Kunst og underholdningLitteratur

Store arbejde af master ord og dets bestemt genre. "Dead Souls" NV Gogol i genren aspekt

Kreativitet NV Gogol er indhyllet i en masse hemmeligheder og mysterier. I sig selv forfatterens personlighed var enestående og mystisk. Fra barnsben var han en speciel person: på grund af hans sygdom, havde lidt kontakt med jævnaldrende, meget følsomt opfattede uret og fiaskoer. Følsom natur han har arvet fra sin mor. Men sammen med følelsesmæssig familie i hans sjæl, han blev lagt en dyb kærlighed til fædrelandet og evige moralske værdier.

Ideen om "Dead Souls" blev præsenteret Gogol AS Pushkin. Det mest usædvanlige i produktet, måske en genre. "Dead Souls" af Gogol udpeget som et digt. Litterære kilder giver en ganske klar definition af digtet - poetisk værk, fortæller om alle begivenheder, der finder poetisk formular. Det skal bemærkes, at de oprindelige digte var yderst heroiske, vagt minder om russiske epos. De skal nødvendigvis være et plot fortælling med figurer, begivenheder, men på samme tid skal være til stede og lyrisk.
Hvorfor NV Gogol valgte denne genre? "Dead Souls" er en prosa arbejde, som beskriver de eventyr af en Chichikov. Fra synspunkt historien produktet tættere på picaresque roman. Men målet står, før forfatteren er helt anderledes. Han søger ikke kun at fortælle om eventyr af Chichikov, men for at vise det absurde og det absurde i livegenskab. Navnet i sig selv sætte et oxymoron (en kombination af uoverensstemmende ting). Funktion af "Dead Souls" af Gogol dels afslører forfatterens idé. Det ligger på omfanget af installationen, altomfattende billede af begivenhederne. Gogol der gøres alt for at vise hele Rusland. Produktet skal også være lyrisk - som anført af genren. "Dead Souls" - et værk fuld af lyriske digressioner forfatterens argumenter om Rusland, omkring vejen for naturen. Omfattende tilbagetog fra de vigtigste narrative linje er lavet i den filosofiske digt begyndelsen. De fortæller os, at det produkt, som det blev skrevet. Gogol skrev om, hvordan Rusland bliver dræbt på grund af hendes eksisterende uretfærdighed, slaveri, baseness og smålighed af godsejerne og embedsmænd. Chichikov rejser fra den ene udlejer til en anden, og hver af dem repræsenterer en bestemt defekt. Ja, og Chichikov - det er snarere en antihelt med dæmoniske træk tydeligt ses.

Gogol dygtigt forvandler genren. "Dead Souls" - dette er ikke et digt om en helt, ikke en roman, ikke en historie. Det er et syntetisk produkt, der kombinerer flere elementer. Den mest fremtrædende struktur i sin plug-in element - "The Tale of Captain Kopeikin". Det har intet at gøre med Chichikov, dette tilbagetog, hvor Gogol udtrykker hans holdning til den aktuelle socio-politiske situation i Rusland. Gogol kan ikke kaldes revolutionerende, har han ikke kæmpede for en revolution. Men han ville aldrig glemme i Rusland på de grundlæggende moralske love. For at vise den fatale vej Rusland, Gogol gør hans "Dead Souls". Genre skabt af Gogol og kaldes "Poem", hjælper forfatteren i dette. Det tredje bind af bogen det bliver brændt, og den anden venstre ufærdige. Ifølge forfatterne i den sidste del af digtet var at "vise igennem" et mere optimistisk syn på fremtiden for Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.