FormationVidenskab

Versioner af menneskets oprindelse. Grundlæggende teori om menneskets oprindelse

Til dato er der forskellige versioner af menneskets oprindelse på jorden. Denne videnskabelige teorier, og alternativ, og apokalyptisk. Mange mennesker anser sig selv for at være efterkommere af engle eller guddommelige kræfter trods overbevisende beviser for forskere og arkæologer. Hæderkronede historikere benægte denne teori, som den mytologi, der giver præference til andre versioner.

Generelle begreber

Fra tidernes morgen mand har været genstand for undersøgelse og ånden i de naturvidenskabelige fag. Mellem sociologi og naturvidenskab er stadig engageret i en dialog om problemet med at være og udveksling af oplysninger. I øjeblikket forskerne gav manden en specifik definition. Det biosocial væsen, der kombinerer intelligens og instinkter. Det skal bemærkes, at ikke én person i verden er sådan en skabning. En sådan definition kan være en strækning tilskrives nogle repræsentanter for fauna i verden.

Moderne videnskab har klart adskiller biologi og menneskelig essens. Søgning efter grænsen mellem de involverede i førende forskningsinstitutioner verden over komponenter. Dette område af videnskaben kaldet sociobiologi. Hun ser dybt ind i essensen af manden, der afslører dets naturlige og menneskelige egenskaber og præferencer. En holistisk syn på samfundet er ikke muligt uden inddragelse af data fra hans sociale filosofi. I dag mand - et væsen, der er tværfaglig i naturen. Men mange mennesker rundt om i verden bekymret over et andet problem - dens oprindelse. Det har tusindvis af års forsøg på at give et svar, videnskabsmænd og religiøse lærde i verden.

The Descent of Man: En introduktion

Spørgsmål af fremkomsten af intelligent liv uden for Jorden har tiltrukket sig opmærksomhed fra førende forskere i forskellige specialer. Nogle mennesker er enige om, at oprindelsen af mennesket og samfundet er ikke værd at udforske. Dybest set, så siger de, der virkelig tror på overnaturlige kræfter. Baseret på denne opfattelse af menneskets oprindelse, er det individuelle skabt af Gud. Denne version har snesevis af år i træk tilbagevise forskere.

Mens alle anser sig selv for nogle kategorier af borgere, i hvert fald dette spørgsmål vil altid begejstre og intriger. Senest moderne filosoffer begyndte at spørge dig selv og andre: "Hvorfor gør folk er blevet skabt, og hvad er deres formål med at være her på jorden?". Svaret på det andet spørgsmål vil aldrig være muligt at finde.

Med hensyn til forekomsten af intelligente væsen på planeten, så udforske processen er ganske reel. I dag dette spørgsmål forsøge at besvare den grundlæggende teori for menneskets oprindelse, men 100 procent garantere rigtigheden af deres domme, ingen af dem kan ikke give. I øjeblikket er arkæologer, videnskabsfolk og astronomer verden over udforske alle mulige kilder til livets opståen på planeten, hvad enten de er kemisk, biologisk eller morfologisk.

Desværre, på dette tidspunkt menneskeheden kunne ikke engang bestemme, hvilke århundrede f.Kr. var de første mennesker.

Darwins teori

I øjeblikket er en bred vifte af versioner af menneskets oprindelse. Men det mest sandsynlige og tættest på sandheden er teorien om den britiske videnskabsmand ved navn Charles Darwin. Det var ham, der gjorde et uvurderligt bidrag til den biologiske videnskab. Hans teori er baseret på definitionen af naturlig udvælgelse, der fungerer som den drivende kraft i udviklingen. Denne naturlige-videnskabelig udgave af menneskets oprindelse og alle levende ting på planeten. Grundlaget for Darwins teori formede hans observation af naturen, mens de rejser rundt i verden. Udvikling af projektet blev startet i 1837 og varede mere end 20 år. I slutningen af det 19. århundrede var englænder støttet af en anden forsker, naturforsker - A. Wallace. Kort efter sin rapport i London, indrømmede han, at det var Karl var hans inspiration. Så der var hele retning - Darwinisme.

Tilhængerne af denne bevægelse enige om, at alle typer af dyr og planter i verden er flygtige og er afledt af andre, tidligere eksisterende arter. Således er teorien baseret på forgængelighed af alle levende ting i naturen. Grunden til dette er naturlig udvælgelse. På planeten overlever kun de stærkeste form, hvilket er i stand til at tilpasse sig de aktuelle miljøforhold. Mennesket er netop sådan en skabning. Takket være udviklingen og ønsket om at overleve folk er nødt til at udvikle deres færdigheder og viden.

