FinanserSkatter

Klassificering af skatter

Ifølge skattelovgivningen, der er en klassifikation af skatter,

som er retningsgivende og kriterium, som er emnerne for deres fabrikat og modtage betalinger på dem.

 • Føderale skatter, der fastlægger den skattelov og betales på hele området i Den Russiske Føderation. (Moms, indkomst skat, virksomhedernes overskud, told og gebyrer, statslige opgaver, miljøafgift)
 • Regionale skatter, der er indført ved lovgivningen i RF fag og betalt i deres område (ejendomsskat, transport skat, moms). Skat fordele, satser, procedure og betalingsbetingelser, er indstillet former for rapportering for hver region.
 • Lokale skatter og afgifter administreres af de lokale myndigheder og er forpligtet til at betale på det område af kommunerne (jord skat på ejendom af enkeltpersoner, reklame).

Klassifikation af skatteyder kategori af skatter og afgifter adskiller dem i dem, der betaler individer (personlig indkomstskat, ejendomsskat af fysiske personer, ejendomsskat, modtaget ved arv eller gave.) Der er skatter, der er betalt af organisationer (indkomstskat, ejendom organisation). Den største gruppe af skatter, er denne blandede betalte skatter, samt organisationer og individuelle iværksættere (moms, punktafgifter, told og statslige afgifter, grundskyld med ejeren af køretøjet)

Traditionelle russiske klassifikation af skatter i henhold til metoden for opkrævning af alle afgifter er opdelt i direkte, indirekte, skatter og afgifter:

 • Direkte skatter er betalt på indkomst eller ejendom betaleren, kan deres størrelse beregnes nøjagtigt (skat, indkomst).
 • Indirekte skatter beregnes vanskelige at i sidste ende betale dem forbrugsgoder og tjenesteydelser (punktafgifter, moms, moms, moms), det vil sige, at prisen på varerne.
 • Gebyrer og afgifter

Skatter betales til budgettet er opdelt i faste og justerbare. Fast, dem, der kommer helt til et specifikt budget på føderalt, regionalt eller lokalt plan. Regulators også samtidigt og proportionalt fodret til de forskellige budgetter, i henhold til loven (personlig indkomstskat, overskud skat).

Afhængigt af formålet med anvendelsen er vigtigt at følge typer af skatter og deres klassifikation:

 • generelt (abstract)
 • mål (særlige).

Generelt overført til budgettet som helhed og specifikt til finansiering af specifikke udgifter fra statens budget. For eksempel er den særlige afgift på landskabspleje eller til brug for undervisning i landet.

klassifikation skat i praksis revisor inddeler dem i presserende og kalender, afhængigt af, hvornår betaling. Desuden er der i praksis, tager hensyn til de skatter, der tilbageholdt fra indkomst og overført til budgettet, som betales af overskud og er inkluderet i prisen på varer og tjenesteydelser.

Ifølge den genstand for beskatning differentiere afgiften:

 • indkomst (for virksomheder) og indkomst (for personer)
 • ejendom,
 • for en bestemt type aktivitet.

For virksomheder tegnede sig for al den løsøre og fast ejendom, som er på de faste aktiver i balancen. For personer under ejendommen for at forstå den jord, køretøj, ejendom modtaget som en gave eller arv, ejendom.

Under overskud i virksomheden forstå forskellen mellem indtægter og udgifter, dvs. nettoindtægt uden omkostninger. Enkeltpersoner betaler skat som en samlet totalindkomst, samt med de enkelte typer af indkomst, såsom udbytte, gevinster, præmier. Nogle typer af varer, der pålægges punktafgifter, uanset indkomst, såsom alkohol og tobaksvarer. Ved gennemførelsen skatteyderen af varer omfatter mængden af indirekte skatter i prisen på varer og flytter betaling af køberens skuldre for at kompensere for deres omkostninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.