FormationFAQ uddannelse og skole

Velgørenhed Rive Gauche: Skole Sjostakovitj

Alle forældre ønsker at finde den mest perfekte skole, hvor deres barn får en grundig og omfattende uddannelse, afslører fylde hans personlighed i en atmosfære af moral, omsorg og kærlighed.

Det er en opgave sat en Shostakovich familie, vender tilbage til de 90-erne fra eksil til deres hjemland. Søn af den store komponist Maxim Shostakovich og hans kone Marina, grundlagt en af de første i St. Petersborg ortodokse skoler. Kristendom, ifølge Maxim og Marina, er den moralske kerne, som skal understøtte dannelsen af mennesket.

"Vores skole - hjem uddannelse, hvor elever, lærere og forældre - en familie" - siger Sjostakovitj.

Den vigtigste indstilling for den studerende: "Kend dig selv"

Den vigtigste indstilling for læreren: "Du er en gartner, ikke gensplejsning." At vokse og at åndeliggøre hvad der er givet til et barn af Gud. Forstå med det tanken om det, hjælpe barnet til at vokse i den måling af sin egen "høj billedkvalitet".

Den Shostakovich School er alt, hvad der er nødvendigt for at den moderne skole på fuld tid - pædagogisk team af professionelle, som omfatter lærer hædret russisk, erfarne psykologer og andre specialister i den højeste kategori. Der er værelser, der er lokaler til musik, kunst, teater, sport og meget mere. Men det vigtigste - der er kærlighed og venlighed, tålmodighed og ansvar og tro!

Siden 1998 har Shostakovich Skole fungerer som en grundskole på fuld tid i kirken St. Catherines Kongressens linjer. Men børn vokser op, kommer nye studerende og vægge af den gode gamle skole er at komme tættere på dem. Skolen skulle få et nyt rum. Regeringen i St. Petersborg har opfyldt initiativet og bestået skole Shostakovich monument af regional betydning - den gamle bygning af den tidligere fabrik af metalknapper brødre Buch på Vasilevsky Island, behov for renovering. Det kunne nemt rumme en fuld cyklus af en skole for uddannelse af børn fra 1 til 11 klasse.

Den majestætiske bygning fra slutningen af det sidste århundrede, er et levende eksempel på industriel arkitektur, mursten, hvis gennemsyret med ånden i gamle St. Petersborg! Her vil børnene kunne opleve den fulde effekt af sin fødeby, sin store historie og ædle traditioner. Og, selvfølgelig, klasser, dans og gymnastik haller vil være i det meget mere rummelig!

Bevarelse murværk fabrik Buch, der repræsenterer hovedparten af byggeriet værdi er blevet lagt særlig vægt under hele renoveringen fremskridt.

Vi kan sige, at i løbet af det ingen mursten blev såret!

Rigtig god idé at fylde et nyt liv en gammel bygning kunne være udformet med støtte fra et netværk af ejere af butikker af parfumer og kosmetik Rive Gauche, berømt i St. Petersborg og andre russiske byer for sine velgørende projekter.

Ånden i Rive Gauche meget konsonant med tanken om Sjostakovitj Skole. Rengøring, skønhed, harmoni -bezuprechnaya miljø for udvikling af den unge. Kæde butikker er ikke kun økonomisk støtte til at bygge en ny skole, men også søger interesse i dette projekt, og ideen om "hjem uddannelse" beboerne i vores by. I det forløbne år, sammen med House of Guerlain, kendt for sin respekt for de traditioner og familiens værdier og muse Guerlain, - Natalia Vodianova, de førende aktive i hele verden velgørende aktiviteter, Rive Gauche har indledt en velgørende kampagne "Skønhed er i navnet på venlighed."

I løbet af måneden, 2,3% af overskuddet fra alle salg Guerlain opført i opførelsen af en ny skole Sjostakovitj fond.

Smukke Natalia Vodianova besøgte House Rive Gauche og holdt en pressekonference dedikeret til kampagnen "Skønhed i navnet på godhed", og, selvfølgelig, falde i kærlighed med alle!

Pengene gjorde det muligt at fortsætte opførelsen af skolen. Der er meget få, og unge studerende først krydset grænsen af deres nye skole. Til deres rene hjerter fulde af håb stadig opstå, er det at møde mere end et møde med den nye og smukke hus - et møde med fremtiden! Lad det forekommer dem mest venlige, venlige og lyse! New School vil snart åbne ... Sjostakovitj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.