ComputereUdstyr

Fordele nettop

Du har besluttet at købe en ny computer-udstyr, eller udskifte den gamle. Hvad skal man vælge som en arbejdscomputer? Det hele afhænger af dine behov og præferencer.

For en lang række specifikationer nettops er ikke langt bagefter fra deres ældre brødre - stationær. Har nok plads på harddisken, nok hukommelse. Den eneste forskel - manglen på en hurtig grafikkort og en kraftig processor. Men er det nødvendigt i det daglige arbejde med kontorprogrammer? Lad os se fordelene ved kompakte computere - nettop til andre enheder:

  • Før stationære computere - mulighed for nemt at bevæge sig, et kompakt forbindelse til skærmen og fjernsynet.
  • Før 15 "-19" bærbare computere - kompakthed, lette vægt og pris.
  • Før netbooks og tablets - evnen til at forbinde til en større skærm og styre et fuldt tastatur.

Selvfølgelig kan du tale i lang tid om fordele og ulemper, men alle vælger enheden til at passe dine mål. Alle nettop udstyret med netværkskort, som gør det muligt at oprette forbindelse til netværket nettop, kontor eller hjemme. 6 USB-porte kan du tilslutte alle enheder - printere, yderligere eksterne harddiske, ekstern cd-rom, video kamera. Der er indgange til hovedtelefoner og mikrofon.

Desuden bruger speciel software, kan du lave en nettop server. Ja ikke blive overrasket, forestille: multi-user regnskabssystem netværk lille virksomhed. Main applikation kører på en nettop. Medarbejdernes desktops eller laptops også nettops. Ingen ledninger - kommunikation via Wi-Fi. Hvis det er nødvendigt, serveren gør dette embede til at flytte til et andet rum - et spørgsmål om sekunder. Hvis du er interesseret, hvordan man gennemfører det - skriv til os på sanec300@gmail.com

Vælg dig selv og købe nettop og periferiudstyr, du kan her.

I vores online shop et stort udvalg af nettops og tilbehør.

Også i vores online butik, kan du se en oversigt over en af de flagskib mozheli nettops.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.