BilerBiler

VAZ-2110, bremsesystemet: ordningen

Denne artikel vil overveje udformningen af bilen VAZ-2110: bremsesystem, de vigtigste komponenter og mekanismer. Du vil lære om den fælles drev kredsløb, design af alle elementer.

Generel enhed

Arrangeret bremse VAZ-2110, således at puderne sættes i bevægelse ved et tryk i rørene. Der er to kredsløb, en speciel trykregulator, et vakuum booster og en niveauføler væsken i tanken. I så fald, hvis der er en fejl i et kredsløb, vil den anden være operationelt. Selvfølgelig vil det bremseevnen falde kraftigt. Det skal også bemærkes, at forhjulene "dusin" installeret ventilerede bremseskiver.

Også design giver en slid alarm pad. Baghjulene er indstillet tromlebremser, som drives ved hjælp af to-stempelcylinder. Der er også en mekanisme, der udfører automatisk justering af mellemrummet mellem tromlen og bremsebakkerne. Grundlaget for systemet - en master cylinder monteret på vakuum forstærkeren. I den øvre del er der GTZ ekspansionsbeholder, hvor låget er forsynet med integreret niveausensor.

Den vigtigste bremsecylinderen

Omfatter bremse VAZ-2110 fra flere noder, men hovedsagelig er en cylinder, gennem hvilken trykket stiger i rørene. Cylindrene bevæger stemplerne sekventielt. En, der er tættere på vakuum forstærker, skaber et tryk i den forreste højre og bageste venstre bremsemekanismer. Det andet stempel driver kalibrene af venstre forreste og højre bag bremsemekanismer. Bemærk, at manchetten, der er slidt på stemplerne, som er identiske. De har en diameter på 20,64 mm. Men der er en tætningsring, der arbejder ved lavt tryk. Det er placeret på stemplet, som er tættere på det vakuum forstærker. Desuden er det til stede i rillen.

Forstærkeren vakuum

Kørsel VAZ 2110 bremsesystem tilvejebringer vakuum forstærker. Med det øger den kraft, der anvendes på pedalen. Vakuummet forstærker er mellem pedalen og cylinderen. Forbindelsen udføres ved hjælp af to tappe. Designet er ikke ensbetydende med gennemførelsen af demontering, så svigt af apparatet skal straks udskiftes med en ny.

For at kontrollere vakuum booster, skal du slukke for motoren og træde på bremsepedalen flere gange. Skub derefter pedalen til enden, starte motoren og være opmærksom på hvad der sker. Hvis pedalen flyttes fremad, boosteren er fuldt funktionsdygtig. Selvfølgelig, i dette tilfælde, hvis der er nogen synlige små fejl. Det skal også bemærkes, at indretningen ikke fungerer eller dens effektivitet vil falde med flere gange, hvis der er en brudt utætte slanger forbinder det med udstødningsmanifolden. I nærvær af en sådan defekt i VAZ-2110 bremsesystem vil fungere dårligt.

trykregulator

For bagbremsen er tilvejebragt en trykregulator. Det fastens ved hjælp af en konsol til vognkasse på venstre bagside. Hvor en af boltene gør regulator mount gaffel drivarmen. Hullerne har en oval form. Med dette beslag kan bevæges nær regulatoren. Dette ændrer kraft virker på stemplet mekanisme.

Når belastningen stiger på bagsiden af køretøjet til armen påvirker en vis kraft. I dette tilfælde sendes den til stemplet. Når du trykker på bremsepedalen for at væsken forsøger at skubbe stemplet systemet. Men det er hæmmet af en kraft, som virker på armen. Endvidere er der en afbalancering af bremsesystemet. Bagakslen produceres ikke bremsekraften. Som følge heraf er låsen af baghjulene ikke tilladt. Skema VAZ-2110 bremsesystem demonstrerer, hvordan bevægelsen af fluid gennem rørene.

Når der er en stigning i belastningen på bagakslen, hjulene og vejen har en maksimal grad af kobling. Ved hjælp af en regulator stand til at levere mere pres på de bageste cylindre. Når reducere belastningen på baghjulene, trykket bliver lavere. Legemet har en lille åbning, som er lukket ved hjælp af propper. Hvis du finder en lækage af væske derfra, der er en lækage i tætningsringen.

