FormationVidenskab

Russian Humanitarian Scientific Foundation (RGNF): beskrivelse, historie, formand og aktiviteter

Det Russiske Humanitære Videnskabelige Fond (RHF) blev oprettet som led i det statslige program for beskyttelse af humanitære discipliner. Formålet med organisationen er at udvikle, formere viden, videnskabelig udvikling og opdagelser. Stiftelsens hovedopgave er genoplivningen af traditioner og deres formidling blandt samfundet. Organisationens arbejde skal fremkalde folks interesse for humaniora.

Oprettelseshistorie

Den Russiske Humanitære Videnskabelige Foundation fejrer sin fødselsdag hver 8. september. I 1994 blev den grundlagt i overensstemmelse med resolutionen fra Den Russiske Føderations regering.

I tjuefem år var institutionen engageret i søgen efter midler og fremme af projekter inden for humanitære discipliner. I halvfemserne var socioøkonomiske og politiske problemer skarpere, så interessen for disse videnskaber var lidt tabt.

Fonden fortsatte dog at udvikle sig. Specialister arbejdede hårdt på deres arbejde, fordi de forstod, at den praktiske værdi af deres forskning vil blive evalueret lidt senere. Faktisk er videnskaben nu, takket være udviklingen af innovative teknologier, begyndt at spille en central rolle i de moderne menneskers liv (især unge).

Men den 29. februar 2016 blev organisationen en del af det russiske fundament for grundforskning. Det blev ikke afviklet, og institutionen fortsætter sine aktiviteter, men allerede som en division af RFFI. Denne fond beskæftiger sig med lignende arbejde kun på en bredere vifte af områder.

Forskningsområder

Den Russiske Humanitære Videnskabelige Stiftelse organiserer forskellige typer af konkurrencedygtige programmer, hvor det giver midler til gennemførelse af projekter. Præmier ydes af offentlige midler og investeringer udefra. Organisationen støtter forskning og udvikling på det humanitære område. For bedre regulering af arbejdet er det opdelt i seks blokke. De omfatter sådanne discipliner som:

 • filosofi;
 • Statsvidenskab og retsvidenskab;
 • Historie, etnografi og arkæologi;
 • Filologi og kunstkritik;
 • Menneskelige problemer (psykologi, pædagogik).

Værkerne kontrolleres og analyseres af en særlig ekspertkommission. Behandlingssystemet består af flere trin. Kommissionen består af seks ekspertråd, der hver især har ansvaret for deres ekspertiseområde:

 • Den første udforsker filosofi, sociologi, lov;
 • Den anden beskæftiger sig med menneskelige problemer;
 • Den tredje er ansvarlig for historiske emner;
 • Den fjerde studerer økonomien;
 • Den femte er ansvarlig for filologi og kunstkritik;
 • Den sjette arbejder inden for informationsteknologi og telekommunikation.

Forskningsprojekter

Den Russiske Humanitære Videnskabelige Stiftelse organiserer og finansierer forskellige former for konkurrencedygtige aktiviteter. Og hovedparten af sådanne aktiviteter er forskningsprojekter.

Forskningsprojektet omfatter indsamling og yderligere analyse af data. Dette er en løsning på et kreativt problem med et tidligere ukendt resultat. For at gennemføre projektet er det nødvendigt at udføre flere trin: definitionen af problemet, studiet af teoretiske oplysninger, udvælgelse af metoder og metoder til forskning og deres videre praktiske anvendelse, udledning af resultaterne ud fra deres eget materiale, videnskabelig kommentar og generalisering.

Det Russiske Humanitære Videnskabelige Fond udfører forskningsprojekter på næsten alle områder.

Forlagsprojekter

Den Russiske Stat Humanitær Videnskabelige Fond er også involveret i at offentliggøre resultaterne af videnskabelig forskning. Organisationen bruger finansiering af forlagsprojekter praktisk taget på alle brancher af viden. Undtagelsen er den femte retning, der beskæftiger sig med forskning inden for filologi og kunsthistorie.

