SundhedPræparater

"MetaMax" i ampuller: brugsanvisning. Anmeldelser, priser, analoger

Som opfordrer til stoffet "MetaMax" i ampuller? Instruktioner vedrørende anvendelse og indikationer for accept af dette værktøj vil blive beskrevet i de materialer af denne artikel. Fra det vil du lære om, hvad andre former for dette stof problem er hvad der er inkluderet i sin sammensætning, hvordan man korrekt brug, og hvor meget det koster.

Emballering, sammensætning, form og beskrivelse

Hvad stoffet indeholder et lægemiddel "MetaMax" i ampuller? Brugsanvisninger, at en klar opløsning med svag lugt, som er beregnet til injektion indeholder sådanne aktive bestanddele som 3- (2,2,2-trimethylhydrazinium) propionat-dihydrat. Også medikamentet indeholder også et hjælpestof i form af renset vand.

I en pakke er solgt narkotika "MetaMax" i ampuller? Brugsanvisninger tyder på, at dette stof volumen på 5 ml anbringes i oversigtsplanerne pakker, som på sin side er i pakker med pap (10 ampuller).

Det skal også bemærkes, at rapporteringen betyder, at der er en anden form for frigørelse. White "MetaMax" kapsler, som prisen er ganske høj, indeholder det samme aktive stof som en opløsning til injektion. Som for hjælpekomponenter, så de omfatter kartoffelstivelse, kolloid vandfri silica og magnesiumstearat.

I salget af lægemidlet kommer ind i skitsere pakker (10 kapsler), der er i pap pakker.

farmakologiske egenskaber

Beskrivelse "MetaMax" stof indeholder de oplysninger, han har angioprotektivnoe effekt. Dette lægemiddel er en syntetisk analog butyrobetain, der inhiberer hydroxylaseenzym.

Betragtes et lægemiddel stand til at sænke syntesen af carnitin og formindske ophobning i væv og celler og acylcarnitinstandarder derivater atsilkoenzima A.

Vi kan ikke sige, at det er et middel til at forbedre transporten ATP aktiverer glykolyse genopretter balancen mellem transport og forbrug af ilt ved hjælp af celler placeret i de iskæmiske områder.

Farmakodynamiske og farmakokinetiske karakteristika

Hvad egenskaberne af lægemidlet "MetaMax" i ampuller? Vejledning til brug viser, at på grund af dens egenskaber, dette værktøj har en bred farmakologisk effekt. Den aktiverer humoral immunitet og væv, reducerer sværhedsgraden af symptomer på fysisk og mental stress, har hjertebeskyttende egenskaber, øger evnen til at arbejde og intensiteten af stofskiftet.

Hvis patienten udviklede akut iskæmisk vævsbeskadigelse, lægemidlet "MetaMax" reducerer størrelsen af nekrotiske område og reducerer til rehabiliteringen. Ved kronisk og akut cerebrovaskulær iskæmisk medikament fremmer omfordeling af blodgennemstrømningen i områder ishemizirovaniya.

Folk, der har hjertesvigt, en kronisk karakter, øget motion tolerance, og øger myokardiets kontraktilitet.

Som til patienter med kronisk alkoholisme, når denne diagnose betragtes som en medicin stand til at eliminere overtrædelser af nervesystemet og det somatiske, mens degenerative og vaskulære sygdomme i fundus i øjet - at forbedre det lokale blodcirkulation.

Efter intravenøs administration af en opløsning af den maksimale koncentration i blodet over ¼ time. Halveringstiden er 2-4 timer, afhængig af dosis. Med langvarig brug, kan lægemidlet dets halveringstid øges.

Hvis patienten fik en oral form af lægemidlet er lægemidlet absorberes hurtigt fra fordøjelsessystemet. Efter 1-2 timer, den maksimale observerede koncentration i blodet betyder. Desuden dens biotilgængelighed er 78%. Halveringstiden af sådanne former er 3-6 timer.

Lægemidlet stammer fra menneskelige legeme hovedsageligt via nyrerne.

Indikationer

Receptpligtig medicin "MetaMax" (ampuller og kapsler) kun udføres af den behandlende læge. Typisk er sådanne midler anvendes til behandling af patologier, såsom:

 • vaskulær sygdom fundus, retinal dystrofi ;
 • kronisk bronkitis, kronisk obstruktiv lungesygdom;
 • iskæmiske kredsløbslidelser i hjernen;
 • allergisk og infektiøs astma;
 • alkoholisme (til lindring af abstinenser);
 • nedsat fysisk præstation, herunder ved personer, som arbejder i sport;
 • encephalopati;
 • cerebrovaskulær insufficiens.

Det skal også bemærkes, at stoffet "MetaMax", hvis pris vil blive vist nedenfor, er ofte bruges til at reducere varigheden af opsvinget periode efter operationen.

