ModeTøj

Sådan foldes et lommetørklæde i jakkelommen: foto

Billedet af en person, virksomhed skabes ikke kun af deres dragter og klassiske sko. Megen opmærksomhed er givet til denne detalje, og alle de medfølgende detaljer såsom ure, penne, manchetknapper og, selvfølgelig, den lommetørklæde i lommen. Der er flere måder om, hvordan at folde et lommetørklæde i jakkelommen, og hver forretningsmand eller en offentlig person skal være i stand til at give dette tilbehør et perfekt udseende.

enkle måder

Graceful lommetørklæde koket titter ud af lommen, er kendetegnende for en overklassens mænd. Dette tilbehør har længe mistet sin praktiske formål og forvandlet til et smykke, som er skabt af nogle få specifikke regler. Lad os se på de mest grundlæggende metoder til, hvordan man kan folde et lommetørklæde i jakkelommen.

Metoden hedder "Cooper" er nok det mest useriøse, det ikke repræsenterer kompleksiteten. Du er nødt til at smide tørklædet i hænderne, så enderne hænger frit. Den anden hånd er nødvendig for at skabe et hul i midten af lommetørklædet og kompilere det i en knold. Indeholde cirka en tredjedel af lommetørklædet, at vende enderne, ligesom fastsættelse strålen selv. Det er fortsat kun at holde den resulterende konstruktion i lommen og sprede kluden på egen hånd. Denne metode er bedst at bruge en silke varer, fordi sådant væv ikke er nødvendigt at skabe en lys udtalte og skarpe hjørner.

"Presidential" metode

Denne metode til, hvordan man folde et lommetørklæde i jakkelommen, ikke forgæves har opnået sit navn. Efter alt, er de kun stats- og ejerne af store virksomheder. Dette skyldes det faktum, at tilbehøret er i seriøs person kan have en letsindig udsigt, og tværtimod, skal tilpasse sig den officielle, og på samme tid, den perfekte stil. Tag tørklædet og fold det fire gange på denne måde, at neaten enderne var til højre og fra toppen. Nu skal vi igen folde stoffet i halvdelen venstre mod højre, forsøger at holde den nederste del fuldstændig dækker toppen. Før foldet lommetørklæde i en jakkelomme, putte sin nedre del til en ønsket dybde. Derefter forsigtigt stikke i stoffet i lommen og tromle det fra rynker.

"Astaire", eller hvordan pænt foldet lommetørklæde i jakkelommen

Dette lyse, men samtidig en præsentabel måde til lidt fortynde business stil, kan ofte ses på tv, fordi de kan lide at bruge show-business stjerner og film tegn, såsom den velkendte Dzheyms Bond. Du skal medbringe et lommetørklæde over midten, så enderne hænger frit nedenfor. Nu hæve ethvert hjørne til to midt-niveau, hvorefter den resterende nødvendigt at putte den nederste kant til lommen dybde. Det er fortsat kun at folde emnet til brystlommen og tromle hjørnerne på egen hånd.

"Klassiske vinkler"

Enkel og samtidig effektiv måde, hvordan at folde et lommetørklæde i jakkelommen, ikke tage besværet selv for en nybegynder. klud lommetørklæde foldet flere gange, indtil du har en lille diamant. Nu skal du folde det på midten for at danne en trekant. De nedre sidehjørner skal putte indkapslingsbredden, hvorefter det er let lommetørklæde og kommer ind kig vil være nøjagtige vinkel.

Den klassiske metode med to vinkler er næsten identisk med den foregående. Det er også nødvendigt at fastsætte stoffet til en lille diamant. Nu er du nødt til at flytte den fri vinkel lidt til siden, således at de to øverste kiggede gennem. Det er fortsat kun at putte hjørnerne og side stick et lommetørklæde i lommen.

Sådan foldes et lommetørklæde i jakkelommen med flere vinkler? Det vil have en lille praksis. Først og fremmest, er du nødt til at folde stoffet diamant, som i de foregående metoder, og derefter fold det på midten til staten af trekanten. Hvis du opretter tre vinkler, er det nødvendigt at folde enderne sammen, ønsker at gøre fire - behov for at flytte det ene hjørne til venstre. Nu skal du vikle venstre hjørne af trekanten, så det er lidt på udkig efter de andre. Til højre skal du udføre den samme manipulation. Derefter podvorachivaetsja nederste del, og du kan skubbe et lommetørklæde i lommen. Denne metode ser ganske præsentabel og elegant.

grundlæggende regler

Ud over viden om, hvordan man kan folde mænds lommetørklæde i jakkelommen, er du nødt til at overveje nogle principper for valg af dette tilbehør. Først og fremmest skal lommetørklæde væv være forskellig fra teksturen af stemmelighed, for eksempel, bør vælge bomuld eller hør lommetørklæde til at binde blank. Silke tørklæder også kombinere perfekt med mat uldne slips. Farve tilbehør behøver ikke at matche farven på slipset, kan du nemt oprette en kontrast, der tiltrække endnu mere opmærksomhed.

Det er særligt opmærksom på den foldede lommetørklæde i lommen, før et forretningsmøde. Formelle møder er egnede metoder såsom præsidenten, eller de klassiske hjørner. "Cooper" eller "Astaire" er bedre brugt til mere useriøst aktiviteter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.