Sådan udskiftes hovedcylinderen

Det er nødvendigt at give adgang til cylinderen for at fjerne en polstring i motorrummet. For at blive vendt ud af de tre selvskærende skruer på VAZ-2110. Bremse systemfejl betragtes i artiklen, skjult under denne polstring. Det er værd at bemærke, at den er helt fjernet det er ikke nødvendigt. Nok til at bøje lidt. Når der opnås adgang til cylinderen, er det nødvendigt at deaktivere niveausensoren væske. Så er det nødvendigt at skrue hætten af ekspansionsbeholderen. Med hjælp fra en pære eller samme sprøjte pumpe ud al væsken. Derefter skrues fra cylinderen rørfittings. Tag dem væk.

Nu kan du skrue de to møtrikker, som fastgjort til GTZ til kroppen af det vakuum forstærker. Fjern cylinderen med ekspansionsbeholderen. For at fjerne den sidste, nok til at lirke med en skruetrækker. Installere bremsen hovedcylinder i omvendt rækkefølge. Samtidig er absolut nødvendigt at pumpe systemet. Men næsten nogen reparationer bremsesystem VAZ-2110 afsluttes pumpning.

Sådan fjernes vakuummet forstærker

Som i det foregående afsnit, du tager ud polstring. Også nødt til at demontere pads monteret i forruden. For at sikre luft misser i det hydrauliske system er ikke nødvendigt at afbryde røret fra GTZ. Skru to møtrikker, som produceres af cylinderen for at montere bremsen booster huset. Tag væk GTZ til den forreste del af bilen - pas på ikke at bryde bremse rør.

Efter dette, skal du slukke for slangen fra indsugningsmanifolden. Næste for at gå til interiør, tag tråden, og derefter at skrue de fire møtrikker, der gjorde bremsepedalen monteringsbeslag. Nu kan du fjerne bremsen booster med pedalen.

Hvordan du udskifter den forreste pude

Temmelig pålideligt bremsesystem af bilen VAZ-2110, men puderne vil stadig blive slettet med tiden. For at udskifte dem, du har brug for at hænge ud forhjulene. At fjerne hjulet og derefter foldede kant af pladen, som er fremstillet ved anvendelse af de nedre fastspændingsbolte fastgør caliper til navet. Yderligere unscrews bolt med en skruetrækker hæve caliper samling opad. Nu kan du trække puden nemt. Bemærk, at sætte nye vil være problematisk, når stemplet er i den udstrakte tilstand. Den skal bruge gassen til at skubbe de vigtigste stoppesteder.

Hvis der ikke er egnet nøgle, skal du installere en ekstern konnektor. Efter dette, bør støtten sænkes til den oprindelige position og installere dækjern mellem randen og stemplet. Med hjælp af sidstnævnte presses ind i kaliberen. Montage skal foretages i omvendt rækkefølge.

Udskiftning tilbage pad

At bestemme tilstanden af den bageste pude, ikke nødvendigt at demontere hele mekanismen. Til dette formål er der et særligt visning vindue. Fordi det er nødvendigt at trække stikket, så er det muligt at bestemme, hvilke har en tykkelse på foring. Bemærk, at den mindste tilladte tykkelse af en halv millimeter. En bil VAZ-2110 bremser er lavet af den normale procedure, ligeledes anvendes på de fleste maskiner.

For det første er du nødt til at hænge og fjerne baghjulet. For det andet, løsne håndbremsen kablet, drej benene og dreje bremsetromlen ved hjælp af en lille hammer anvende lys slag til ansigtet. Du kan derefter fjerne tromlen. Når en skruetrækker er nødvendigt at afbryde den øvre fjeder, og derefter den nederste skinne. Så har du brug for at trække sig ud af indgrebet af spidsen af håndbremsen kabel. Derefter trukket ud splitten fra drivaksen af armen af en lægmand bremse. Derefter kan du installere de nye puder i omvendt rækkefølge.

konklusion

Reparation er ikke svært, hvis du ved, hvordan arbejdet i VAZ-2110 bremsesystem. For alle de aktiviteter, du har brug for et standard sæt af værktøjer og kun én særlig nøgle til 8 Crimp. I butikkerne er det kaldes "nøglen til bremse rør." Med det holdt vride brystvorter nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.