Af teknologiMobiltelefoner

Hvad en flot finish på den billige telefon "Android"? Sådan vælger telefonen billig, men god?

Telefoner indtager en stadig mere fremtrædende plads i livet for ethvert menneske. Det hele starter med hverdagsagtige ting som et vækkeur, business korrespondance eller kommunikationsmidler og slutter lomme gateway til internettet og underholdning fabrikken.

Med kan gøres fremskridt ingenting, brugere bare nødt til at vænne sig til det, de køber den rigtige model. Men med købet som sådan, der er vanskeligheder. De er nemme at forklare - prisen på intelligente enheder og smartphones, herunder ganske høj.

Og i betragtning af prisen i dollars og sidstnævnte Selvfølgelig kan ikke alle har råd til at købe flagskibet enhed fra den velkendte selskab. Fordi der vil være argumenter om, hvordan man vælger telefonen overkommelige, men god.

valg af vanskeligheder

Den første ting, der skal bestemmes, er ikke en model eller endda til virksomheder, der fremstiller mobile enheder og operativsystemet. Det er på dette punkt er der en del diskussion, siger de, som er bedre og hvorfor gider at vælge.

Sådanne spørgsmål er ikke nødvendigt at beskæftige sig med, i det mindste i denne artikel. Det er kun nødvendigt at fastslå, at i dag de mest almindelige tre mobile platforme - iOS, Android, Windows Phone.

Og dette valg, og du er nødt til at gøre. Først da vil begynde spørgsmål som, hvad telefoner er gode og billige sensing mv Alligevel beslutter de operativsystemer.

Lad os sige, at du vælger "Android" som den mest afbalancerede udgave på mange måder. Det er rimeligt, fordi de virksomheder, der producerer sådanne produkter, der er, og derefter vælge fra hvad der vil. Det har et klart plus.

Valget af producenten

Problemet er, hvordan man vælger en god billig telefon er, at producenterne til at reducere produktionsomkostningerne afvise nogle ting, som brugerne har behov for. I valutareserven, uden hvilken det er muligt at gøre.

Telefoner på operativsystemet "Android" gøre mange virksomheder. Du kan finde gode muligheder dosttochno og fra producenter som HTC, Sony, Nexus, Samsung og snesevis af andre virksomheder i verdensklasse.

De adskiller sig primært i design. Jern, der talte på et emne som gode billige telefoner "Android" i almindelighed er ikke en afgørende faktor. Det er faktisk ikke den bedste - derfor den lave pris. Fordi du har brug for at fokusere på noget andet. Dette var lidt lavere.

faldgruber

En af de mest alvorlige ulemper, som er godt for billige telefoner på OS - manglen på opdateringer. Det faktum, at i dag er udviklet den næste version af "Android", Marshmallow. Produktionen, i mellemtiden, lanceret en lang Lollipop. Du har endnu ikke ved, hvad det drejede sig om, men vent et sekund.

På trods af dette, er gode billige telefoner er udstyret med, i bedste fald, KitKat, som er den tidligere generation. I de fleste tilfælde er det endnu ældre versioner, såsom 4,0 og 4,1. Intet galt med dem, selvfølgelig ikke, men det er et gammelt operativsystem.

Denne situation gælder ikke for de største industrivirksomheder. De har ret til at bruge de nyeste versioner af OS. Men det paradoksale er, at telefonerne er billige, men god touch telefoner sådanne virksomheder simpelthen ikke udstedes. Det giver ingen mening at bruge penge på low-end modeller. Bedre lave nogle dusin mestre, og de vil stadig købe. Bare navnet på selskabet gør sit arbejde. Så vi bliver nødt til at vælge mellem andre muligheder.

valg af aspekter

Ligesom alle andre komplekse enheder, håndholdte suppe drøftet i dag har en række karakteristika, kun at studere som du kan træffe en informeret og uddannet valg. Uanset billige telefoner, men god, touchscreen telefoner eller ej, den tekniske komponent er afgørende i denne sag.

Så du er nødt til at beskæftige sig med mange ting, men særlig opmærksomhed bør fokusere på de skærmindstillinger. Ingen mindre vigtige ting er batteriet og kameraet. Bit podrazobravshis i jern, kigge efter processoren og hukommelsen.

På det operativsystem, det allerede er blevet sagt nok. Et andet vigtigt aspekt - er udformningen af indretningen. Nægt vigtigheden af udseendet af fjollet, men her er definitionen af skønhed i hver person af deres egne, så du bør ikke generalisere.

Og kun ved at tage hensyn til alle disse faktorer, vil du være i stand til at se , hvilken telefon er god og billig på samme tid. Og så er du i stand til at foretage et informeret valg, og ikke bare stikke fingeren ind i den første smartphone.

display Egenskaber

Dette parameter afhænger af mange ting. Skærmstørrelse påvirker din evne under brug. Så bestemme det område, hvor vil vælge en god billig telefon, er opmærksomme på det.

