SundhedPræparater

"Amoxicillin" fra hvad? "Amoxicillin" angina. Sådan skal du tage "Amoxicillin"

Drug "Amoxicillin" - fra hvad? Hvilke sygdomme tager værktøjet? På dette spørgsmål, vil vi reagere snarest. Du vil også lære, hvad danner kendte antibiotikum produceret som det skal være, og så videre.

Generel information om udarbejdelsen

Inden besvarelsen af spørgsmålet om, hvordan man tager medicinen, "Amoxicillin", hvorpå bruger dette medie og hvilken del af det er, du har brug for at finde ud af, hvad alt dette er medicin.

Så "Amoxicillin" - er et antibiotikum, som tilhører penicillin gruppe, og har den bredeste spektrum af aktivitet. Han undertrykker hurtigt aktiviteten af skadelige bakterier til mennesker, som streptokokker, E. coli, Staphylococcus og så videre. Han ødelægger alle skadelige mikroorganismer ved at ødelægge effekter på væggene i deres celler. Af den måde, "Amoxicillin" er ødelagt i den menneskelige krop kun under indflydelse af enzymet penicillinase, eller såkaldt beta-lactamase.

Det skal bemærkes, at ikke alle bakterier er modtagelige for denne medikament, fordi der er dem, der forbliver uigennemtrængelig for dens virkninger. Det er derfor, der bør tages stoffet kun på recept, og først efter en grundig lægeundersøgelse.

Sammensætningen af aktiverne og frigivelsesform

Således stoffet "Amoxicillin", hvorfra acceptere? Som du ved, indikationerne for brugen af dette værktøj, er de samme, uanset hvilken form, hvori lægemidlet frigives.

I øjeblikket på salg der er flere typer af doseringsformer.

 • "Amoxicillin" - kapsel. Hver af dem indeholder det aktive stof amoxycillintrihydrat i en mængde på 500 eller 250 mg. Medicin sælges i karton 100, 50, 20, 16, 10 og 8 kapsler.
 • Filmovertrukne tabletter. Hver af dem indeholder det aktive stof amoxycillintrihydrat i en mængde på 500 eller 250 mg. Medicin sælges i karton 50, 40, 30, 20, 10 eller 24, 16, 12, 8 tabletter.
 • "Amoxicillin" granulat. Den fremstillet ud fra et sådant pulver (5 ml) suspension indeholder amoxicillin trihydrat i en mængde på 250 mg. Med hensyn til hjælpestoffer, de omfatter natriumsaccharin, natriumbenzoat, simethicon, gummi, vandfrit trinatriumcitrat, saccharose og smagsstoffer med en jordbær aroma, hindbær og grøntsager. Denne formulering sælges i hætteglas fremstillet fra brunt glas, 100, 60 og 40 ml. Også i pakken nødvendigvis indbefatter dosering spoon.

Den farmakologiske virkning af lægemidlet

Drug "Amoxicillin" fra hvad ordineret? Som nævnt ovenfor, et sådant lægemiddel er et antibiotikum bredeste spektrum af aktivitet. Effekten af sin optagelse kommer meget hurtigt. Ligesom andre penicillin medicin, er den i stand til at inhibere cellevægsyntese.

Alle "Amoxicillin" frigivelsesform baktericide og aktive over for gram-negative og gram-positive cocci.

Det bemærkes også, at lægemidlet hæmmer aktiviteten af mikroorganismer, der er følsomme over for penicillin G, samt forskellige anaerobe bakterier. Men virkningerne af "Amoxicillin" er ikke modtagelig for producerende stammer af beta-lactamase. Et sådant lægemiddel er sur, og det er derfor særlig effektiv ved oral administrering.

Indikationer medikament "amoxicillin"

Suspension, tabletter og kapsler af værktøjet bør kun træffes efter høring af en læge. Normalt læge har ordineret lægemidlet i tilfælde, hvor patienten er blevet fundet:

 • Kronisk eller akut luftvejsinfektion (fx pharyngitis, tonsillitis, bihulebetændelse, gennemsnitlig akut mellemørebetændelse, kronisk eller akut bronkitis, lunge absces, lungebetændelse).
 • Akutte eller kroniske infektioner i fordøjelseskanalen eller galdevejene (cholecystitis, peritonitis, tarminfektion).
 • Kronisk eller akut urinvejsinfektion (fx gonorré, urethritis eller pyelonephritis).
 • Sepsis.
 • Pustuløst bløddelsinfektioner.

Sådan skal du tage "Amoxicillin"?

