Sport og FitnessVægttab

Hvorfor har vi brug for motion for at tabe en person?

De første tegn på en person "træthed" begynder at dukke op så tidligt som 25 år. I årenes løb, vil denne tendens kun fremskridt. I en alder af 30 kvinder er begyndt at kæmpe for at beskæftige sig med hensynsløse flod af tid, der forsøger at vaske væk engang ung og frisk pige ansigt alle tegn på ungdom og skønhed. Men ikke at turde bryde den kvindelige ånd, når det kommer til skønhed. Mange repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden forsøger at forestille sig alle tænkelige teknik, herunder øvelser for slankning ansigtet, som er generelt anerkendt at hjælpe med at standse tikkende af det biologiske ur.

Professionelle kosmetologer mener, at arbejdet med den person, du vil begynde at bruge, når de tegn på ældning endnu ikke manifesteret sig selv. Øvelse for vægttab ansigtsbehandling med til at styrke tonen i musklerne i ansigtet, samt permanent bevarer fleksibilitet og elasticitet i huden. For at 40-år i ansigtet er ikke trukket en klar oversigt tillid til deres overlegenhed rynker, med 20-årige bør gøres en aktiv indsats feysbildingom. Så det er nu betegnes som øvelser for slankende ansigtet. Komplekset af øvelser hver charmetrold kan træne selv alene, definere dine "svage" steder og spørge dem stor fysisk "acceleration". For eksempel, at et par af effektive tricks hjælpe dig slippe af med buttede kinder og en lille flænge, og vil også gøre halsen slank og uden unødvendige rynker.

Motion № 1. Smile kæmpede egen refleksion i et spejl, efter anvendelse pegefingrene i siderne til mundvigene. I dette tilfælde skal musklerne i mund og kinder være spændt på grænsen af deres fysiologiske funktioner. Opholder sig i denne "interessant" position må ikke være mindre end 30-40 sekunder. Efter at have slappet og efter et par minutter hvile gentage denne uhøjtidelig øvelse.

Øvelse nummer 2. stamme stærkt kind område og hage, med munden på vid gab. Underkæben er det nødvendigt at skubbe fremad. Nidkær behøver ikke ikke at få ledskred. I dette tilfælde er der også stress og udøve musklerne i nakken. Motion bør heller ikke overskride 30 minutters tid barriere.

Øvelse № 3. Det skal klemmes mellem tænderne både læber og mundvigene til at strække i et smil. I dette tilfælde ender munden bør maksimalt trækkes sidelæns og opad. Forsinkelse denne position i et par sekunder og derefter slappe af.

Øvelse № 4. forstået fingre underlæbe og træk det nedad, så den nederste række blev udsat tænder og tandkød. I denne stilling skal være muligt at smile, dræning nakkemusklerne. Øvelse til at gøre flere gange med intervaller på 30-40 sekunder.

Øvelse nummer 5. at hvile hagen på hænderne. Hands tidligere sat på en hård overflade. Efterfulgt afsløre munden, overvinde modstanden i hænderne. Gør to eller tre gange.

Det er ingen hemmelighed, at hvis ikke systematisk "bygge" dit ansigt, det gradvist begynder at miste sin klare kontur. Samtidig sker der en gradvis hængende kinder, som kun understreger rynker omkring munden, og derefter frækt begynde at gå efter ekstra hager, selv om a priori denne fremspringende del af ansigtet skal være unikt. Ak, hvis du ikke gør øvelserne for slankende ansigtet, hans muskler begynder at atrofi meget hurtigere end resten af kroppens muskler og muskelfibre selv omdannes til fedtvæv, som holder i sine celler et stort antal unødvendige og vanskeligt at output væske. En sådan person bliver en formløs, rynket oppustelig pude, som er umulig at skjule selv under stokilogrammovye lag doroguschy kosmetik. Øve øvelser for slankning ansigtet i en ung alder kan permanent forhindre fænomenet visnen og for tidlig ældning. Hvis årene stadig formået at efterlade mærker på forsiden af damen, de enkle ansigtet øvelser vil helt sikkert hjælpe slippe af mange af dem.

Hvad kunne stå dame sport narrestreger? Forudsat at sådanne fysiske træningssessioner vil blive afholdt regelmæssigt, mindst 3-4 gange om ugen i 10-15 minutter, toning muskler svækket i årenes løb, en lille stigning i deres volumen og forbedre blodforsyningen til sarte væv og overordnede slankende ansigt uundgåelig. På forsiden vil det påvirke det mest positive og effektive måde: stigende i løbet af træning musklerne strammes det væsentligt, hadefulde vil brænde kropsfedt, og med dem - og køre de trykkede rynker. På bare et par måneder af klasser feysbildingom person kan "miste" 5, og derefter alle på 10 år!

Synlige resultater i ansigtet skal vises efter den anden uge af aktiv træning. Men for at begynde de mærkbare ændringer i muskler og ansigts kontur, det tager tid og tålmodighed. I feysbildinge meget afhænger af den oprindelige tilstand af den person: jo ældre de ser, jo mere sandsynligt og mere mærkbar det vil være synlig på resultaterne. De første rynker vil glatte ud efter en måneds træning. Så alt vil gå på stigende. Det vigtigste er ikke at dvæle ved de første resultater er positive og fortsætte med at gøre øvelser for muskuløs ramme ansigtet i alle forhold, der ikke lod sig en tjeneste. Den bedste belønning for enhver kvinde til at være sin egen refleksion i et spejl, som vil være i mange år for at behage hendes ungdom og skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.