Teorien om indgriben

I hjertet af denne version af human oprindelse bør de udenlandske civilisationer. Det menes, at mennesker er efterkommere af de fremmede væsner, der har landet på jorden for millioner af år siden. Denne historie af menneskets oprindelse har flere udfletninger.

Ifølge nogle, folk er et resultat af krydsning med forfædrene til udlændinge. Andre mener, at alle fejl af gensplejsning af højere former for intelligens, der bragte homo sapiens fra kolben og sin egen DNA. Nogen sikker på folk var resultatet af fejl dyreforsøg. På den anden side, er det meget interessant og er en sandsynlig version af den fremmede indgreb i den evolutionære udvikling af Homo sapiens. Det er ingen hemmelighed, at arkæologer stadig finde i forskellige dele af verden talrige tegninger, optegnelser, og andre beviser, at de gamle mennesker har hjulpet nogle overnaturlig kraft. Dette gælder også for mayaernes, som angiveligt oplyste udenjordiske væsener med vinger på en underlig himmelsk vogn.

Der er også den teori, at alle menneskeliv fra oprindelsen til toppen af udviklingen fortsætter ved bebudet program lagt udenjordisk intelligens. Der findes alternative versioner af transmigration af jordboere med planeterne og konstellationer sådanne systemer, Sirius, Scorpio, Vægten, og så videre. D.

evolutionsteorien

Abonnenter af denne version mener, at forekomsten af mennesket på jorden på grund af ændringen af primater. Denne teori er langt den mest almindelige og diskuteret. Med udgangspunkt det, mennesket udviklede sig fra nogle arter af aber. Udviklingen begyndte i oldtiden under indflydelse af naturlig udvælgelse, og andre eksterne faktorer.

Teorien om evolution har nogle interessante beviser og vidneudsagn som arkæologiske, palæontologiske, genetiske og psykologiske. På den anden side, kan hvert af disse udsagn tolkes på forskellige måder. Den tvetydighed af de faktiske omstændigheder - som ikke gør denne version er 100% korrekt.

teori om skabelse

Denne gren har fået navnet på kreationisme. Hans efterfølgere benægte teorier af humane oprindelser. Det menes, at Gud skabte mennesket, som er den højeste bro i verden. Mennesket blev skabt i lighed med sin ikke-biologisk materiale. Den bibelske version af teorien siger, at de første mennesker var Adam og Eva. Deres Gud gjorde dem af ler. I Egypten og mange andre lande, religion går langt tilbage i gamle myter. Langt de fleste af de skeptikere tror umulig denne teori, evaluere dens sandsynlighed i milliardtedel af en cent.

Version skabelsen af alt liv Gud ikke kræver beviser, er det simpelthen eksisterer og har ret til det. Dens støtte kan resultere i lignende eksempler fra myter og legender af folkene over hele jorden. Disse paralleller kan ikke ignoreres.

Theory of Space anomalier

Dette er en af de mest kontroversielle og fantastiske versioner af Antropogenesen. Tilhængerne af teorien er fremkomsten af mennesket på jorden ved en tilfældighed. Ifølge dem, folk begyndte at føtale abnormaliteter parallelle rum. Forfædre earthmen var repræsentanter civilisation menneskelignende, som er en blanding af Matter, og Energi Aura.

Teorien om anomalier antyder, at universet millioner af planeter med dem af biosfæren, som skabte en samlet information stof. Under gunstige forhold, dette fører til fremkomsten af liv, det vil sige en menneskelignende sind.

Resten af denne teori er meget lig evolution, undtagen for godkendelse af et særligt program for udvikling af menneskeheden.

vandabe-hypotesen

Denne version af oprindelsen af mand i verden næsten 100 år. I 1920'erne blev det akvatiske teori først foreslået af kendte marine biolog Alister Hardy ved navn, som senere blev støttet af en anden respekteret lærd, det tyske Max Vestenhoffer. Version er baseret på den dominerende faktor, tvinger de store aber at indtaste den nye fase af udviklingen. Det er, hvad tvang aberne til at udveksle en vand livsform på jorden. Så hypotesen forklarer fraværet af en tæt krop hår. Således har den første fase af udviklingen af mennesket gået fra scenen af gidropiteka der dukkede mere end 12 millioner. For år tilbage, homo erectus, og derefter sapiens.

