokumenter, herunder protokollen om tilbageholdelse, undersøgelse på deres anmodning, afgørelsen om udnævnelse af peer review og professionel vurdering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.