SundhedKvinders sundhed

På en uge føder fuldbårne babyer?

Graviditet - ganske kompleks fysiologisk proces i livet af enhver kvinde. For at forberede sig til det på forhånd står, ikke kun fysisk, men også mentalt. Mental holdning er også meget vigtigt. Efter alt, vil jo mere sikker være en gravid kvinde, jo mere behagelig og glad er barnet i livmoderen. Mentalt forberede nok tid, fordi graviditeten varer 9 måneder, eller som 40 uger. Men den fysiske holdning er langt mere kompliceret. Efter at være kommet til at forstå hele værket er ganske vanskeligt under fødslen, da det endnu ikke er kendt, forventes det (især for har født). Derfor hyppige ture i den friske luft, motion, vil en positiv atmosfære omkring den vordende moder hjælpe dig med at opnå et godt helbred og en positiv attitude.

Sørg for at gøre øvelser, som vil forberede livmoderhalsen til fødslen. For eksempel, lavvandede squats, hoppe på fitball (sådanne hopper ganske godt hjælpe nogle kvinder til at bære kampen), massage og lænden af vingerne. Sund søvn skal vare mindst 8 timer. I tredje trimester af graviditeten er det svært at finde en behagelig stilling til at sove. For at undgå ubehag, du har brug for at sove på din side, og lægge en pude mellem dine ben - rulle. Således er det muligt at undgå hævelse af lemmer.

Forberedelse til fødslen er også værd i god tid. Vælg for eksempel en barsel hospital, fødselslæge-gynækolog, som vil tage levering. Denne person er meget vigtigt, i virkeligheden det vil tage dine krummer på hans hænder først.

Tættere til at forlade bør lytte til dig selv alt omhyggeligt, så for ikke at gå glip af starten af processen. Vi har i tankerne ikke kampen, da deres umuligt ikke at lægge mærke til, og udledning af trafikpropper, lænden ømhed, trykstød og en højnelse kropstemperatur. Disse tilsyneladende mindre symptomer og kan fortælle om den forestående fødsel af et barn. Normalt efter 35 uger, er kvinderne allerede venter udseendet krummer. Så hvor mange uger du kan føde? Den entydigt svar er nej. Alt afhænger af mængden af frugt, og antallet af tidligere fødsler, og de fleste nye mødre så godt.

For ikke at spekulere på, du ved præcis, hvad uge føder fuldbårne babyer. Hvis graviditeten er først, derefter den vordende mor kan give næring til barnet alle 40 uger, altså før datoen for forventet fødsel jordemoder pga.

På en uge ofte føder piger? Baby lidt klogere end drenge, så de kan være født i 39 uger, sjældent i 38. Men det var alt for små drenge elsker at drysse i mødre mave. Ofte kvinder, der venter en dreng, perehazhivayut graviditet. Og i kvindernes klinik kan forklares ved, at forkert er opgjort den forventede fødselsdato.

Hvis graviditeten er den anden, så de babyer bliver født hurtigere. På en anden uge af fødslen? Som regel sker dette ved 38 uger (selvom variationer er mulige).

Selvfølgelig enhver regel der er undtagelser. For eksempel, hvis en kvinde venter på fødslen af tvillinger, derefter en uge, føder disse børn? Den entydigt svar er nej. Ofte tvillinger beder om at blive frigivet så tidligt som 37 uger. Erfaring er ikke nødvendig, fordi på det tidspunkt børnene er allerede temmelig moden og kan leve helt uafhængigt.

Husk! Baby, startende fra 28 uger, kan leve uafhængigt, fordi hele hans krop allerede er fuldt dannet.

Hvis angivet (fx multipel graviditet, stort foster, bundstykket position af barnet) har brug for et kejsersnit, så på en uge føder disse børn? I dette tilfælde er de krummer født så tidligt som 38-39 uger. Men placeret i fødeafdelingen kvinde i fødsel endnu tidligere, da det kræver ekstra helbredskontrol. Ulempen ved en sådan fødslen af et barn, er det faktum, at den fødselsdato vælger lægen selv, ikke tot (hvis han ikke beder om det anvendte lys).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.