Dette stof i enhver form bør kun tages indeni. Fødevarer påvirker ikke absorptionen af lægemidlet fra mave-tarmkanalen. I denne henseende kan det bruges til at behandle både før måltider og efter. Ifølge vejledningen, medicindosering varierer afhængigt af patientens alder og typen af sygdommen:

 • Voksne og unge over 13 år "Amoxicillin" (500 mg) administreret tre gange dagligt. I alvorlige tilfælde - 1, behandlingsforløbet - 1 eller 2 uger.
 • Drug "Amoxicillin" for børn i alderen 5 til 13 år ordineret 250 mg tre gange om dagen.
 • Børn fra 2 til 5 år - 125 mg tre gange om dagen.
 • Spædbørn i alderen 2 - beregning af kropsmasse i en mængde på 20 mg per kg legemsvægt. En sådan dosis ønskeligt opdelt i 3 doser. Behandling af børn med dette stof skal vare ca 5-13 dage. Intervallet mellem lægemiddeladministration - ikke mindre og ikke mere end 8 timer.

I tilfælde af at patienten har akut ukompliceret gonorré, når lægemidlet administreres i en mængde på 3 g (fortrinsvis i kombination med 1 g "Probenecid"). Kvinder anbefales at gentage dosis præcis én dag.

Instruktioner til fremstilling og anvendelse af suspensionen

Drug "Amoxicillin" børn ordineret meget ofte, faktisk børnene jævnligt lider af luftvejsinfektioner. Men børn under 5 år til at give en kapsel eller "Amoxicillin" pille kan ikke anbefales. For sådanne tilfælde er det kommercielt tilgængelige pellets, som anvendes til fremstilling af lægemiddelsuspensioner. Fremstilling er det ganske let: hætteglasset (til mærket) er nødvendigt at tilføje den afkølede kogt vand og derefter kraftigt rystet. I dette tilfælde bør du danne en temmelig tyk masse af gullig farve med aroma og smag af hindbær, jordbær eller frugt. Modtaget medikament kan opbevares ved stuetemperatur i omkring 2 uger. Før brug, er det ønskeligt at ryste suspensionen. måleske ene indeholder ca. 5 ml af lægemidlet.

Kontraindikationer

Behandles effektivt med dette lægemiddel luftvejsinfektioner (bihulebetændelse, pharyngitis, tonsillitis). "Amoxicillin" på kort tid er i stand til at lindre patientens lidelser og bringe det til en fuld helbredelse. Men eksperter anbefaler ikke at bruge dette stof, hvis:

 • allergiske sygdomme (fx høfeber, bronkial astma, allergi over for penicilliner og så videre.);
 • leversvigt;
 • infektiøs mononukleose;
 • dysbiosis;
 • lymfocytisk leukæmi;
 • amning.

bivirkninger

Det stof forårsager en masse bivirkninger:

 • Allergiske reaktioner (fx allergisk rhinitis, nældefeber, konjunktivitis, og i sjældne tilfælde anafylaktisk shock).
 • Negativ indvirkning på de gastrointestinale organer (opkastning, dysbiosis, kvalme, stomatitis, smagsforstyrrelser, diarré, glossitis, og så videre.).
 • Negativ påvirkning af nervesystemet (overdreven rastløshed, søvnløshed, depression, angst, svimmelhed, regelmæssige hovedpine og kramper).

Amning og graviditet

Oplysninger om de muligvis har mutagene, teratogene og embryotoksiske virkninger af lægemidlet "Amoxicillin" på fosteret nej. Imidlertid er dette stof koncentreret i modermælk - det bør overvejes, når du bruger lægemidlet, mens ammer din baby.

Godt at vide!

 1. Hos patienter med overfølsomhed over for carbapenemer og cephalosporiner bør tage hensyn til den mulige fremkomst af cross-allergi.
 2. Anvendelsen af denne type antibiotika er ineffektiv under akutte virale luftvejsinfektioner.
 3. Ved svære infektioner i fordøjelseskanalen, der er ledsaget af vedvarende opkastning eller diarré bør ikke gives stoffet inde på grund af sandsynligheden for dårlig absorption.
 4. Kronisk administration af dette stof bør være samtidig udpege og andre antisvampemidler.
 5. Særlig forsigtighed bør observeres for de patienter, der har identificeret allergisk diatese, bronkial astma, høfeber (eller pollinose) og enhver af tarmen sygdom historie.
 6. Kronisk administration af patienter højdosis bør overvåge effektiviteten af nyrerne og leveren, såvel som at udføre den generelle analyse af urin og blod.
 7. Under terapi er nødvendig for patienten at sikre tilstrækkelig indtagelse af væske.
 8. Langtidsbehandling er forpligtet til at tage hensyn til sandsynligheden for superinfektion ufølsomme bakterier.
 9. Ved observation patienten vandig afføring blandet med blod og slim, feber, bør mavesmerter mistænkes pseudomembranøs colitis. I så fald skal lægemidlet straks annulleret og ordinere den effektive behandling.

lægemiddelinteraktioner

Der er mange lægemidler, der øger effekten af "Amoxicillin" stof. Opskrift af sådanne lægemidler skal udstede kun en erfaren læge. Det skal også bemærkes, at den samtidige anvendelse af lægemidlet med "Probenecid" kan føre til øget koncentration "amoxicillin" blod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.