I dag er denne version af videnskaben næppe overvejet.

alternative teorier

En af de mest magiske versioner af oprindelsen af mand i verden er, at efterkommerne af de mennesker var nogle flagermus skabninger. I nogle religioner kalder dem engle. Det er disse væsener fra tidernes morgen beboet jorden. Deres udseende var den samme som harpy (en blanding af fugl og menneske). Eksistensen af disse skabninger er støttet af en lang række klippemalerier.

Det holder en anden teori, at folk i de tidlige stadier af udvikling var virkelige giganter. Ifølge nogle legender, denne kæmpe var poluchelovekom-halvgud, fordi en af deres forældre var en engel. Over tid, højere magt stoppet ned til Jorden, og kæmperne er væk.

gamle myter

Om menneskets oprindelse er der et stort antal sagn og historier. De gamle grækere troede, at forfædrene til mennesker var deukalion og Pyrrha, som ved gudernes vilje overlevede syndfloden og skabt en ny race af sten statuer.

Den gamle kinesiske mente, at det første menneske var formløs og gik ud af ler klump. Skaberen af mennesker er gudinden Nuwa. Det var en mand og en drage i én person.

Ifølge tyrkisk legende, folk kom ud af Blackrock. Hendes cave var et hul, der lignede den humane form af krop. Regnen vaskede det i ler. Når formularen er udfyldt og opvarmes af solen, den første mand kom ud af det. Og hans navn var Ah-Atam.

Myter om oprindelsen af Sioux indianerne menneskelige tilstand, at folk skabte kanin universet. Guddommelig skabelse fundet en blodprop og begynde at spille med det. Snart begyndte han at rulle på jorden og forvandlet til en gut. Så kom blodet til at størkne hjerte og andre organer. Som et resultat, kaninen stiplede klasse dreng - Sioux forfader.

Ifølge de gamle mexicanere, skabte Gud den menneskelige form for keramik ler. Men på grund af det faktum, at det er overeksponeret billets i ovnen, manden vendte svedet, der er sort. Efterfølgende forsøg på igen og igen bliver bedre, og folk kom ud hvidere.

Mongolske tradition, en til en, der ligner den tyrkiske én. En mand fremgik af ler formen. Den eneste forskel er, at en grav gravet sig en gud.

stadier af evolutionen

På trods af menneskets oprindelse udgave, alle lærde enige om, at stadier af dets udvikling var identiske. De første mennesker vandrede opretstående prototyper var australopithecines, der kommunikerer med hinanden via armene og var ikke over 130 cm.

Den næste fase af udviklingen produceret en Pithecanthropus. Disse væsener allerede vidste, hvordan man bruger ild og til at justere karakteren af dit eget behov (sten, hud, knogler). Yderligere udvikling af mennesket har nået palaeoanthropes. På dette tidspunkt, de inverse billeder af mennesker er allerede i stand til at kommunikere lyde til at tænke kollektivt.

Det sidste trin i evolutionen før fremkomsten af Homo sapiens begyndte neanthropines. Eksternt, ikke meget forskellig fra moderne mennesker. De gjorde værktøjer, forenet i stammer, folkevalgte ledere, og organiseret stemte ritualer.

det fædrene hjem for menneskeheden

På trods af, at forskere og historikere verden over stadig skændes om teorier af menneskelig oprindelse, det nøjagtige sted, hvor tankerne blev født, men det lykkedes at etablere. Det er det afrikanske kontinent. Mange arkæologer mener, at du kan indsnævre placering til den nordøstlige del af kontinentet, selv om der er en mening, og den dominans i spørgsmålet om den sydlige halvdel. På den anden side er der folk, der mener, at menneskeheden opstod i Asien (i Indien og nabolandene).

Fund, at de første mennesker beboede Afrika, blev foretaget efter talrige opdagelser som følge af store udgravninger. Det bemærkes, at mens der var flere typer af præ-billede af mand (racer).

De mærkeligste arkæologiske fund

Nogle af de mest interessante artefakter, der kan påvirke ydeevnen af hvordan faktisk oprindelsen og udviklingen af mennesket, ramte kraniet med horn gamle mennesker. Arkæologiske undersøgelser foretaget i Gobi-ørkenen belgiske ekspedition i midten af det 20. århundrede. Den tidligere sumeriske civilisation blev gentagne gange fundet billeder af flyvende genstande og personer på vej til jorden uden for solsystemet. Lignende tal har i flere andre gamle stammer.

I 1927, i farvandene i Det Caribiske Hav som følge af udgravningerne blev fundet en underlig gennemsigtig kranium, der ligner krystal. Talrige undersøgelser har fundet nogen væsentlig teknologi og fremstilling. Efterkommerne af mayaernes påstand om, at deres forfædre tilbad denne kraniet som en øverste guddom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.