SkønhedHudpleje

Hvordan søger rødme

Foretag en kvinde attraktiv og smuk det hjælper den rigtige makeup. Hvordan søger rødme, så de ikke kun indrettede, men det ser ud og korrigeret? Det er nødvendigt at anvende kosmetik i et veloplyst rum, til at rense spejlet, for ikke at gå glip af en del og alle ensartet gyldent.

Hvordan vælger en rødme?

De bør være mørkere end ikke mere end to farver. Brug bronzer-blush er bedst for dem, der har nok naturlig mørk teint eller solbrændt hud. Dette vil gøre det muligt tan se naturlig. Før du begynder make-up program, skal du bestemme for sig selv, hvilke områder du ønsker at skjule, og som tværtimod, for at understrege. Så for at skjule den manglende behov for at bruge de mørke toner af rødme. Bright, tværtimod, stigning og fokus på de nødvendige dele af ansigtet.

Hvordan søger blusher, baseret på formen af ansigtet?

Piger med en firkantet ansigtsform nødvendigt at bruge den følgende teknik belægning: Påfør lyse farver og overlejrer dem på kinden i form af en aflang trekant, stræber efter at ørerne.

Når trapetsepodobnoy form, hvilket er kendetegnet ved et bredt nedre del af ansigtet, blush, anvende mørke farver på kinderne og panden.

For en trekantet form egnet lyse farver. Kun skal de anvendes på kinder og hage, i hvert fald ikke på whisky.

For diamant-formet ansigt, når domineret af høje kindben, bør generelt undgås rødme. Og hvis du bruger det kun på de dele af ansigtet, såsom pande og hage.

For at afrunde den visuelle gøre et ovalt ansigt, bør anvendes på kinderne rødme mørke toner fra templer til munden, uden om talen område af kindben.

For at justere formen af ansigtet med makeup, er det vigtigt at huske disse grundlæggende regler.

Hvordan søger rødme afhængigt af hårfarve?

Du skal vælge kosmetik, også baseret på farven på dit hår. Så som regel blondiner passer til alle nuancer, vigtigst af alt, god skygge blush. For at opnå det smukkeste makeup, anvende dem til ansigtet, når skyggen og læbestift.

Brunetter kan også bruge forskellige nuancer af blush, men det er stadig bedre at give fortrinsret til lysebrun, beige og fersken toner. Undgå farvestrålende blomster, ikke at se latterlig og vulgære.

Rødhåret piger bør undgå mørke og lyse farver. For at understrege den makeup skal du bruge blide farver beige eller lyserød. Pålægge deres omkostninger på kindben og kinder.

Hvordan søger rødme af forskellige typer og teksturer?

Ud over en bred vifte af farver, er der også forskellige former for kosmetik. Således bør de konventionelle tørre eller maling-bolde påføres på ansigtet efter brug af pulveret. Denne type anbefales at bruge de piger, hvis hud er tilbøjelig til fedt.

For dem, der har det tørdragt rouge med en cremet konsistens. De bør anvendes over fundament og fastsætte en konventionel pulver.

Flydende blush i gelform påføres den klare eller let dækket med make-up foundation ansigt. De er ikke anbefales til dem, der har tør hud.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.