SundhedPræparater

Hvad er de kvindelige hormoner i pillerne?

Sex hormoner til kvinder i deres krop er meget vigtige. Men sidst blevet ret hyppige hormonelle forstyrrelser, der kan være forbundet med et dårligt miljø, konstant stress og andre negative faktorer. For at bringe indholdet af disse elementer i normen, er det blevet udviklet specielle forberedelser - kvindelige hormoner i p-piller. De er ikke blot hjælpe en kvinde til at være sund og smuk, men også beskytte det mod uønsket graviditet.

De store kønshormoner

De vigtigste hormoner hos kvinder - en progesteron og østrogen. I æggestokkene østrogen produktion sker, som påvirker sundhedstilstanden og seksuel modning af messen køn. Hertil kommer, at dette hormon påvirker dannelsen af former og bløde dame karakter. Hvis kroppen lider af en mangel på østrogen, begynder det at ældes hurtigt, men for meget af det kan føre til forskellige lidelser og sygdomme, såsom overvægt, eller værre, en godartet tumor. Progesteron er også vigtigt for kvinders sundhed, fordi det afgør fordelingen af fedtvæv, dannelsen af bryster, kønsorganer, udvikling af embryo. Udvikling af dette hormon sker corpus luteum af æggestokkene og moderkagen.

Anvendelse af hormoner

For at eliminere hormonelle forstyrrelser i kroppen af en pige ved hjælp af kvindelige hormoner i pille. Dette er nødvendigt, fordi de ustabile hormoner kan forårsage alvorlige konsekvenser såsom pludselige blod tryksvingninger, forstyrrelser i menstruationscyklus, kronisk træthed, fordøjelsesproblemer, hovedpine. Alt dette er sikker på at påvirke den fysiske form: måske udseendet af acne, acne, hår bliver fedtet, huden begynder at skalle af. Også, hormonale midler anvendes ofte som svangerskabsforebyggende midler, hvorved man undgår en uønsket graviditet. Netop på grund af denne kvindelige hormon piller er ofte blevet brugt.

Typer af hormonpræparater

Hormonale midler, fremstillet i form af tabletter kan opdeles i to typer:

  1. Kombinationsprodukter. De omfatter analoger af de vigtigste kvindelige hormoner - progesteron og østrogen. Disse midler virker således at en undertrykkelse af ægløsning, de uterine epitel væv ændringer. Dette fører til det faktum, at et befrugtet æg ikke kan knytte til livmodervæggen. Således er disse stoffer forhindrer opfattelsen af barnet. Desuden er de brugt, når en kvinde har smertefulde perioder. Ved at følge medicin omfatter sind: "Mersilon", "Rigevidon", "Novinet" osv
  2. Progestin lægemidler. De indeholder progesteron analoger syntetisk fremstillede. Mekanismen for deres virkning på den kvindelige krop i det væsentlige svarer til den første slags præparater. Udover svangerskabsforebyggende egenskaber, er progestin-eneste kvindelige hormoner i pillerne anbefales til ældre kvinder. Dette skyldes det faktum, at i en alder af 50 år for modne damer stopper æggestokkene, dvs. kvindelige hormoner ikke længere gyldige. I denne forbindelse kan du modtage en mangel på calcium, hvilket fører til knogleskørhed, tør hud, rynker, og udviklingen af åreforkalkning.

Det skal bemærkes, at det er nødvendigt at tage stoffer af denne art, hvis de er ordineret af en læge, endokrinolog eller gynækolog. Efter alt, kan den forkerte brug af hormonelle stoffer forårsage alvorlig skade på kroppen af kvinder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.