LovStat og lov

Lej en lejlighed i Spanien. nye lov

Det evige problem med manglende betaling af husleje mellem lejer og udlejer eksisterer i alle lande, og hvert land forsøger at gøre en særlig indsats i form af love, ændring af loven for at løse situationen.

Lad os se, hvordan dette problem velbevandret solrige Spanien. For eksempel, November 1, 2011 blev godkendt af den såkaldte lov "Express - out", det vil sige, hvis lejligheden leje ikke er betalt inden for den tid, der er angivet i lejekontrakten, eller hvis lejeren har prioritetsgæld i de spanske banker, den periode på ti dage, sådan lejere vil blive sat på gaden. Og ikke bare smidt ud, og betaling af al gæld som ejer af lejligheden og afbetale pant.

Tidligere i overensstemmelse med lovgivningen i Spanien, lejerne - debitorer kunne ikke blive smidt ud bare for måneder, men i årevis. For at sagsøge ejeren af ejendommen kunne kun 2 måneder efter, at garantien endte penge at leje en lejlighed (det er stadig et par måneder). Tja, hvis du lejer lejligheder gennemført store familier, var det nødvendigt at smide dem i flere år, og de tvister varede i årevis. Lejere levere alle former for hjælp, som på det tidspunkt, de havde ingen steder at gå, ingen penge, en masse børn osv De var "trudnovyselyaemye" lejere. Når rummet er frigivet fra en sådan social enhed, ejeren måttet investere stor sum penge i huset reparation. Åh, og til at betale for leje af boliggæld er ofte vozvraschalis.Teper spanierne blev mere forsigtige, før du underskriver en kontrakt for at leje en lejlighed, ejerne begyndte at formere forsikret og kræver forskellige dokumenter.

Så det gav lov, vedtaget i 2011? Så nu en udlejer ikke kan vente til garantien udløber penge, så vil det tage 2 måneder, og derefter gå til domstolene. På dette tidspunkt ejeren af ejendommen vil være i stand til at sagsøge efter 10 dages manglende betaling af leje boliger. Hvis debitor i løbet af denne tid (10 dage) ikke giver afgørende beviser for grundene til, at han skylder, skal retten angive den dato, hvor huset skal frigives.

Det ser ud til alt er glat og klar, men så et andet problem opstår: i Spanien, er nogle retslige personale, som ville blive involveret i tvangsudsættelser af borgere, og antallet af ondsindede defaulters stigende. Som du kan se, er problemet kaldes "lejeboliger" er ikke så simpelt som det kan synes. De vedtage love, men der er ingen til at håndhæve dem. Ved lov, ser det ud til, alt kan løses, men hvordan man kan holde det? Så er der andre former for vanskeligheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.