De mest almindelige diagonal - fire og en halv inches. Det kan siges, den gyldne betyde for disse anordninger. Visningen af denne størrelse kan allerede være ganske praktisk at se film, læse bøger og spille spil, og på samme tid, det passer i lommen. Gadgets med større diagonal har en større vifte af muligheder, men bukser er nødt til at gentage.

Desuden er enheder med en diagonal på fem inches og derover ikke er omfattet af definitionen af lave omkostninger, fordi sådanne beløb ikke koste enheder.

I denne henseende, bortset fra størrelsen, se, og selv for afgørelsen. Dette er en afgørende faktor for billedkvalitet. Hvis vi tager den diagonal på fire og en halv inches, opløsning på 1280 x 720 pixels er nok. Mindre - kvaliteten er ganske lav, og hvis højere, vil prisen på en god billig telefon stige. Men hvis du finder et budget mobiltelefon med en opløsning på 1920 x 1080, dele med alle - vil folk være meget interessant.

Processor og hukommelse

Gode billige mobiltelefoner, fordi fabrikanten har formået at finde en balance mellem prisen på komponenter og deres magt.

Med den processor du har brug for at være opmærksom på flere nøgletal. Dette er primært en model og generation - de kan findes ved at kopiere navnet fra beskrivelsen i søgemaskinen. Så bare læst, at slået ud i de første par links. Du ved, om at tage den slags ting. Den anden parameter - taktfrekvensen. Du skal vide én ting: jo større det er, jo bedre bliver resultatet.

Hukommelsen kan være RAM og intern - begge er til stede altid. RAM bestemmer antallet af mulige operationer, der udføres samtidigt. En god billig telefon har typisk en parameter GB, selvom det er muligt at mødes med 512 MB og 2 GB. Fortrinsvis naturligvis den sidste mulighed. Men du er nødt til at arbejde hver dag er helt nok til en "koncert". Hvis hukommelsen er mindre, er der ikke længere muligt at sige, hvad der vil være den ydeevne.

Indbygget hukommelse også bestemmer, hvor meget data kan skrives uden uvedkommende enheder. Generelt er dette tal er ikke kritisk, så længe telefonen var en slot til hukommelseskort.

batteri

Hvilke telefoner er gode og billige, berøring samtidig med disse parametre? Her spiller en vigtig rolle på arbejdspladsen. Strøm kan ikke være meget stor, så længe du har nok til de daglige opgaver. Men her er den afgift enheden er ikke særlig rart i hvert par timer. Og det gjorde ikke afhænge af dens pris.

Så vælg den største indikator, som kan finde. For budget muligheder karakteristisk tal på to tusind mAh batteri, plus eller minus to hundrede. Hvis du finder noget mere, men stadig velegnet til andre parametre - tage uden tøven.

kamera

Hvis du ikke kan forestille sig et liv uden billeder, er opmærksomme på den indbyggede telefon kamera. I virkeligheden, i nutidens mobile gadgets de normalt selv to - på bagsiden og forsiden, designet til selfie. Den første bedre end den anden, per definition.

Bør være opmærksomme på sådanne parametre som antallet af pixels, en flash, eller mangel på samme, samt ekstra funktioner som autofokus, ansigtsgenkendelse og så videre. D.

For de fleste billige modeller karakteristisk parameter fra 8 til 13 megapixel. Dette er tilstrækkeligt til kvalitativ amatør fotografering i et venligt miljø (uden regn, tåge, og under almindelig lys).

Hvordan ved du, hvad du har brug for?

Faktisk er den afgørende faktor, når de køber en smartphone - det kræver for ham. Det er ikke til dets tekniske egenskaber, nemlig det faktum, at du kommer til at gøre med det. På denne side af problemet ikke altid tænke, og det er meget vigtigt.

Spørg dig selv, hvad du har brug for fra en ny telefon? Det er, når du kan og indstille de relevante søgeparametre i online butikken. Af den måde, kan de krav, være meget forskellige, op til "imponere sin hældning" - denne mulighed er naturligvis ikke på menuen, men du kan stole på mærket, designet og størrelsen af displayet.

Generelt kan vi ikke sige, at de siger, de bedste og billig telefon - denne ene. Og andre ikke er opmærksomme. Alt fungerer ikke godt. Lav pris betyder lavere kvalitet i arbejdet for en af de funktioner, som blev nævnt tidligere. Så har du stadig nødt til at vælge mellem hastighed og stor-skærm, høj kvalitet billede, et godt kamera, et dyrt glas, mærkenavn, og så videre. D. Listen er ganske lang. Og med at du er nødt til at arbejde.

Så vi var, hvordan du vælger telefonen overkommelige, men god.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.