Kontraindikationer

Hvad er kontraindikationer for brug af et stof "MetaMax"? Ampuller og kapsler kan ikke bruges, når:

 • amning en baby og graviditet;
 • øget intrakranielt tryk, forstyrre udstrømningen i venerne, intrakranielle tumorer, samt organiske læsioner i CNS;
 • overfølsomhed over for lægemiddelstoffet;
 • barndom.

Dosering af lægemidlet i ampuller

Doseringen injicerbar opløsning bør vælge kun den behandlende læge (afhængigt af typen af sygdom). Typisk er injektioner lavet om morgenen.

I kardiovaskulære sygdomme indgives patienter dagligt 5-10 ml 10% midler inden for 4-6 uger.

Når blod kredsløbsforstyrrelser i hjernen (i den akutte fase) lægemiddel indgivet en gang dagligt i et volumen på 5 ml.

I degenerative abnormiteter og retinal vaskulær sygdom lægemiddel subconjunctivalt injiceret parabulbarly og dagligt i en mængde på 0,5 ml i 10 dage.

Ved kronisk alkoholisme administreres medikamentet intravenøst eller intramuskulært to gange dagligt i 2 hætteglas i 8-10 dage.

Sådan skal du tage kapslerne?

Dosering og Administration "MetaMax" kapsler også bestemmes af eksperter. Denne form for medicin er taget tidligt om morgenen, fordi patienten kan udvikle en stimulerende effekt. Når psykiske og fysiske belastninger udpege 250mg fire gange om dagen. Når vaskulære øjensygdomme og degenerative retinale abnormiteter under anvendelse første injektion form af lægemidlet (de første 10 dage), og derefter gå videre til orale kapsler (0,5-1 g gang om dagen). Den samlede varighed af behandlingen er 5-6 uger.

I kroniske kredsløbsforstyrrelser i hjernen tager 500 mg af lægemidlet pr. Behandlingsvarigheden er 5-6 uger.

Hjertesygdomme udpeger 0,5-1 g af lægemidlet en gang om dagen. Behandlingsvarigheden er 5-6 uger.

bivirkninger

Beskrivelse medicin "MetaMax" (kapsler og injektioner) indeholder oplysninger, som kan forårsage følgende bivirkninger:

 • Respiratorisk: åndenød og en tør hoste.
 • Centralnervesystemet: agitation, hovedpine, tremor, paræstesi, svimmelhed, psykomotorisk svækkelse.
 • Fordøjelse: tør eller oral hypersalivation, diarré, dyspepsi, kvalme, metalsmag i munden, mavesmerter og opkastning.
 • Hæmatopoietisk systemet: eosinofili.
 • Hjerte og blodkar: ændringer i blodtryk, takykardi, arytmi.
 • Generelle reaktioner på injektionsstedet: rødme og smerte.
 • Allergi: anafylaktisk shock, udslæt, angioødem, udslæt, rødme af huden og kløe.
 • Andre: hypertermi, overdreven sveden, smerter i brystet, svaghed, kuldegysninger.

overdosis

Indtil nu, var der ingen kendte tilfælde af overdosering nævnte organer. , Eksperter hævder imidlertid, at brugen af høje doser af medicin patienten kan opleve symptomer, der er meget lig bivirkninger.

Til behandling af sådanne tilstande udføres ventrikelskylning, samt brug klyster eller drikke saltvand afførende.

lægemiddelinteraktioner

Den kombinerede anvendelse af lægemidlet til hjerteglykosider, antihypertensive midler og antianginalægemidler intensiverer virkningen af sidstnævnte.

Medikament "MetaMax" tilladt at blive kombineret med diuretika og antiarytmika, og antikoagulanter og antiblodplademidler.

Det skal være meget forsigtig, mens anvendelsen af midlerne med perifere vasodilatorer, betablokkere, "nifedipin" og "nitroglycerin". Dette skyldes det faktum, at i forbindelse med en sådan kombination, kan patienten udvikle en mild takykardi eller hypotension.

Drug-analoger, anmeldelser og priser i apoteker

Hvad kan erstatte en sådan medicin som "MetaMax"? Analoger af dette værktøj er følgende lægemidler: "Vazonat", "Trimedronat", "Vazopro", "Tselebis", "Metonat", "Milkardil" og "Mildronat".

For ikke at nævne, at alle disse medikamenter har deres egne karakteristika, bivirkninger og kontraindikationer. Derfor, før du bruger dem være sikker på at besøge lægen.

Hvor meget betragtes som en medicin? Priserne på apoteker i værktøjet kan være forskellige og afhænger af den margen, samt forarbejdet form. I gennemsnit for lægemidler kapsler bliver du nødt til at betale omkring 380 russiske rubler (over 40 stykker). For så vidt angår ampuller, de er en smule dyrere. Deres pris er omkring 500 rubler (10 hætteglas). Denne forskel i pris betyder læger forklare effektiviteten. Faktisk patienter anmeldelser stat at injektionen "MetaMax" få arbejdet gjort bedre end den orale form af lægemidlet. Dette skyldes det faktum, at efter intravenøs administration af medikament absorption er meget hurtigere og i et større omfang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.