SundhedPræparater

Hvilken slags salve på arrene til at vælge?

For nylig, at komme af med ar eller ar på huden var næsten umuligt. Men til dato har hele situationen ændret sig radikalt - eksperter har opfundet mange måder at håndtere de forskellige uregelmæssigheder i huden, herunder således de dybe ar. Oftest er omkostningerne ved disse metoder ret store, men stadig tilstedeværelsen af grimme og uønskede ar i ansigtet (eller det samme i andre dele af kroppen), tvinger folk til at bruge nogen penge, så slippe af med dem. Men der er ikke meget dyre midler, om end ikke så effektive.

Creme og salve til ar - de mest populære middel. Dette skyldes primært, at de let kan bruges i konventionelle hjem. Fra i dag kan du købe følgende lægemidler:

Salve til healing ar "Kontraktubeks". Dette værktøj fjerner ganske effektivt lavvandede ar på huden. Det beskadigede område skal gnides salve 2-3 s. en dag i tre måneder. For at styrke denne "Kontraktubeks" effekt anbefales i kliniske omgivelser indgives under huden ved hjælp af ultralyd.

"Spenko" siliciumskiver. Disse plader er lavet af silikone og er i det væsentlige gennemsigtig. Dimensioner -. 10x10 cm Denne funktion effektivt bekæmper med næsten alle typer af ar. plade bør anvendes på det beskadigede område og låses med elastikbind eller plaster. To gange om dagen er det nødvendigt at fjerne og vask. En fuldt behandlingsforløb - op til 4 måneder, det er direkte afhængig af dybden af ar.

Salve til ar "Kelofibraza". Dette produkt er fremstillet i Tyskland og bruges til blød glat hud. Hvis det betyder at bruge regelmæssigt, det forbedrer blodcirkulationen, og har en markant antiinflammatorisk effekt.

Flydende creme, baseret kollodium med silikone. Efter nøje at trække på arret, cremen stivner og efterhånden bliver til en forholdsvis tæt film. Hun presser vommen og fremragende fremmer heling af ødelagt væv. Afhjælpning påføres 2 gange om dagen og er ikke vaskes af. Cremen er meget effektiv mod uønskede ar i områder med forholdsvis sarte hud.

Liniment af ar på hans ansigt «Scarguard». Værktøjet påføres ved hjælp af en speciel børste til ansigt og øjeblikkeligt tørrer, hvorved der dannes en transparent film. Denne film forhindrer irritation af beskadigede væv, som om klemme dem og derved fremme heling. Som en del af salve - silicone, aktivstoffer og vitaminer, blødgørings- arvæv. 2 skal anvendes to gange om dagen (1-6 måneder), afhængig af dybden af et ar.

Fløde af ar kaldet «Zeraderm Ultra». Det betyder, efter nogen tid, hvorefter det anvendes, det danner en fast vandafvisende membran virker på molekylært niveau for beskadiget hud. Denne creme bruges ofte efter operation samt til behandling af børn. Produktet har en god egenskab beskyttelse mod skadelige UV-stråler, og på toppen af det kan anvendes sikkert til kosmetik. Netop fordi Zeraderm Ultra er det bedste middel mod ar på hans ansigt. Anvendelse: cremen påføres 2 gange om dagen (2 måneder).

Salve ar er kun effektiv i det tilfælde, hvor skader på huden er meget lavvandet. For store og dybe ar er behov for meget mere effektiv, potente metoder - laser, hormonterapi, slibning, ultralyd. Creme, der opløser ar, anbefales som et supplerende redskab, samt til forebyggelse af forekomsten af enhver hud sår. Enhver salve på arrene vil være mere eller mindre effektiv, hvis man bruger det regelmæssigt i løbet af udtrykket anført i de instruktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.