Mad og drikkevarerMadlavning Tips

200 ml - hvor meget er det? Tips til flydende måling i forskellige beholdere

Ganske ofte kokke og elskere af eksperimenter for at finde nye opskrifter, der straks ønsker at prøve. Alle instruktioner til fremstillingen af produktet er angivet eller foranstaltning i milliliter eller gram. Hvis der er i køkkenet madlavning vægte ingen vanskeligheder i forberedelsen af forskellige retter, men hvad med dem, der ikke har sådan en enhed? For eksempel, i opskriften givet til at tage 200 ml - hvor meget er det? Der er flere måder at måle væsken uden at forenkle livet for instrumentet.

teske

Det bør starte med den mindste. 200 ml - er, hvor mange skeer? Svaret på dette spørgsmål afhænger af tætheden af det produkt, der skal måles.

I én teskefuld indeholder 5 milliliter mælk. Det betyder, at der for 200 enheder, du har brug for 40 skefulde.

Almindeligt vand er det samme beløb. Følgelig 200 ml vand svarende til 40 teskefulde.

Mange mener, at en sådan væske, såsom eddike, lidt forskellig fra den normale densitet af vand, men det ikke er. Teskefuld plads 5 milliliter essenser.

spiseskefuld

Enhver husmor vil fortælle dig, at en lille ske er ikke meget bekvemt at måle flydende produkter. Især når det er nødvendigt temmelig stor volumen. I dette tilfælde er det nødvendigt at overveje en almindelig spiseske. Det er omkring tre gange mere små, hvilket giver det en klar fordel. Således, 200 ml - meget som i måling spiseskefulde?

Når måling af mængden af mælk i skeen blev konstateret, at det kan holde 20 ml. Derfor, for at udmåle 200 enheder, skal du tage 10 spiseskefulde mælk.

200 ml vand - det er sådan mange skeer? På trods af at mængden af en teskefuld af vand svarende til den mængde mælk i måleinstrumentet , de er lidt anderledes. Således i spiseskefuld tilføjet 18 ml af en simpel væske. Det betyder, at der for 200 enheder er nødvendigt at tage 11 skefulde og et par dråber.

Den næste opgave er at finde svaret på spørgsmålet: 200 ml eddike - det er sådan mange skeer? Som for denne væske, så er alt enkel. Dens massefylde er stort set identisk med vandet, så for at få 200 enheder essensen, du har brug for at tage så meget som 11 teskefulde vand og tilsæt et par dråber.

facetteret glas

Et af de foretrukne elskerinder af instrumenter til måling ingredienserne - er den nemmeste facetteret glas. Det er værd at huske, at det har såkaldte risici, som normalt hældes og hældte den målte produkt.

Først, lad os besvare spørgsmålet: 200 ml vand - det er sådan mange kopper? En sådan måling emne holder 200 enheder væske. Det betyder, at du har brug for en cut-glas ølkande vand.

Som for eddike, det er alle de samme, som det er tilfældet med vand. For essenser enheder 200 kræver et glas given væske.

Hvis vi måler et glas mælk, 200 ml - er, hvor meget? På trods af at densiteten af mælken er lidt større end den for vand eller eddike, deres volumen i efterfølgende briller fuldstændig ens. Derfor, for at opnå 200 enheder mælk, vil du har brug for en hel glas.

spisestue fad

Hvad elskerinde, når hånden er ingen skeer og kopper, men der er en fælles suppe parabol? Svaret antyder sig selv. Tilgængelig væske kan måles i en plade. Således, 200 ml - meget, som det griseri plader?

For at besvare dette spørgsmål må vi først vide, hvor meget plads en plade af en bestemt væske. Således, i supper skålen anbringes 500 enheder vand, mælk eller eddike. Det betyder, at uanset væske du havde brug for nogen, vil dens volumen være den samme.

For at få 200 ml vand, du har brug for at tage lidt mindre end halvdelen af målebeholderen.

Det er også tilfældet med mælk. For mængden pågældende, vil du har brug for mindre end halvdelen af pladen, fyldt med mælk.

Eddike måles analogt med de første to fremgangsmåder. For at få 200 ml eddike eller essens, du har brug for mindre end halvdelen af skålen væske.

te krus

Mange husmødre bruges til at måle den bekvemmelighed i et krus til te. Sædvanligvis beløbet er 300 milliliter. Er at forstå, 200 ml - meget som te krus?

Til denne beregning, du har brug for en grundlæggende viden om matematik kursus. 200 flydende enheder - to tredjedele af te kopper.

Derfor, for at få væsken i form af vand, mælk eller eddike, er du nødt til at tage en del tid te kop.

Medicinsk sprøjte

Denne metode kan også være nødvendigt at måle volumen af væske. På alle sprøjter altid angive deres kapacitet, og du kan selv nemt beregne den mængde, du har brug for. Qs sprøjte til 200 ml flydende foranstaltning - afhængig af den valgte størrelse.

Denne metode er ganske forældet, men ikke desto mindre bevist og præcis.

anbefalinger

Klar til at tilberede en ny skål, skal du have på hånden de nødvendige måleinstrumenter. Med dem, tilberedningen er meget enklere, og du behøver ikke at puslespillet over, hvordan skal tages mange skeer eller kopper.

Men der er tidspunkter, hvor værtinden ikke giver det nødvendige udstyr. I dette tilfælde, du kommer til de støtteforanstaltninger, der er beskrevet væske. Det er værd at nævne, at for udarbejdelsen af retter er bedre at bruge en enkelt måler. Hvis du er begyndt at måle briller, kan du ikke skifte til en ske eller en kop. Ellers risikerer du bare at blive forvirret og få ganske uventet resultat af det færdige fad.

Kog med glæde og i godt humør, så vil du få lækre kulinariske mesterværker, der vil efterlade nogen ligegyldig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.