Mad og drikkevarerVin og spiritus

Whisky Macallan - King skotsk whisky

Fans fyrig destillater sikkert hørt om den Macallan whisky, og måske endda prøvet det. Denne drink gør forelske sig i den første tår. Dens balanceret smag med en subtil aroma af røg uforglemmelig. Intet under drikken kaldet kongen af skotsk whisky. Og hvad med den lange spor af smeltet honning, kanel og espresso! Men forbrugeren (især i vores land) undrer sig: er det flaske fabelagtigt høj pris, men du kan finde, og gerne det samme, men helt acceptabelt. Hvorfor sådan spredning i omkostningerne? Hvorfra bringe "Macallan", hvordan det er lavet, og hvad mærke på markedet? Hvordan til at drikke destillatet og med hvilke mix? Til alle disse spørgsmål forsøger vi at besvare i denne artikel.

Historien om drik "Macallan"

Irland og Skotland skændes om retten til at blive kaldt fødestedet for whisky. Asken fra de seneste århundreder skjule sandheden fra os. Men her "Macallan", ingen tvivl om, blev født under den barske luft for Skotland og "fodrer" med vand fra bjergene gletschere. Distillery selv dukkede op i det XVIII århundrede, men kun modtaget et patent i 1824. Huset ændret mange ejere. Et karakteristisk træk ved Macallan whisky gav i slutningen af XIX århundrede, den næste vært, Roderick Kemp. Det faktum, at ... testamenteret til produktionen af døtre. Når du er i følsomme kvinders hænder, drikke blev delikat og blid. Kemp fik søstre mindste i Skotland kuber destillation. Hertil kommer, at i løbet af deres anvendelse er ikke to, som sædvanlig, men tre. Men, så at sige, den gammeldags måde, fru Kemp levet single malt produktionstype. Drik før flaske alderen i Tønder af hvid eg spansk, hvor der tidligere er gemt sherry "Oloroso".

Whisky "Macallan" i dag

Datter Kemp dannede Trust Macallan. Men tiden står ikke stille. Og i 1965, blev den tillid reorganiseret i et aktieselskab Kemp Macallan-Glenlivet Ltd. Det er denne inskription kan læses på de gamle flasker. Hvem ændret navnet på producenten - Den Edrington Group. Anlægget producerer seks millioner liter om året. Hvorfor, med sådan en betydelig "Macallan" produktionsvolumen betragtes som en af de dyreste drinks? Tre og en halv eller fire tusind rubler - det er den laveste omkostninger ved en flaske tolv-Macallan whisky. Prisen for et vedvarende drinks og endnu højere: "Estate Reserve" - 12 500 rubler, og "Oscuro", og gjorde alle 32 000. Og i 2007 på Christies flaske "Macallan Fine & Rare", 1926 solgt for 36.000 pounds . Således blev det slået rekorden whisky omkostninger. Samtidig er skruppelløse sælgere bejlen dig falske "Macallan", der sikrer, at flasken blev købt i toldfri butikker. Tro ikke det. Og, må ikke udsættes dit helbred i fare.

Hvad skal man betale den slags penge?

Single malt whisky Macallan er lavet af en meget lunefuld og uproduktive foder sorter Golden Promise byg (gyldne løfte), der vokser kun i dalen af Speyside (Skotland). Vi vil ikke her for at kede jer med en beskrivelse af alle langtidsholdbare ikke mindre end tolv år af produktionen af whisky. Vi bemærker kun, at det ikke tilføjer nogen farvestoffer eller karamel. Tør malt - spiret korn - over ovne, hvori der anvendes som brændsel skotske tørv. Han giver drikken en let røgsmag. Tønder sherry er ti gange dyrere end eg beholder, som afholdt bourbon. Men den vigtigste fase i produktionen af "Macallan" er "ægteskab" - blending alkoholer. Hvis guiden laver en fejl i proportioner - "ægteskab" vil fejle i sidste ende hele den lange arbejde vil komme til ingenting. Små kobber stills giver drikken oiliness, en fæstning og en behagelig frugtagtig smag. Og vandet, som blev fortyndet til den ønskede konsistens alkoholer, taget fra underjordiske kilder. Dette giver en vidunderlig drink usædvanlig blødhed.

Virksomheden produkter er: Whisky Macallan 12 år

Ruler "Macallan" byder destillater for enhver smag. Og siden halvfjerdserne i forrige århundrede, er deres produkter blevet meget populære. Berørte mode whisky single malt. Tidligere monosortovye alkoholer blev kun til fremstilling af blended whisky. Men siden tresserne virksomhedens ledelse tog en chance og blev hælde sine produkter i flasker til salg direkte til forbrugerne. Succesen var overvældende. Macallan 12 - de aktuelt tilgængelige whisky. Det er relativt let version af det klassiske hjem produkt. Det er blødt, det afbalancerede naturlægemidler og krydrede noter. I smagen af frugt toner høres og mugne træ. Farven på drikken dybe, honning-rav med et strejf af kirsebær træ farve. Sherry aroma mærkbar, men det er blandet ind i lugten af vanille. Eftersmagen er lang, det føltes tørv.

