SundhedMedicin

Kramper - hvad er symptomet?

Hvad betyder det krampe? Hvad der er skjult under betegnelsen, hvad er de mulige årsager? Svarene på disse spørgsmål er af interesse for mange, fordi alle i det mindste hørt ordet "krampe". Hvad er dens betydning på det sprog, læger og om det er altid farligt at livet? Vi vil forstå med alt dette i orden.

Kramper - gentages ufrivillig sammentrækning af kroppens muskler, som varer fra få sekunder til 15 minutter. Dette fænomen, mange er forbundet med kramper, men der er flere grunde til dette symptom som en krampe. Hvad er det - kan forstås som et eksempel på forgiftning, traumatisk hjerneskade, nogle virusinfektioner.

Når kramper i tillæg til ufrivillige muskelspasmer, der ofte observeres kortsigtet ophør af vejrtrækning, forvirring, rystelser i hele kroppen. Intensitet af symptomer afhænger af sygdommen.

De væsentligste årsager

De hyppigste årsager til kramper er epilepsi, meningitis, encephalitis, en overdosis af psykofarmaka, forgiftning, hovedskader.

I epilepsi kramper skyldes generere overdreven hjerneneuroner elektriske impulser, som ikke kan neutraliseres.

Meningitis og encephalitis karakteriseret ved betændelse i hjernen strukturer, der er ofte ledsaget af feber og hovedpine.

Kramper kan opstå som følge af alvorlige hovedskader, der førte til arbejdet i de sygdomme i centralnervesystemet.

Poison kemikalier, giftstoffer naturlægemidler overdosis stoffer, stimulanser eller antidepressiva - også en almindelig årsag til kramper.

I psykiatrien kendt lidelse kendt som psykogene non-epileptiske anfald. Generelt sygdommen er den samme i dens manifestationer med epilepsi, er imidlertid ikke observeret tab af bevidsthed under angrebet, og eleverne reagerer på lys, så længe der er en krampe. Hvad sker der i dette tilfælde er årsagen til de ufrivillige muskelsammentrækninger - er stadig ikke klart. Til behandling påført kognitiv terapi.

behandling

Hvad er en krampe, og hvordan skal det behandles? Dette er et vigtigt spørgsmål for dem, der er ikke fremmed for denne ubehagelige fænomen. Kramper - det er helt sikkert en meget ubehagelig og ofte smertefulde symptom. For at forstå, hvad slags behandling til at bruge, skal du finde ud af årsagen, og hvis det er i fysisk sygdom, at overlade valget af specialistbehandling.

Hvis årsagen til kramper - forgiftning eller overdosis end nogensinde, er det nødvendigt at fjerne giftstoffer fra kroppen. Til dette formål sorbenter (enterosgel, aktivt kul, hvidt carbon). I svære tilfælde en maveskylning.

lægemiddelterapi

I tilfælde af epilepsi, er antikonvulsiva tildelt, såsom "Epimil", "Phenobarbital", "ethosuximid." Disse lægemidler reducerer varigheden og intensiteten af angrebene. De skal udpege epileptolog under hensyntagen til de individuelle karakteristika hos patienten, da mange medikamenter har alvorlige bivirkninger. Det er nødvendigt at følge anvisningerne nøje, uden at bryde doseringen og overholde reglerne i opbevaring af lægemidlet.

Når encephalitis udpeget antipsykotika, antiepileptika, vitaminer, nootropica. Behandling svarer til sværhedsgraden og ætiologien af sygdommen.

Meningitis (betændelse i meninges) forårsager kramper i kun de mest alvorlige tilfælde. For at eliminere dem udpeget antikonvulsiva, til behandling af den underliggende sygdom - bredspektrede antibiotika.

resultat

Der er flere grunde til dette symptom som en krampe. Hvad er det, vi fandt ud af, og det er indlysende, at et symptom på en alvorlig nok. Men panik er bestemt ikke det værd. Korrekt behandling kan i væsentlig grad lindre angreb og reducere deres frekvens i epilepsi, og andre sygdomme, der forårsager kramper normalt reagerer godt på behandling med lægemidlet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.