Projekter baseret på informationsteknologi

Da udviklingen af informationsteknologi nu er ret hurtig, forsøger det russiske humanitære videnskabelige fundament også at holde trit med tiderne. Tilskud til gennemførelsen af deres udvikling inden for telekommunikation er meget prestigefyldte.

Denne industri udgør måder at formidle informationer, former og kommunikationsmetoder til. Takket være et godt materiale og teknisk grundlag er det muligt at sikre bred publicitet til projektet. Denne type konkurrenceaktivitet gælder for alle områder undtagen filologi og kunsthistorie.

Internationale Projekter i Den Russiske Føderation

En af institutionens aktiviteter er afholdelse af begivenheder af videnskabelig og kognitiv karakter. De er som regel organiseret på Den Russiske Føderations territorium, men aktionens karakter kan være international. Ikke alene indenlandske sind, men også repræsentanter fra andre lande samles for at præsentere deres udvikling og udveksle viden.

Aktiviteter kan afholdes i helt forskellige formater. Dette omfatter konferencer, symposier, møder, seminarer og rundeborde. De diskuterer aktuelle problemer på forskellige områder, med undtagelse af den femte retning - filologi og kunsthistorie.

I de samme grene af viden holdes lignende begivenheder i udlandet. Fonden behandler ansøgninger om deltagelse i internationale videnskabelige møder.

Organisering af praktiske aktiviteter

Dem, der er interesseret ikke kun i udviklingen af metoder og teoretiske oplysninger, men også reelle resultater, fonden også tilfreds. Instituttet yder bistand til at organisere feltarbejde og sende videnskabelige ekspeditioner til forskningsstederne. RGNF kan bidrage til fremme af videnskabeligt og restaurationsarbejde.

Organisationen søger sine medlemmer de bedste eksperimentelle laboratorier. Denne aktivitet omfatter også indsamling og analyse af statistisk information og modellering af processer.

Forvaltningsorganet

Det øverste organ i institutionen, som udøver direkte styrende funktion, er rådet. Dens hierarkiske struktur er repræsenteret af formanden og hans stedfortræder, der er underlagt 24 medlemmer af rådet. Alle er autoritative forskere, forskere, formænd for forskellige ministerier og afdelinger, har status som medlemmer af Videnskabsakademiet. De er også repræsentanter fra de mest udviklede videnskabelige centre og de største højere uddannelsesinstitutioner.

Foruden rådet er der også andre mennesker, som det russiske humanitære videnskabelige fundament afhænger af. Den personlige side, som er tilgængelig for alle deltagere i konkurrencen, behandles af mange specialister. Meget arbejde og menneskelig indsats er knyttet til institutionens succesfulde og produktive aktiviteter.

Informationssystemet for det russiske humanitære videnskabelige fundament er en speciel software udviklet af IT-schniki af stiftelsen. Systemet giver kommunikation med mennesker og giver en bestemt bruger den nødvendige mængde information.

Resultater af aktivitet

Under arbejdet behandlede fonden mere end 40.000 ansøgninger. Af disse er kun femogtyve procent blevet videreudviklet. Ud over den direkte tilrettelæggelse af konkurrencesituationen fra institutionen er rådet engageret i finansiering af projekter, der præsenteres på regionalt plan. Dette indikerer, at fonden aktivt samarbejder med lokale myndigheder på forskellige områder. Resultaterne af videnskabelig forskning findes i biblioteker over hele landet.

Udgivelse er også ret stærk. Temaer og noter offentliggøres i organisationens personlige bulletin "Bulletin of the Russian Humanitarian Scientific Foundation", og også i tidsskriftet "Naukovedenie".

Ud over tidsskrifter fremmer organisationen produktion af bøger af national betydning. De er skrevet i overensstemmelse med det moderne koncept og skal danne et nyt perspektiv på videnskab, historie, økonomi og andre samfundsmæssige vigtige områder.

Det kan således siges, at fundamentet understøtter statens videnskabelige potentiale, gør en stor indsats for at udvikle og opnå visse højder inden for humanitære discipliner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.