Macallan Vælg Eg 12

Dette bånd er tilgængelige i butikkerne til 3600 rubler. Vi drikker en delikat smag, der giver det noter af blomme, kirsebær og cremet karamel. En velafbalanceret smag med antydninger af søde krydderier som tager dig ind i den før-juletid. Blød varm vanille, ristede nødder og frugt noter skabe en atmosfære af komfort og hjem. Eftersmagen er lang. Farven på den gyldne drik. Dette mærke har optrådt kun i begyndelsen af dette århundrede, men har allerede vundet hidtil uset popularitet. Scotch Macallan 12 Vælg Eg alderen især egetræsfade (navnet antyder) sherry og bourbon. Træ spiller også en rolle. Det er den amerikanske, europæiske og spansk eg. Resultatet er en fremragende drik, der smagte en, du vil elske for livet.

"Macallan Fin Oak"

Der er en meget interessant samling serie Whisky - Macallan Fin Oak. Det første eksemplar af dette produkt er blevet indgivet til de sagkyndige et årti siden, i 2004. Og da flasken med denne udsøgte drik værdsat næsten sin vægt i guld. Monosolodovoe whisky tager lang - ikke mindst tolv år - med udløb i tre forskellige tønder. Europæisk egetræ giver drikken varm noter af krydderier, tørret frugt og chokolade. Pust af bourbon, som engang indeholdt i beholderen, giver whiskyen blomster aroma og sød vanille. Sherry tønder fra amerikansk eg tilføjer et strejf af karamel, kokos og citron. Whisky har mættet halm farve, har en frugtagtig smag vanille. Dens smag er udmærket afbalanceret, med en lang løkke, hvor krydderierne er gættet nuancer og eg. Vi kan sige, at i en flaske med denne tape er vedlagt ånd Skotland selv.

Atten "Macallan"

Det er også en enkelt-malt whisky. Men hvis tolv "Macallan" kan kaldes en smuk teenager med en afbalanceret karakter, hans voksne bror er meget vanskeligere. Dette charmerende macho, i hvilken, som den legendariske Preysli, tørre tusindvis af fans over hele verden. I 2004 Macallan - whisky 18 års aldring, er blevet anerkendt af autoritative udgave Whisky Magazine bedste i verden blandt lignende drikkevarer. Korn til det dyrkes udelukkende i Speyside, modnes drink i spansk sherry fade af hvid eg. Whisky har en varm rav farve med rødlige gnister har karamel sød smag. Smagen af drikken, "klistret", cremet, med en sløring af lynghonning. Det har også hørt en akkord af citrusfrugter, druer dis. Vedvarende eftersmag vil glæde dig med antydninger af espresso og chokolade.

"Macallan 1824"

Der er en meget dyre - men berettiget - en serie af whisky Macallan 1824 Collection. I sin produktion fabrikanten har afveget fra sine regler - for at bruge kun én slags korn. Faktisk på Macallan jord dyrkede marker tre sorter af byg - bare for denne samling. Fra det er særligt bemærkelsesværdigt "Estate Reserve". Denne whisky har en mildere smag og aroma end de andre prøver af linjen "Macallan". Det kan kaldes og en dame drikke. Men "Oscuro" - den stærkeste af hele samlingen. Den er skabt af "ægteskab" af forskellige alkoholer, der er afledt i tiden mellem 1987 og 1997. Fæstning af whisky er 46 og en halv procent. Hele kollektionen er kendetegnet ved de varme dufte af hjemmebagte kager, vanille, moden frugt, kanel, ingefær og honning. Citrusfrugter opdatere denne hyggelige idyl eksplosive unge gnister.

Gastronomi

Eksperter hævder, at den unikke smag af Macallan whisky lyder bedste soloer. Det er ikke nødvendigt at ydmyge ham, blandet med Coca-Cola og lignende pop. Ikke for det, blev han holdt i sherryfade i mere end tolv år. Drikker whisky anbefales let afkølet. Denne drik er velegnet til en venlig mandlig selskab i polstret læder kontor. Whisky vil glatte spændinger under business samtale. Som for romantiske datoer, kan du prøve at forberede pigerne til cocktails med Macallan. Dette vil udvande whisky fæstning, men vil bevare sin smag fremragende. Her er en simpel opskrift - "New Yorker" Bland i shaker og fyrre milliliter whisky, halvdelen af mængden af citronsaft og to bar skeer "Grenadine" (sirup af granatæble). Hæld i cocktail glas.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.