TravelingRetninger

Kroatiens perle er Dubrovnik. Seværdigheder i byen

Dubrovnik betragtes som den smukkeste by i Kroatien og en af de mest dejlige i Europa. Dette er Kroatiens kort, dets perle. I lokale reklamebøger om Dubrovnik skriver de "One Only". Bernard Shaw sagde, at paradis på jorden skulle søges, går til Dubrovnik. Seværdighederne i byen begynder med kæmpe beskyttelsesmure, som beskytter den mod angribere. Fra denne menneskeskabte højde er en fantastisk udsigt over byen og dens omgivelser afsløret.

Klimaet

Hele året turister kommer til Dubrovnik. Seværdighederne i udvej er, at der er 2554 solskinsdage om året, og den gennemsnitlige årlige temperatur er 17 grader. Om vinteren falder temperaturen ikke under nul, og sne er her en sjældenhed.

Beskyttende vægge

De defensive befæstninger strakte sig for 1,4 kilometer. Bredden af væggene er 1,5 - 6 meter, højden er op til 22 meter. At gå langs disse vægge er meget populær blandt turister.

Gates of Pile

Indgangen til byen ligger gennem porten af bunken. Tidligere var de den eneste indgang til byen fra landet. Over porten er en statue af byens skytshelgen. Vlach. Umiddelbart bag porten begynder hovedgaden i den gamle by - Stradun Street. Denne gade er altid overfyldt: lokale folk og besøgende kommer ud på en tur. Der er gademusikere og dansegrupper.

Gamle bydel

I registret over verdens skatkasser UNESCO er opført som Kroatien, Dubrovnik. Attraktioner er placeret i den gamle bydel. Her kan du beundre kirken St. Vlach, prinsens palads, de dominikanske og franciskanske klostre, springvandene i den populære italienske arkitekt Onofrio de La Cavi, den ældste synagoge i Europa, Navigationsmuseet, Etnografisk Museum og kunstgalleri.

Elaphite Islands

12 Elafite Islands omgiver Dubrovnik. Østersøenes øer er Lokrums botaniske have, den blå grotte og glødenes bukt. Her kan lokalbefolkningen og turisterne slappe af.

Den store Onofrio-fontænen

I nærheden af Pile-porten er der en legeplads, hvor der er en stor Onofrio-springvand, som symboliserer Dubrovnik. Fountainens seværdigheder er dens vandhaner i form af munden af stenmasker. Ifølge legenden, hvis du drikker vand fra hver stråle og ønsker et ønske, så vil det uundgåeligt komme til at ske.

Church of St. Vlach

St. Vlacherkirken blev bygget til ære for byens skytshelgen. Nær hendes alter er en sølvskulptur af St. Vlah, der holder en model af byen. Skulpturen er omgivet af sten engle.

Det franciskanske tempel og kloster

Indgangen til Franciscans kirke er dekoreret med en portal, hvor jomfruen er afbildet og holder Jesu krop på knæ. I nærheden er billeder af St. Jerome, Johannes Døberen og Gud Faderen. Templet i dets udsmykning kombinerer perfekt romanske og gotiske stilarter. Bag templet er der et kloster, hvis indre gård er omgivet af gallerier med søjler. Kolonnerne er dekoreret med plante- og dyremotiver, menneskelige ansigter og geometriske elementer. På gården dyrkede munkene medicinske urter, fremstillede lægemidler fra dem og solgte dem på et lokalt apotek. Apoteket sælger nu medicin, men ikke på grundlag af lokale urter. I klosterbiblioteket er der mere end 30.000 antikke kreationer. I klostermuseet kan du beundre Franciscans skatter.

Dominikanernes kirke og kloster

I kirken holdes Vukovar-korset - en gave fra paven. I klostermuseet kan du beundre malerierne fra lokale kunstnere, produkter af guld, sølvfarvet fint arbejde og sølvretter i form af et skib.

St John's fæstning

Fortet dedikeret til St. John blev bygget for at beskytte havnen. Nu er dens tag brugt som en panoramisk terrasse. I bygningen af fæstningen er der et akvarium og et museum, der er berømt for udstillinger fortæller om flådens udvikling. Her kan du se modellerne af skibe, kort og værktøjer til navigation. Og indbyggerne i Adriaterhavet lever i akvariet .

Kort over Dubrovnik med seværdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.