BilerBiler

Udskiftning af hjullejet

Bearing hjulnavet er en temmelig pålideligt produkt. Men med tiden, føreren bemærkede støjen kommer fra de forreste eller bagerste hjul. Så er det tid til at se detaljerne status. Sandsynligvis vil være udskiftning af hjullejet.

Detalje, som sættes på hjulet, og der er en hub. Indenfor det har presset ind i lejet. Den indre muffe er monteret på dens svingtap akse. Ved den faste bremseskive nav (vi taler om forhjulet). Hvis du hæver bilen og ryster hjulet, vil en stor kløft indikerer slidte lejer på hvilken hjulet.

Hvis problemer sker i byen, vil hjælpe mekanikeren på værkstedet og nogle penge i din tegnebog. Men hvis det sker på vejen (og har allerede advaret ejeren af bilen rumlen i hjulet), købes på forhånd får brug for lejer, nogle værktøjer og sikre procedurer. For forhjulstræk bil udskiftning forreste navleje er vanskeligt, men gennemførligt opgave uafhængigt.

For eksempel, lad det være en VAZ-2112. Tiden vil tage omkring 2 timer. Du skal bruge en assistent til at trykke på bremsepedalen, men i stedet kan bruge en pind monteret mellem førersædet og bremsepedalen. Bit jacking foran maskinen, aktiver parkeringsbremsen og løsne hjulmøtrikkerne og det centrale møtrik. Dette er svært at skrue møtrikken, men der VD40 væske, og det vil hjælpe. Stadig under hjulet skal vedlægge træsko. Hæv bilen på en donkraft og sætter det under hendes churbachok. Og pludselig gå!

Skal hæve til venstre og højre. Hvis du hæver kun den ene kant af strålen bar nepodnyatogo hjulet vil løfte suspension dele op og i høj grad forstyrre arbejdet.

Skru alle møtrikker, fjerne hjulet. Fjern håndbremsen. Løsne den lange bolte bremsekaliber og fjerne bremseklodser, caliper og bremseskiven. For at undgå beskadigelse af slangen, omhyggeligt hænge bremsekaliberens om suspension wire for detaljer. Fjern skiven, påvirke lejet.

Og så begynder den egentlige udskiftning af lejet hub. Forberede en percussion enhed. To modstående åbninger i bremseskiven springe to identiske lange bolte med gevind i navet - M12h1,5. Disse bolte er skruet ind i hullerne i navet. Det viser hårde del, gå på lange bolte. Skarpt trække disken før virkningen i bolthovedet. Et par streger - og navet vil handle med splines SHRUS. Skru kugleled fra styretøj kno. Trække fra hullet af bærende skaft CV leddene.

Uzkogubtsami ophold udvidelig vaskemaskine, fastsættelse lejet i kno. Bageste Bearing sætte vaskemaskinen, og foran - puller i skålformet med et hul i midten. Gennem et hul i skraberen og skubbe skiven bolt og møtrik skruet. Yderligere skruenøgler at stramme møtrikken og derved presse bærer udad fra kno.

Denne udskiftning af hjullejet slutter ikke der, fordi navet er lejets indvendige ring. Hvis der ville være en egnet aftrækker, bør skruetrækker bo ring-snavs og mejsel at rydde lejets indvendige ring. De resulterende ridser forsigtigt rense en fin fil og sandpapir. Så-snavs ring skal returneres til sted.

Den indre overflade af den kno mod snavs og omarrangere spændeskive og en stripper, at ekstrudere et nyt leje fist. Installere vaskemaskine og ekspanderen i omvendt rækkefølge at samle navet og hjulet.

Når du svinger baghjulet også være at erstatte hjulleje. For forhjulstræk bil er en lille smule lettere, da der ikke er kno og binde stang.

En sådan operation, som en erstatning bageste navleje,   Det er også til rådighed for føreren. Men først kan bidrage til at re-spænd møtrikken hjulleje. Efter at sætte op bagenden af maskinen på begge sider og fjerne hjulene for at fjerne bremsetromlen og bremseklodser. Fjern derefter navmøtrikken og lås skive. En aftrækker til at trække navaksen. Træk uzkogubtsami låsering. Puller (kop-skive) presses ind i et nav. Klem leje. Det indre hulrum af navet ren mod snavs og ridser helt plan. Omarrangere koppen og skive puller tryk i lejet, i navet til at presse den indre ring. Installere låseringen og samle hjulet. Bærende Møtriklåsen stansning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.